Skocz do zawartości
Forum dobredomy.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 months later...
Gość Renia
Napisano

Witam serdecznie , jestem zainteresowana tym projektem i chciałabym się dowiedzieć czy byłaby możliwość zamieszczenia na stronie przekroju powyższego domku. Pozdrawiam

Napisano

Witam serdecznie , jestem zainteresowana tym projektem i chciałabym się dowiedzieć czy byłaby możliwość zamieszczenia na stronie przekroju powyższego domku. Pozdrawiam

Witam

Projekt Flawia Mała aktualnie znajduje się w fazie koncepcji. Termin oczekiwania na dokumentację do niego wynosi obecnie około 5-6 tygodni od momentu złożenia zamówienia na projekt. Dopiero po opracowaniu szczegółowej dokumentacji będziemy mogli wykonać i umieścić przekrój budynku na stronie www. Gdyby potrzebowała Pani jakieś konkretne wymiary - proszę o kontakt mailowy na adres info@dobredomy.pl

Pozdrawiam

Gość Gość
Napisano

Opis Rzuty Elewacje te zakładki są w niektórych projektach występuje jeszcze Przekrój a tu niestety nie ma

Gość Renia
Napisano
Witam Projekt Flawia Mała aktualnie znajduje się w fazie koncepcji. Termin oczekiwania na dokumentację do niego wynosi obecnie około 5-6 tygodni od momentu złożenia zamówienia na projekt. Dopiero po opracowaniu szczegółowej dokumentacji będziemy mogli wykonać i umieścić przekrój budynku na stronie www. Gdyby potrzebowała Pani jakieś konkretne wymiary - proszę o kontakt mailowy na adres info@dobredomy.pl   Pozdrawiam

witam serdecznie dziękuję za informacje. Pozdrawiam

• 3 months later...
Napisano

No to na dzień dzisiejszy projekt jest gotowy??. Jak długo trzeba czekać??

Witam

Flawia Mała jest naszym nowym projektem i aktualnie znajduje się w fazie koncepcji. Czas oczekiwania na dokumentację do projektu to obecnie około 6 tygodni od momentu złożenia zamówienia na projekt.

Pozdrawiam

• 3 weeks later...
Napisano

Kiedy możemy się spodziewać wyceny tego projektu?

Witam

Projekt Flawia Mała aktualnie znajduje się w fazie koncepcji. Czas oczekiwania na dokumentację do projektu to obecnie około 6 tygodni od momentu złożenia zamówienia na projekt. Dopiero po opracowaniu dokumentacji będziemy mogli zlecić przygotowanie do niego kosztorysu.

Pozdrawiam

• 2 months later...
Napisano

Witam Czy już może dostąpna jest wycena tego domku?
Witam Projekt jest już gotowy, wycena do niego będzie najprawdopodobniej dopiero po nowym roku.   POzdrawiam

Czekamy wszyscy z niecierpliwością..;-)

• 3 weeks later...
Napisano

Świetny dom czekam z niecierpliwością na wycenę tego projektu :)
Dzień dobry! Dokumentacja projektu jest już gotowa. Koszty budowy powinny być podane na stronie www w przyszłym tygodniu. Pozdrawiam!

Napisano

Świetny dom czekam z niecierpliwością na wycenę tego projektu :)
Dzień dobry! Dokumentacja projektu jest już gotowa. Koszty budowy powinny być podane na stronie www w przyszłym tygodniu. Pozdrawiam!

a miał być w tym tygodniu...;(

Napisano

Witam! Kiedy będą podane ceny??
Witam Wyceny kosztorysowe są już na stronie www przy prezentacji projektu.   Pozdrawiam

Witam,Patrząc na bryłę domu wydaje się być dosyć łatwy w budowie. Stopień złożoności wygląda na niższy niż w projekcie słoneczko II, natomiast wycena realizacji budowy jest na kwotę znacznie wyższą, dlatego nasuwa się pytanie, czy jest on bardziej złożony, a przez to droższy od projektu słoneczko II, czy może wycena dla projektu słoneczko II nie była od dawna aktualizowana? Pozdrawiam

• 3 weeks later...
Gość Iwonka
Napisano

Bardzo podoba mi się ten projekt jednakże chciałabym mieć do tego poddasze zagospodarowane czy są gdzieś projekty bardzo podobne do tego z poddaszem?

Napisano

Bardzo podoba mi się ten projekt jednakże chciałabym mieć do tego poddasze zagospodarowane czy są gdzieś projekty bardzo podobne do tego z poddaszem?

Witam

Na naszej stronie www pod adresem www.dobredomy..... znajdzie Pani propozycje domów parterowych z poddaszem użytkowym, bez garażu i z dwuspadowym dachem. Proszę się z nimi zapoznać - w razie dalszych pytań służymy pomocą.

Pozdrawiam

• 10 months later...
Napisano

Witam Pana,

Bardzo proszę o szczegółowe informacje dot. długości oraz szerokości budynku Flawia Mała - długość mojej działki to 25.5m natomiast szerokość to 18.5 m Czy jest szansa na budowę tego domu na takiej działce? Proszę jeszcze o informację, czy istnieje możliwość montażu takich drzwi między kuchnia a salonem jak w projekcie FLAWIA?

Napisano

Witam Pana, Bardzo proszę o szczegółowe informacje dot. długości oraz szerokości budynku Flawia Mała - długość mojej działki to 25.5m natomiast szerokość to 18.5 m Czy jest szansa na budowę tego domu na takiej działce? Proszę jeszcze o informację, czy istnieje możliwość montażu takich drzwi między kuchnia a salonem jak w projekcie FLAWIA?

Witam

Minimalne wymiary działki dla domu Flawia Mała to: szerokość 20,30m , długość 19,35m. Przy szerokości działki 18,5m raczej ciężko będzie postawić na niej dom Flawia Mała.

Co do drzwi miedzy salonem a kuchnią-  technicznie nie ma przeciwwskazań do takiej zmiany.

Proszę podać adres mailowy - prześlemy szczegółowe rysunki.

Pozdrawiam

Napisano

Witam Pana, Bardzo proszę o szczegółowe informacje dot. długości oraz szerokości budynku Flawia Mała - długość mojej działki to 25.5m natomiast szerokość to 18.5 m Czy jest szansa na budowę tego domu na takiej działce? Proszę jeszcze o informację, czy istnieje możliwość montażu takich drzwi między kuchnia a salonem jak w projekcie FLAWIA?
Witam Minimalne wymiary działki dla domu Flawia Mała to: szerokość 20,30m , długość 19,35m. Przy szerokości działki 18,5m raczej ciężko będzie postawić na niej dom Flawia Mała. Co do drzwi miedzy salonem a kuchnią-  technicznie nie ma przeciwwskazań do takiej zmiany. Proszę podać adres mailowy - prześlemy szczegółowe rysunki.   Pozdrawiam

Dzień dobry,Podaję adres e-mail: kania352@onet.euZnalazłam jeszcze projekt OKTAWIAN - czy ten dom zmieściłby się na mojej działce? Jeżeli macie Państwo zdjęcia środka to bardzo proszę o przesłanie i wymiary budynku. Dziękuję