12tomasz Napisano 31 Marzec 2017 Zgłoszenie Napisano 31 Marzec 2017 Hey, identycznie jak w temacie interesuje mnie instalacja oczyszczalni przydomowej, czy nabywał ktoś oczyszczalnie tunelową w firmie oczyszczalnieprimeko.pl ? Zasadniczo jestem z Swarzędza, a oni montują oczyszczalnie przydomowe właśnie na moim rejonie. Ale zanim zamówię u nich oczyszczalnieekologiczne chciałbym poznać jakieś opinie, ponieważ nie jest to najtańszy zakup, a nie chciałbym potem mieć problemów z tą oczyszczalnią, chciałbym dokonać zakup, który będzie mi służył przez długie lata najlepiej bezawaryjnie. Cytuj
Marek556as Napisano 17 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Napisano 17 Kwiecień 2018 Dla mnie to jest bardzo niebezpieczne i sam bym tego nie robił ______________________________________ Cytuj
Adrian231 Napisano 2 Maj 2018 Zgłoszenie Napisano 2 Maj 2018 Nie kojarzę tej firmy, ale po co bawić się w przydomową oczyszczalnię, skoro wszędzie w lubuskim mamy podpięcie pod kanalizację? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi