migotka Posted November 1, 2017 Report Share Posted November 1, 2017 Chcialam poruszyc z Wami kwestie bezpieczenstwa. Korzystacie moze w swoich domach z systemow monitoringu? Co raz czesciej slyszy sie o bandytach pladrujacych domy .. a tak pomysleliby dwa razy. Z tego co widzialam w sieci sa roznego rodzaje takich systemow, w najpopularniejszych kamera ip jest ich podstawa dzialania . Nie mam jakiegos ogromnego budzetu dlatego chce znalezc jakis kompromis miedzy jakoscia nagrywanego obrazu, a cena sprzetu. Inna kwestia jest gdzie najlepiej dokonac zakupow .. mi po glowie chodzi Sklep Eltrox.pl w ktorym mozna znalezc calkiem duzy wybor ( dla leniwych link do dzialu kamer ip https://www.eltrox.pl/monitoring/monitoring-ip/kamery-ip.html ) Zastanawiam sie jeszcze czy daloby rade zamontowac taki zestaw na wlasna reke. Moj maz jest z zawodu elektrykiem wiec troche wie na temat kabli i ich polaczen. Macie moze wieksze doswiadczenie w tej kwestii? Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Lucy Posted November 6, 2017 Report Share Posted November 6, 2017 Wszystko zależy od tego jaki monitoring potrzebujesz i na jak wiele pomieszczeń. Monitoring budynków wcale nie musi być drogi. Nawet z pełną ofertą plan, wycena, montaż, monitoring miesięczne kwoty nie przekraczają 100zł.Świetne rozwiązania ma firma Konsalnet, polecam się z nimi skonsultować, gdyż będą w stanie odpowiedzieć dokładniej na twoje pytania ;] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
migotka Posted November 8, 2017 Author Report Share Posted November 8, 2017 Dzieki za sugestie Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bywaleccc Posted January 10, 2020 Report Share Posted January 10, 2020 My zastanawiamy się nad wprowadzeniem monitoringu do naszego biura. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostiel Posted January 14, 2020 Report Share Posted January 14, 2020 Ja przez długi czas zastanawiałem się nad samodzielnym zamontowaniem wszystkiego, ale ostatecznie zrezygnowałem z tego pomysłu. Montaż monitoringu w wykonała dla nas pewna profesjonalna firma, która na dodatek wszystko dokładnie sprawdziła. Obraz nocny jest bardzo dobry, nie spodziewałem się, że aż tak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sroczka Posted January 15, 2020 Report Share Posted January 15, 2020 18 godzin temu, Kostiel napisał: Ja przez długi czas zastanawiałem się nad samodzielnym zamontowaniem wszystkiego, ale ostatecznie zrezygnowałem z tego pomysłu. Montaż monitoringu w wykonała dla nas pewna profesjonalna firma, która na dodatek wszystko dokładnie sprawdziła. Obraz nocny jest bardzo dobry, nie spodziewałem się, że aż tak no tak, lepiej jednak żeby zrobił to ktoś doświadczony. Tak naprawdę najwazniejsze jest rozmieszczenie kamer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ola Posted March 20, 2020 Report Share Posted March 20, 2020 Miał ktoś z Was styczność kamerami TIANDY ?? montażysta pracuje tylko na tej firmie, innych montować nie chce :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kacper Posted March 23, 2020 Report Share Posted March 23, 2020 Ola mi mój instalator zamontował kamery tej marki i jak na razie jest wszystko oki. W nocy też fajny obraz - ogólnie polecam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Marek S Posted March 23, 2020 Report Share Posted March 23, 2020 Mamy w firmie monitoring Tiandy na placu. 8 kamer Obrotowych. Szefo chodzi tylko i sie chwali i pokazuje kamery na telefonie. Lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Werasswa Posted September 3, 2020 Report Share Posted September 3, 2020 Witam polecam bardzp fajną sprawę monitoring hd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Adam12 Posted September 30, 2020 Report Share Posted September 30, 2020 Niedawno sam szukałem dobrej firmy specjalizującej się w monitoringu, więc jestem w miarę na bieżąco. Radziłem się pracowników różnych sklepów z monitoringiem, ale w Blasttech doradzili mi naprawde dobrze. Od razu było widać, że znają się na swojej branży i lubią to, co robią. https://wroclawmonitoring.pl/uslugi-monitoring-wroclaw/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniel36Wilk12 Posted October 20, 2020 Report Share Posted October 20, 2020 Witam polecam bardzo zobaczyć sklep z ginekolog Rzeszów bardzo dobre ceny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariana593 Posted December 18, 2020 Report Share Posted December 18, 2020 Sprawdź sobie różne zestawy do monitoringu - w zależności do jaki dużej powierzchni potrzebujesz monitoring, możesz wybrać warianty 4-kamerowe lub 8-kamerowe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Monitoring Posted January 30, 2021 Report Share Posted January 30, 2021 Ja niedawno zainstalowałem sobie monitoring w mojej firmie we Wrocławiu. Instalacji dokonała firma https://betacam.pl/, jestem bardzo zadowolony Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PatrycjaPęk Posted February 11, 2021 Report Share Posted February 11, 2021 Hejka, myślimy z mężem czy nie zainstalować u nas w mieszkaniu kamer, na wypadek kradzieży. Mieszkamy w dosyć niebezpieczniej dzielnicy w Warszawie, na parterze i szczerze boimy się, że ktoś nieproszony do nas wejdzie. Będę wdzięczna za polecenie firmy z mojego miasta, która od razu założy nam te kamery. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwikkwik Posted March 28, 2021 Report Share Posted March 28, 2021 tak korzystam z monitoringu, dla sprawdzenia ale można założyć atrapę i odstraszać złodzieji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marianna Mira Posted April 7, 2021 Report Share Posted April 7, 2021 Tylko który złodziej wie, jak wygląda atrapa:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tatnka Posted July 2, 2021 Report Share Posted July 2, 2021 W dniu 01.11.2017 o 15:08, migotka napisał: Я хотел поднять с вами вопросы безопасности. Вы используете системы мониторинга в своих домах? Каждый раз, когда слышишь о том, что бандиты грабят дома ... они дважды подумают. Судя по тому, что я видел в сети, существуют разные типы таких систем, в наиболее популярных ip-камерах лежит их принцип работы. У меня нет огромного бюджета, поэтому я хочу найти компромисс между качеством записанного изображения и ценой на оборудование. Другой вопрос, где лучше делать покупки . Przejdź do sklepu internetowego Secur Global, asortyment jest bardzo dobry, a ceny najkorzystniejsze. Niedawno kupiliśmy od nich monitor do kamery https://securglobal.pl/monitoring-cctv-analogowy/monitory-do-kamer/ Specjaliści tej firmy pomogli wybrać model spełniający nasze wymagania. Możesz również skontaktować się z nimi, pomogą Ci rozwiązać problem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerecherka Posted July 20, 2021 Report Share Posted July 20, 2021 Kwestia bezpieczeństwa jest dla wielu ważna. Studiuję również instalację kamer wideo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoliart Posted October 6, 2021 Report Share Posted October 6, 2021 Bezpieczeństwo to ważna kwestia dla wielu z nas. Ja też nie chciałbym, aby w moim domu był nieproszony gość. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerecherka Posted October 6, 2021 Report Share Posted October 6, 2021 W rzeczywistości obecnie wiele osób instaluje w swoich domach systemy nadzoru wideo. I nie musisz za to płacić firmie ochroniarskiej. Możesz samodzielnie zainstalować kamery i przenieść wszystko na swój komputer. Zrobiłem to w domu. Do połączenia potrzebowałem specjalnych Sterowników do laptopów Samsunga i znalazłem go tutaj https://driverpack.io/pl/laptops/samsung DriverPack posiada przyjazny dla użytkownika interfejs i automatyczny system wyszukiwania. To proste, szybkie i wygodne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts