Jump to content
Forum dobredomy.pl

Recommended Posts

Posted

Witam!!! jesteśmy zaineresowani budowa tezeusza jednak chcielibyśmy zmienienić w projekcie schody jak również rozmieszczenie łazienki i pom gosp. Jeżeli jest to możliwe poprosimy o zdjęcia takie wizualizacji. Będziemy wdzięczni. Czy ktoś wybudował tezeusza w woj. Lubuskim lub Wielkopolskim?

• 2 weeks later...
Posted

my juz zaczelismy bodowe tezeusza III na obrzezach Stalowej Woli

Witam czy można zobaczyć Wasz domek? przymierzamy sie do budowy takiego domu w okolicach krosna.
  • 2 weeks later...
Posted

Witam!!! jesteśmy zaineresowani budowa tezeusza jednak chcielibyśmy zmienienić w projekcie schody jak również rozmieszczenie łazienki i pom gosp. Jeżeli jest to możliwe poprosimy o zdjęcia takie wizualizacji. Będziemy wdzięczni. Czy ktoś wybudował tezeusza w woj. Lubuskim lub Wielkopolskim?

Witam my tez będziemy zamnieniać łazienkę z pomieszczeniem gosp., tak aby wejście do gosp. bylo również z zewnątrz. ale jestesmy jeszcze przed budowa... może jest ktos kto juz takiej zmiany dokonal?
  • 1 month later...
Guest Aneta
Posted

a czy jest ktos z okolic wrocławia kto buduje tezeusza III i mozna by bylo go zobaczyc?

prosze o kontakt

anetka910malpabuziaczek.pl

• 10 months later...
Posted

Witam buduje ktos Tezeusza na podkarpaciu, przymierzam sie do zakupu takiego projektu, ale chcialbym zobaczyc ten domek juz postawiony

Hej Monika nasz Tezeusz stoi sobie koło Leżajska

• 1 month later...
Guest Iwona
Posted
Hej Monika nasz Tezeusz stoi sobie koło Leżajska
Witam Prosimy o wrzucenie kilku fotek. Pozdrawiam

a czy można zobaczyć Waszego Tezeusza?

• 9 months later...
Posted

czy kotś buduje tezeusza w woj. lubuskim i wielkopolskim? Jestem a trakcie jego budowy i chciałabym porozmoawiać z osobą która już wubudowała ten dom

• 2 weeks later...
  • 5 weeks later...
Posted

Mam pytanie o wymiary okien w tylnej elewacji na parterze. Chodzi mi o te trzy długie okienka i jedno szerokie.

Posted

Mam pytanie o wymiary okien w tylnej elewacji na parterze. Chodzi mi o te trzy długie okienka i jedno szerokie.

Witam

Proszę o podanie adresu mailowego - prześlemy szczegółowe rzuty na których podane będą wymiary wszystkich okien.

Pozdrawiam

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

Tezeusz III wybudowany woj, podkarpackie kontakt: 783-211-122

Witam :) jestem zainteresowana projektem czy byłaby możliwość oglądnięcia domku ? :)

• 3 months later...
Guest Marika
Posted

Witam poszukuje osoby ktora buduje Tezeusza w wielkopolsce???

Witam serdecznie, dołączam się do pytania Kamili. Bardzo chciałabym zobaczyć ten dom na żywo. Jeżeli Kamilo znalazłaś już taką osobę, będę niezmiernie wdzięczna za odpowiedź. Pozdrawiam.

• 1 year later...
Guest Leon Khrul
Posted

Witam! Bedziemy budowali ten domek w okolicach pieknego St.Petersburga. Poszukujemy projekt. Gdzie mozna go kupic w Rosji?

Bede wdzieczny za pomoc.

pozdrawiam

Leon

Posted

Witam! Bedziemy budowali ten domek w okolicach pieknego St.Petersburga. Poszukujemy projekt. Gdzie mozna go kupic w Rosji? Bede wdzieczny za pomoc. pozdrawiam Leon

Witam

Projekt można zamówić u nas w Pracowni - wyślemy go do Rosji pod wskazany adres.

Pozdrawiam