12tomasz Posted March 31, 2017 Report Share Posted March 31, 2017 Hey, identycznie jak w temacie interesuje mnie instalacja oczyszczalni przydomowej, czy nabywał ktoś oczyszczalnie tunelową w firmie oczyszczalnieprimeko.pl ? Zasadniczo jestem z Swarzędza, a oni montują oczyszczalnie przydomowe właśnie na moim rejonie. Ale zanim zamówię u nich oczyszczalnieekologiczne chciałbym poznać jakieś opinie, ponieważ nie jest to najtańszy zakup, a nie chciałbym potem mieć problemów z tą oczyszczalnią, chciałbym dokonać zakup, który będzie mi służył przez długie lata najlepiej bezawaryjnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek556as Posted April 17, 2018 Report Share Posted April 17, 2018 Dla mnie to jest bardzo niebezpieczne i sam bym tego nie robił ______________________________________ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrian231 Posted May 2, 2018 Report Share Posted May 2, 2018 Nie kojarzę tej firmy, ale po co bawić się w przydomową oczyszczalnię, skoro wszędzie w lubuskim mamy podpięcie pod kanalizację? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts