Gość Aneta Napisano 13 Październik 2019 Zgłoszenie Napisano 13 Październik 2019 Kto buduje Nevada? Cytuj
1Jagienka Napisano 25 Listopad 2019 Zgłoszenie Napisano 25 Listopad 2019 Hej, a Ty zaczęłaś? Uwielbiam ten projekt i czekam na warunki zabudowy (chwilowo nam nie pasuje ze względu na kalenicę, ale liczę, że właśnie to zmienią i będziemy mogli zacząć). Cytuj
Gość Adi Napisano 11 Grudzień 2019 Zgłoszenie Napisano 11 Grudzień 2019 Witam właśnie rozpocząłem budowę domu Nevada. Czy ktoś z Państwa już może realizował ten projekt lub Dakota V? Cytuj
1Jagienka Napisano 15 Grudzień 2019 Zgłoszenie Napisano 15 Grudzień 2019 Dnia 11.12.2019 o 08:15, Gość Adi napisał: Witam właśnie rozpocząłem budowę domu Nevada. Czy ktoś z Państwa już może realizował ten projekt lub Dakota V? Wspaniale! Będziesz nanosił jakieś zmiany? Ja na razie nadal czekam na warunki zabudowy (jeśli nie zmienią będziemy musieli podnieść środkową kalenicę, żeby zrobiła się z niej główna)m poza tym kolor dachówek też jeszcze niestety nie pasuje do planu. Ale poza tym chcę zamiast vc przy wejściu zrobić garderobę, a wejście do mniejszej łazienki od jadalni. Jeśli można spytać, gdzie budujesz? pozdrawiam Agnieszka Cytuj
Gość Justyna Napisano 7 Grudzień 2020 Zgłoszenie Napisano 7 Grudzień 2020 również jestem zaineresowana domem wg projektu Nevada, moga się Państwo podzielic wrażeniami, radami, uwagami po wybudowaniu domów ? Justyna Cytuj
Gość Buduję Nevadę Napisano 24 Marzec 2021 Zgłoszenie Napisano 24 Marzec 2021 Zapraszam do podglądania mojego instagrama levandovska.home i kontaktu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi