Redaktor Napisano 16 Maj 2013 Zgłoszenie Napisano 16 Maj 2013 Projekt domu Amanda Mała Szczegółowy opis projektu domu Amanda Mała znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/amandaMala Link do projektu: Projekt Amanda Mała Cytuj
Gość Gość Napisano 3 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 3 Maj 2015 Jestem zainteresowany projektem Amanda Mała. Proszę o przesłanie bezpłatnej dokumentacji technicznej na adres tomaszeq@op.pl . Z góry dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 4 Maj 2015 Zgłoszenie Napisano 4 Maj 2015 Jestem zainteresowany projektem Amanda Mała. Proszę o przesłanie bezpłatnej dokumentacji technicznej na adres tomaszeq@op.pl . Z góry dziękuję. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Daniel Napisano 17 Grudzień 2015 Zgłoszenie Napisano 17 Grudzień 2015 Witam, mam pytanie odnośnie powierzchni domu po podłogach bez skosów?? Jestem zainteresowany projektem ,,Amanda Mała" Proszę o przesłanie bezpłatnej dokumentacji technicznej na adres daniel0902r@interia.pl Cytuj
Dobre Domy Napisano 18 Grudzień 2015 Zgłoszenie Napisano 18 Grudzień 2015 Witam, mam pytanie odnośnie powierzchni domu po podłogach bez skosów?? Jestem zainteresowany projektem ,,Amanda Mała" Proszę o przesłanie bezpłatnej dokumentacji technicznej na adres daniel0902r@interia.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Na rzutach podane będą powierzchnie pomieszczeń po podłogach oraz użytkowe. Pozdrawiam Cytuj
Gość Piotr Napisano 14 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 14 Marzec 2016 Jestem zainteresowany projektem Amanda Mała. Proszę o przesłanie bezpłatnej dokumentacji technicznej na adres tolekb4@wp.pl.Z góry dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 14 Marzec 2016 Zgłoszenie Napisano 14 Marzec 2016 Jestem zainteresowany projektem Amanda Mała. Proszę o przesłanie bezpłatnej dokumentacji technicznej na adres tolekb4@wp.pl. Z góry dziękuję. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Agnieszka Napisano 24 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 24 Kwiecień 2016 Witam, czy istnieje możliwość ogrzewania budynku paliwem stałym (ekogroszek)? Jak duże mogłyby być straty powierzchni w innych pomieszczeniach po wprowadzeniu zmiany? Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Napisano 26 Kwiecień 2016 Witam, czy istnieje możliwość ogrzewania budynku paliwem stałym (ekogroszek)? Jak duże mogłyby być straty powierzchni w innych pomieszczeniach po wprowadzeniu zmiany? Witam Można wprowadzić zmianę ogrzewania na kocioł na paliwo stałe. Ze względów na swoje gabaryty jak i ze względów użytkowych taka kotłownia potrzebuje zdecydowanie większej powierzchni niż pomieszczenie gospodarcze w projekcie Amanda Mała ( 4,3m2 ). Najlepiej w tym wypadku byłoby wydłużyć garaż i umieścić kotłownię w jego tylnej części. Inne rozwiązania to odwrócenie schodów, zmniejszenie pokoju na parterze do około 9m2 i powiększenie kotłowni również zabierając kawałek wiatrołapu. Wówczas można by uzyskać pomieszczenie około 6-8m2 kosztem 2-4m2 powierzchni pokoju i wiatrołapu. Pozdrawiam Cytuj
Gość Małgorzata Napisano 21 Lipiec 2016 Zgłoszenie Napisano 21 Lipiec 2016 Witam! Jestem zainteresowana projektem ,,Amanda Mała" Proszę o przesłanie bezpłatnej dokumentacji technicznej na adres malgorzata_pajak@interia.eu. Z góry dziękuję i pozdrawiam! Cytuj
Dobre Domy Napisano 21 Lipiec 2016 Zgłoszenie Napisano 21 Lipiec 2016 Witam! Jestem zainteresowana projektem ,,Amanda Mała" Proszę o przesłanie bezpłatnej dokumentacji technicznej na adres malgorzata_pajak@interia.eu. Z góry dziękuję i pozdrawiam! Dzień dobry, wyślemy dzisiaj zwymiarowane rysunki tego projektu. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Magda Napisano 22 Lipiec 2016 Zgłoszenie Napisano 22 Lipiec 2016 Witam, jestem zainteresowana projektem Amanda Mała, proszę o przesłanie bezpłatnej dokumentacji technicznej na adres: mp2@onet.eu pozdrawiam Magda Cytuj
Dobre Domy Napisano 22 Lipiec 2016 Zgłoszenie Napisano 22 Lipiec 2016 Witam, jestem zainteresowana projektem Amanda Mała, proszę o przesłanie bezpłatnej dokumentacji technicznej na adres: mp2@onet.eu pozdrawiam Magda Witam, rysunki zostaną Pani przesłane w dniu dzisiejszym, Pozdrawiam Cytuj
Gość daniel Napisano 5 Październik 2016 Zgłoszenie Napisano 5 Październik 2016 Witam czy ktoś posiada zdjęcia z realizacji projektu Amanda mała,jeżeli tak to prosił bym o podesłanie na adres daniel0902r@interia.pl Cytuj
Gość Marzena Napisano 6 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 6 Luty 2017 Witam! Jestem zainteresowana projektem ,,Amanda Mała" Proszę o przesłanie bezpłatnej dokumentacji technicznej na adres marzena.gujda@gmail.com. Z góry dziękuję i pozdrawiam! Cytuj
Dobre Domy Napisano 6 Luty 2017 Zgłoszenie Napisano 6 Luty 2017 Witam! Jestem zainteresowana projektem ,,Amanda Mała" Proszę o przesłanie bezpłatnej dokumentacji technicznej na adres marzena.gujda@gmail.com. Z góry dziękuję i pozdrawiam! Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pani materiały dotyczące projektu. Pozdrawiam! Cytuj
Gość Karola Napisano 19 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 19 Marzec 2017 Dzień dobry, poproszę o wysłanie rysunków szczegółowych i kosztorysu na mail karolinastojowska@gmail.com Dziękuję Cytuj
Dobre Domy Napisano 20 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 20 Marzec 2017 Dzień dobry, poproszę o wysłanie rysunków szczegółowych i kosztorysu na mail karolinastojowska@gmail.com Dziękuję Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Leszek Napisano 25 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 25 Październik 2017 Dzień dobry, jestem zainteresowany projektem Amanda Mała,chciałbym wiedzieć jaka jest powierzchnia poddasza licząc po podłodze? Proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów na adres: lepa888@hotmail.com Cytuj
Dobre Domy Napisano 26 Październik 2017 Zgłoszenie Napisano 26 Październik 2017 Dzień dobry, jestem zainteresowany projektem Amanda Mała,chciałbym wiedzieć jaka jest powierzchnia poddasza licząc po podłodze? Proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów na adres: lepa888@hotmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Cytuj
Gość Adrian Napisano 28 Październik 2019 Zgłoszenie Napisano 28 Październik 2019 Jestem zainteresowany projektem Amanda Mała. Proszę o przesłanie bezpłatnej dokumentacji technicznej na adres martingrups@wp.pl . W szczególności interesują mnie wymiary wszystkich okien (i innych przeszkleń) w celu ustalenia ich kosztu. Z góry dziękuję. Cytuj
Dobre Domy Napisano 29 Październik 2019 Zgłoszenie Napisano 29 Październik 2019 11 godzin temu, Gość Adrian napisał: Jestem zainteresowany projektem Amanda Mała. Proszę o przesłanie bezpłatnej dokumentacji technicznej na adres martingrups@wp.pl . W szczególności interesują mnie wymiary wszystkich okien (i innych przeszkleń) w celu ustalenia ich kosztu. Z góry dziękuję. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi