Redaktor Napisano 11 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Napisano 11 Wrzesień 2013 Projekt domu Atena II Nowa Szczegółowy opis projektu domu Atena II Nowa znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/atenaIInowa Link do projektu: Projekt Atena II Nowa Cytuj
Gość Pytajacy Napisano 19 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Napisano 19 Kwiecień 2015 Witam. Czy ktos juz moze buduje ten dom ? Dziekuje z gory za odpowiedz.. Cytuj
Gość Hanna Napisano 28 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Napisano 28 Czerwiec 2015 Witam, ja też jestem zainteresowana tym projektem, czy ktoś już zaczął budowę? Cytuj
Gość Mateusz Napisano 1 Lipiec 2015 Zgłoszenie Napisano 1 Lipiec 2015 Witam, ja też jestem zainteresowana tym projektem, czy ktoś już zaczął budowę? Ja zaczynam budowe w tym miesiacu )) Jestesmy w trakcie przygotowywania dzialki ) Cytuj
Gość Gość Napisano 3 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Napisano 3 Wrzesień 2015 Witam, ja też jestem zainteresowana tym projektem, czy ktoś już zaczął budowę? Ja zaczynam budowe w tym miesiacu )) Jestesmy w trakcie przygotowywania dzialki ) Cytuj
Dobre Domy Napisano 27 Październik 2015 Zgłoszenie Napisano 27 Październik 2015 UWAGA! Konkurs fotograficzny! Zobacz szczegóły! Cytuj
Gość Magda Napisano 6 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 6 Styczeń 2016 Witam, czy w ramach bezpłatnej zgody na zmiany w dokumentacji, możemy zmniejszyć projekt o ok 8m2? To ze względu na to, iż mamy w warunkach zabudowy, powierzchnię zabudowy max 190,50 m2. Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Styczeń 2016 Zgłoszenie Napisano 7 Styczeń 2016 Witam, czy w ramach bezpłatnej zgody na zmiany w dokumentacji, możemy zmniejszyć projekt o ok 8m2? To ze względu na to, iż mamy w warunkach zabudowy, powierzchnię zabudowy max 190,50 m2. Witam Na początek muszą Państwo zadecydować w jaki konkretnie sposób zostanie zmniejszona powierzchnia - wówczas nasza Pracownia bezpłatnie wystawi indywidualną zgodę na taką zmianę. Pozdrawiam Cytuj
Gość KB Napisano 6 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 6 Kwiecień 2016 Dom został wybudowany JEST SUPER Cytuj
Dobre Domy Napisano 7 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 7 Kwiecień 2016 Dom został wybudowany JEST SUPER Witam Prosimy o zdjęcia! Pozdrawiam Cytuj
Gość Marcin Napisano 11 Maj 2016 Zgłoszenie Napisano 11 Maj 2016 Dom został wybudowany JEST SUPER Witam Prosimy o zdjęcia! Pozdrawiam Czy możesz podac wymiary domu Cytuj
Gość Mateusz Napisano 17 Lipiec 2016 Zgłoszenie Napisano 17 Lipiec 2016 Jestem w trakcie budowy Nowej Ateny. W tej chwili jestesmy na etapie instalacji elektrycznej. Pozmienialismy troche w srodku jak i na zewnatrz i jak na ta chwile wszystko wyglada rewelacyjnie Cytuj
Gość agnieszka Napisano 16 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 16 Sierpień 2016 Jestem w trakcie budowy Nowej Ateny. W tej chwili jestesmy na etapie instalacji elektrycznej. Pozmienialismy troche w srodku jak i na zewnatrz i jak na ta chwile wszystko wyglada rewelacyjnie planuje budowę tego domu czy byłaby taka możliwość zobaczenia pana domku na żywo a może pan napisać co zmieniliście w projekcie będę bardzo wdzieczna pozdrawiam Cytuj
Gość Mateusz Napisano 21 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 21 Sierpień 2016 Jestem w trakcie budowy Nowej Ateny. W tej chwili jestesmy na etapie instalacji elektrycznej. Pozmienialismy troche w srodku jak i na zewnatrz i jak na ta chwile wszystko wyglada rewelacyjnie planuje budowę tego domu czy byłaby taka możliwość zobaczenia pana domku na żywo a może pan napisać co zmieniliście w projekcie będę bardzo wdzieczna pozdrawiam No to zacznijmy od tego ze z pojedyncza brame garazowa zmienilismy na podwojna.Jesli chodzi o sypialnie na parterze gdzie znajduje sie podwojne okno to w miejsce niego wstawilismmy witryne o wymiarach 2.20 x 2.00.Taka sama witryne wstawilismy zamiast malego okna w salonie a takze zamiast tej podwojnej witryny. Podwojne okno obok kuchni zastapilismy witryna o wymiarach 1.20 x 2.00 ( moge wyslac kilka zdjec gdzie moglaby Pani sama zobaczyc jak to wyglada ) ..Wracajac do sypialni na parterze polaczonej z lazienka i garderoba to u Nas wyglada to teraz tak ze, powiekszylismy lazienke i wykorzystalismy ten maly pokoj ktory znajduje sie obok gdzie znajdowac sie bedzie teraz garderoba.. Na poddaszu nie bedzie pokoju po prawej stronie gdyz bedzie to pomieszczenie otwarte ( rekreacyjne ) ..To tyle chyba jesli chodzi o takie powazniejsze zmiany :)Oczysiscie nie bylo by problemu obejrzenia domu na zywo ( zalezy gdzie Pani mieszka i czy chcialoby sie Pani jechac ) W razie pytan prosze pisac Cytuj
Gość Agnieszka Napisano 24 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 24 Sierpień 2016 Jestem w trakcie budowy Nowej Ateny. W tej chwili jestesmy na etapie instalacji elektrycznej. Pozmienialismy troche w srodku jak i na zewnatrz i jak na ta chwile wszystko wyglada rewelacyjnie planuje budowę tego domu czy byłaby taka możliwość zobaczenia pana domku na żywo a może pan napisać co zmieniliście w projekcie będę bardzo wdzieczna pozdrawiam No to zacznijmy od tego ze z pojedyncza brame garazowa zmienilismy na podwojna. Jesli chodzi o sypialnie na parterze gdzie znajduje sie podwojne okno to w miejsce niego wstawilismmy witryne o wymiarach 2.20 x 2.00. Taka sama witryne wstawilismy zamiast malego okna w salonie a takze zamiast tej podwojnej witryny. Podwojne okno obok kuchni zastapilismy witryna o wymiarach 1.20 x 2.00 ( moge wyslac kilka zdjec gdzie moglaby Pani sama zobaczyc jak to wyglada ) .. Wracajac do sypialni na parterze polaczonej z lazienka i garderoba to u Nas wyglada to teraz tak ze, powiekszylismy lazienke i wykorzystalismy ten maly pokoj ktory znajduje sie obok gdzie znajdowac sie bedzie teraz garderoba.. Na poddaszu nie bedzie pokoju po prawej stronie gdyz bedzie to pomieszczenie otwarte ( rekreacyjne ) .. To tyle chyba jesli chodzi o takie powazniejsze zmiany Oczysiscie nie bylo by problemu obejrzenia domu na zywo ( zalezy gdzie Pani mieszka i czy chcialoby sie Pani jechac ) W razie pytan prosze pisac Witam Panie Mateuszu można wiedzieć gdzie pan wybudował atenkę nową bardzo bylibyśmy wdzięczni za info bo może gdzieś blisko nas .pozdrawiam Cytuj
Gość agnes Napisano 25 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 25 Sierpień 2016 Panie Mateuszu czy można wiedzieć wybudował pan nową Ateną .dziekuję Cytuj
Gość Mateusz Napisano 30 Sierpień 2016 Zgłoszenie Napisano 30 Sierpień 2016 Panie Mateuszu czy można wiedzieć wybudował pan nową Ateną .dziekuję Jestem w trakcie budowy Cytuj
Gość ddamaszk@wp.pl Napisano 30 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Napisano 30 Wrzesień 2016 Witam wszystkich. Projekt bardzo mi sie podoba , i jestem na niego zdecydowana , tylko mam jedno ..ale ..jak wyglada poddasze ? Czy ktos mily moglby udostepnic mi jakies zdjecia, bo jakos nie moge sobie tego zobrazowac. Czy ta gora jest w miare ustawna ? Bardzo prosze o pomoc i pozdrawiam Dagmara Cytuj
Gość ddamaszk@wp.pl Napisano 30 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Napisano 30 Wrzesień 2016 Witam Panie Mateuszu można wiedzieć gdzie pan wybudował atenkę nową bardzo bylibyśmy wdzięczni za info bo może gdzieś blisko nas .pozdrawiam Ja rowniez witam, zamierzamy budoqwac w przyszly Roku w gdyni. Ale jakos nie moge sobie zobrazowc poddasza I troche sie obawiam czy bedzie tam wystarczajaco miejsca na szafy itp. Nigdzie nie moge znalezc zdjec. Czy ktos moze pomoc prosze. Pozdrawiam Cytuj
Gość Agnieszka Napisano 4 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 4 Październik 2016 Ja zaczynam budowe w tym miesiacu )) Jestesmy w trakcie przygotowywania dzialki ) Witam czy dom jest wybudowany już u panstwa proszę o kontakt bardzo mi się podoba ten projekt jednak chciałabym go zobaczyć na żywo bardzo proszę o kontakt na miela agarasinska1@wp.pl Cytuj
Gość Agnieszka Napisano 4 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 4 Październik 2016 Ja zaczynam budowe w tym miesiacu )) Jestesmy w trakcie przygotowywania dzialki ) Witam czy dom jest wybudowany już u panstwa proszę o kontakt bardzo mi się podoba ten projekt jednak chciałabym go zobaczyć na żywo bardzo proszę o kontakt na miela agarasinska1@wp.pl Dom został wybudowany JEST SUPER witam gdzie znajduje się państwa dom czy można go ewentualnie zobaczyć Cytuj
Gość GOYA Napisano 5 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 5 Marzec 2017 Planuję budowę i rozglądam się nad projektem chyba będę musiała zamówić projekt indywidualny. Cytuj
Dobre Domy Napisano 5 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 5 Marzec 2017 Planuję budowę i rozglądam się nad projektem chyba będę musiała zamówić projekt indywidualny. Witam W sprawie projektu indywidualnego zapraszamy do kontaktu z naszymi architektami pod adresem info@doredomy.pl Pozdrawiam Cytuj
Gość pawel4441 Napisano 21 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 21 Kwiecień 2017 Dom wybudowany, fajny i ładny Mazowieckie Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Napisano 21 Kwiecień 2017 Dom wybudowany, fajny i ładny Mazowieckie Witam Prosimy o zdjęcia Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi