Guest Magda Posted July 13, 2015 Report Share Posted July 13, 2015 Witam. Podłączam się do prośby o wysyłkę zdjęć i wyliczeń kosztów budowy. goska.oska@gmail.com Pozdrawiam, Gosia Również przyłączam się do prośby. Projekt zakupiony, czekamy na pozwolenie. Mój adres: tara_21@o2.pl Z góry ślicznie dziękuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Paweł Posted July 28, 2015 Report Share Posted July 28, 2015 Witam forumowiczów! Rozważamy z małżonką kilka projektów i jesteśmy bardzo zainteresowani zdjęciami z realizacji Alfy III. Bardzo proszę o przesłanie na adres: misterti@o2.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gość Posted December 17, 2015 Report Share Posted December 17, 2015 Witam, poproszę o wysłanie kosztów budowy całkowitej dla projektuAlfa III z zestawieniem wszystkich materiałów na adres ooolinka@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted December 18, 2015 Report Share Posted December 18, 2015 Witam, poproszę o wysłanie kosztów budowy całkowitej dla projektuAlfa III z zestawieniem wszystkich materiałów na adres ooolinka@gmail.com Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gość Barek Posted January 1, 2016 Report Share Posted January 1, 2016 Czy wszyscy posiadacze alfy wysłali by mi zdjęcia i dopisali koszt budowy domu w stanie surowym i o wszystkich zmianach na porsche911@vp.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Hubert Posted January 1, 2016 Report Share Posted January 1, 2016 Witam, przejrzałem masę projektów i Alfa III jest jednym z kilku, do których ciągle wracam. Również chciałbym poznać koszty budowy tego domu. Jeśli jest możliwość wysłania zestawienia kosztów / materiałów, to błbym wdzięczny. Adres vethubert@gmail.com Pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gość Barek Posted January 5, 2016 Report Share Posted January 5, 2016 Hubert prześlesz kosztorysz na porsche911@vp.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Aleksandra Posted January 7, 2016 Report Share Posted January 7, 2016 Witam, czy ktoś buduje Alfę w woj. mazowieckim? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asia Posted February 5, 2016 Report Share Posted February 5, 2016 witam serdecznie, jesteśmy w trakcie budowy alfy, mamy dopiero fundamenty ale od wiosny zaczynamy pełną para. Chciałam się zapytać czy mają Pani jakieś super wskazówki do przekazania i podzielenie się swoimi spostrzeżeniami? Czy jest możliwość udostępnienia nam do obejrzenia kilka zdjęć domu zewnątrz jak i wewnątrz. Wewnątrz interesuje mnie najbardziej kuchnia i łazienka. Każda wskazówka będzie na wagę złota, oto mój mail zabka127@interia.pl, pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest renata Posted February 8, 2016 Report Share Posted February 8, 2016 Witam. Przesłałam kilka zdjęć. W razie pytań proszę o kontakt. Pozdrawiam witam też zastanawiam się nad tym projektem można prosić zdjęcia na maila grzesieklena@interia.pl wprowadzała pani jakieś zmiany?pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest renata Posted February 8, 2016 Report Share Posted February 8, 2016 Witam. Dawno mnie tu nie było ale mam duzo ważnych informacji. Właśnie skończyliśmy robote z wszystkimi instalacjami i z płytkami. Drzwi zamówione. Kuchnia sie projektuje, niedługo schody. Ale z każdym dniem utwierdzam się w przekonaniu, że mimo tylu zmian nie wszystko jest tak jak chcielismy i popełniliśmy DUŻO błędów. A dwa największe to wielkość kotłowni i brak pralni. Mimo powiększenia kotłowni o wymiar wnęki, którą usunęliśmy kotłownia jest za mała na wieś!!!!!!!!! Po wstawieniu pieca i zasobnika i z tymi wszystkimi rurkami dosłownie nie ma się gdzie ruszyć. A pamiętajcie , że powiększaliśmy kotłownię. Jeśli ktoś zdecyduje sie na ten projekt to powiększcie kotłownie kosztem wnęki i pokoju obok łazienki a z tego co Wam zostanie zróbcie pralnię. To był mój największy błąd i teraz bardzo tego załuję. Okna w dachu doświetlającego schody nie potrzeba. Jest wystarczająco jasno z tym na półpietrze. Zdjęcia mamy prawie z każdego etapu (jakłby ktoś chciał cos zobaczyć) Pozdrawiamy Ania z Mężem poproszę zdjęcia na grzesieklena@interia.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest renata Posted February 9, 2016 Report Share Posted February 9, 2016 Witam , Lubin (woj.dolnosl.) posiadam w budowie dom alfa III stan surowy zamknięty , i troszke więcej . jak by ktos miał jakies pytanie, to pisac smiało . pozdr. witam można prosić zdjęcia na grzesieklena@interia.pl i zmieniał pan coś w środku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest renata Posted February 9, 2016 Report Share Posted February 9, 2016 Witam. Przesłałam kilka zdjęć. W razie pytań proszę o kontakt. Pozdrawiam witam też zastanawiam się nad tym projektem można prosić zdjęcia na maila grzesieklena@interia.pl wprowadzała pani jakieś zmiany?pozdrawiam nic mi nie przyszło:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest renata Posted February 9, 2016 Report Share Posted February 9, 2016 Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam witam także poproszę grzesieklena@interia.pl projekt już zamówiony teraz czekać na pozwolenie i ruszamy z alfą Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted February 10, 2016 Report Share Posted February 10, 2016 witam także poproszę grzesieklena@interia.pl projekt już zamówiony teraz czekać na pozwolenie i ruszamy z alfą Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ania Posted February 16, 2016 Report Share Posted February 16, 2016 Witam. Dawno tu nie zaglądałam i nie wiem na czyje posty odpowiadałam.Z góry przepraszam jeśli ktoś nie doczekał się odpowiedzi i zdjęć . Jeśli nadal ktoś jest zainteresowany to proszę o maila na adres pinsleep@poczta.fm Pozdrawiam Ania z mężem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mieczyslaw Posted February 25, 2016 Report Share Posted February 25, 2016 Witam, czy ktoś buduje Alfę w woj. mazowieckim? Witam Ja buduję w woj. mazowieckim. Dostaję wiele pytań dotyczących domu. Chciałbym napisać że jeszcze nie mam wykończone w środku więc zdjęcia wrzuce jak juz cos będzie W tym roku zamirzam sie wprowadzić na wakacje. Zamieszczę tu parę zdjęć z zewnatrz. Pozdrawiam wszystkich tych nie zdecydowanych i zdecydowanych na ten piekny dom ALFA lll Mieczyław Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest renata Posted July 27, 2016 Report Share Posted July 27, 2016 Witam Ja buduję w woj. mazowieckim. Dostaję wiele pytań dotyczących domu. Chciałbym napisać że jeszcze nie mam wykończone w środku więc zdjęcia wrzuce jak juz cos będzie W tym roku zamirzam sie wprowadzić na wakacje. Zamieszczę tu parę zdjęć z zewnatrz. Pozdrawiam wszystkich tych nie zdecydowanych i zdecydowanych na ten piekny dom ALFA lll Mieczyław i jak tam mieszkacie już na swoim?mozna jakieś zdjęcia prosić na grzesieklena@interia.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Łukasz Posted December 5, 2016 Report Share Posted December 5, 2016 Witam. Dawno mnie tu nie było ale mam duzo ważnych informacji. Właśnie skończyliśmy robote z wszystkimi instalacjami i z płytkami. Drzwi zamówione. Kuchnia sie projektuje, niedługo schody. Ale z każdym dniem utwierdzam się w przekonaniu, że mimo tylu zmian nie wszystko jest tak jak chcielismy i popełniliśmy DUŻO błędów. A dwa największe to wielkość kotłowni i brak pralni. Mimo powiększenia kotłowni o wymiar wnęki, którą usunęliśmy kotłownia jest za mała na wieś!!!!!!!!! Po wstawieniu pieca i zasobnika i z tymi wszystkimi rurkami dosłownie nie ma się gdzie ruszyć. A pamiętajcie , że powiększaliśmy kotłownię. Jeśli ktoś zdecyduje sie na ten projekt to powiększcie kotłownie kosztem wnęki i pokoju obok łazienki a z tego co Wam zostanie zróbcie pralnię. To był mój największy błąd i teraz bardzo tego załuję. Okna w dachu doświetlającego schody nie potrzeba. Jest wystarczająco jasno z tym na półpietrze. Zdjęcia mamy prawie z każdego etapu (jakłby ktoś chciał cos zobaczyć) Pozdrawiamy Ania z Mężem Dzień dobry. Czy mógłbym prosić o podesłanie chociaż kilku zdjęć wnętrza domu oraz jak wygląda na zewnatrz? Pozdrawiam. szwajkowski85@wp.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Łukasz Posted December 5, 2016 Report Share Posted December 5, 2016 Witam.Poszukuję osoby która budowała dom wg projektu Alfa III (lub w wersji z garażem), wykańczając dom z zewnątrz w sposób identyczny jak wygląda on w projekcie (sztukateria, etc). Będę wdzięczny za jakiekolwiek zdjęcia.Pozdrawiam Łukaszszwajkowski85@wp.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Patrycja Posted February 14, 2017 Report Share Posted February 14, 2017 Witam. Dawno mnie tu nie było ale mam duzo ważnych informacji. Właśnie skończyliśmy robote z wszystkimi instalacjami i z płytkami. Drzwi zamówione. Kuchnia sie projektuje, niedługo schody. Ale z każdym dniem utwierdzam się w przekonaniu, że mimo tylu zmian nie wszystko jest tak jak chcielismy i popełniliśmy DUŻO błędów. A dwa największe to wielkość kotłowni i brak pralni. Mimo powiększenia kotłowni o wymiar wnęki, którą usunęliśmy kotłownia jest za mała na wieś!!!!!!!!! Po wstawieniu pieca i zasobnika i z tymi wszystkimi rurkami dosłownie nie ma się gdzie ruszyć. A pamiętajcie , że powiększaliśmy kotłownię. Jeśli ktoś zdecyduje sie na ten projekt to powiększcie kotłownie kosztem wnęki i pokoju obok łazienki a z tego co Wam zostanie zróbcie pralnię. To był mój największy błąd i teraz bardzo tego załuję. Okna w dachu doświetlającego schody nie potrzeba. Jest wystarczająco jasno z tym na półpietrze. Zdjęcia mamy prawie z każdego etapu (jakłby ktoś chciał cos zobaczyć) Pozdrawiamy Ania z Mężem Witam, chciałabym pobudować Alfę II, czy prosić o zdjęcia z każdego etapu budowy patrycjasiekierska@wp.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Adela Posted May 6, 2017 Report Share Posted May 6, 2017 Witam. Dawno mnie tu nie było ale mam duzo ważnych informacji. Właśnie skończyliśmy robote z wszystkimi instalacjami i z płytkami. Drzwi zamówione. Kuchnia sie projektuje, niedługo schody. Ale z każdym dniem utwierdzam się w przekonaniu, że mimo tylu zmian nie wszystko jest tak jak chcielismy i popełniliśmy DUŻO błędów. A dwa największe to wielkość kotłowni i brak pralni. Mimo powiększenia kotłowni o wymiar wnęki, którą usunęliśmy kotłownia jest za mała na wieś!!!!!!!!! Po wstawieniu pieca i zasobnika i z tymi wszystkimi rurkami dosłownie nie ma się gdzie ruszyć. A pamiętajcie , że powiększaliśmy kotłownię. Jeśli ktoś zdecyduje sie na ten projekt to powiększcie kotłownie kosztem wnęki i pokoju obok łazienki a z tego co Wam zostanie zróbcie pralnię. To był mój największy błąd i teraz bardzo tego załuję. Okna w dachu doświetlającego schody nie potrzeba. Jest wystarczająco jasno z tym na półpietrze. Zdjęcia mamy prawie z każdego etapu (jakłby ktoś chciał cos zobaczyć) Pozdrawiamy Ania z Mężem Witam, chciałabym pobudować Alfę II, czy prosić o zdjęcia z każdego etapu budowy patrycjasiekierska@wp.pl Czy można prosić o kontakt na adela.ksiezarczyk@gmail.com ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest joga Posted July 17, 2017 Report Share Posted July 17, 2017 Witam, piszę o informacje o realizacji tego domu - j.gaj89@gmail.com. Można prosić o zdjęcia ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Adam Posted August 21, 2017 Report Share Posted August 21, 2017 Witam. Poszukuję osoby która budowała dom wg projektu Alfa III (lub w wersji z garażem), wykańczając dom z zewnątrz w sposób identyczny jak wygląda on w projekcie (sztukateria, etc). Będę wdzięczny za jakiekolwiek zdjęcia. Pozdrawiam Łukasz szwajkowski85@wp.pl Dzień dobry, Czy mógłbym prosić o podesłanie kilku zdjęć z realizacji Państwa domu? Pozdrawiam, Adam; adam.wieciech@gazeta.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ewa Posted August 22, 2017 Report Share Posted August 22, 2017 Witam wszystkich, my dopiero zaczynamy budowę Alfy III na płycie fundamentowej. Trochę pozmienialiśmy w projekcie, najwięcej w elewacji, na dole powiększyliśmy pom. gosp. kosztem pokoju przy łazience, przekształcając go w pralnię. Z pomieszczenia gosp. Jest dodatkowe wyjście z domu, które połączymy pergolą z wolnostojącym garażem. W pom. Gosp planujemy też okno 90x150. Okno w jadalni wydłużyliśmy do podłogi. W salonie takie samo okno: 240x230. W łazience na parterze okno wyrównaliśmy z pozostałymi. Na górze okna o szer. 120x160 i 50cm do parapetu. Połączyliśmy 2 pokoje w jeden, powiększylismy pokoik kosztem holu. Drzwi wyjściowe powiększone o świetlik nad nimi, wszystkie drzwi w elewacji wyrównaliśmy z oknami. Elewację będziemy robić podobną, jak w projekcie, zamiast cokolu kamień naturalny, zastanawiamy się nad kolorystyką. Na dzien dzisiejszy płyta fund. Kosztuje nas 17 tys. Robimy ją sami. Zakładamy zamknąć sie w 20 tys. We wrzesniu ściany. Jak będziemy miec wiecej zdjec moge zainteresowanym wyslac. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts