Jump to content
Forum dobredomy.pl

Recommended Posts

Posted

Witam mamy w planie budowe Hawany chcielibyśmy przed zaczeciem i adaptacja projektu zabaczyć jak wygląda  taki domek na żywo stąd nasza wielka prośba może ktoś z Krakowa lub okolic buduje lub już wykończył i się może pokazać?  ? Dziękujemy

Posted

Witam

My dopiero mamy budowę w planach, ale jesteśmy zdecydowani na projekt HAWANA III - czy ktoś z Was może powiedzieć czy wasze domy już stoją? Chętnie bym zobaczyła na żywo SSO. Czy projekt spełnił wasze oczekiwania?

pozdrawiam

Aneta

Posted

witam. schody na strych zrobiłem w pokoju środkowym po drugiej stronie ściany nośnej. ścianka kolankowa została podniesiona o 25cm i automatycznie dach się podniósł o 25cm,  kąt nachylenia dachu został zwiększony do 35stopni dlatego na strychu można adoptować wszystko... dwa okna dachowe i jest piętro, oczywiście w środku też były zmiany... przede wszystkim powiększyłem łazienkę... pozdrawiam

Posted
Dnia 12.02.2020 o 15:45, Marcin1988 napisał:

Strop będziemy mieć drewniany .. żona zechce usunąć któraś ściankę w wiatrołapie :)  reszta bez zmian ;) a u was jak to wyglada ?  W którym miejscu was znajdziemy ? ;)

My bedzięmy  powiększać łazienkę  bo wydaje nam się mała i myślimy o zmianie stropu na prefabrykowany lub drewniany. Marcin 1988 prosimy o kontakt na maila aroobr25@gmail.com

Posted
9 godzin temu, owca1974 napisał:

witam. schody na strych zrobiłem w pokoju środkowym po drugiej stronie ściany nośnej. ścianka kolankowa została podniesiona o 25cm i automatycznie dach się podniósł o 25cm,  kąt nachylenia dachu został zwiększony do 35stopni dlatego na strychu można adoptować wszystko... dwa okna dachowe i jest piętro, oczywiście w środku też były zmiany... przede wszystkim powiększyłem łazienkę... pozdrawiam

Owca1974 jesteście na etapie budowy ? budujecie w okolicach Krakowa ?