Guest ada Posted January 17, 2014 Report Share Posted January 17, 2014 Witam, Jestem w trakcie budowy,a raczej wykończenia domu SOL.Zamieszczam parę fotek domku.Gdyby ktoś był ciekaw jak budowa szła od początku,proszę pisać.Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Wojciech Posted July 8, 2014 Report Share Posted July 8, 2014 Dzień dobry My od lipca 2013 także realizujemy tem projekt pod Olsztynem. Trochę go zmieniliśmy i chętnie wymienimy się spostrzeżeniami na temat budowy. Pozdr. Magda i Wojtek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Wojciech Posted July 8, 2014 Report Share Posted July 8, 2014 Dzień dobry. Od lipca 2013 także realizujemy budowę domu SOL pod Olsztynem. Trochę go zmieniliśmy. Z przyjemnością wymienimy się poglądami na temat budowy. Pozdr. Magda i Wojtek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest agnieszka Posted July 9, 2014 Report Share Posted July 9, 2014 Witam, Ja niestety oprócz podniesienia fundamentu,nie zmieniłam nic,bo nikt mi nie doradził pewnych rzeczy,a przede wszystkim kuchnia i okno które moim zdaniem jest za duże i tym samym dla mnie blat będzie za nisko...no i wjazd do garażu,można było go poszerzyć troszkę aby był większy komfort z wjazdu.Reszta jak dla mnie jest ok. Acha,pod schodami umieściłam spiżarnie, a jakie Państwo dokonaliście zmian? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redaktor Posted October 23, 2015 Report Share Posted October 23, 2015 UWAGA! Konkurs fotograficzny! Zobacz szczegóły! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts