Guest Jakub Posted November 24, 2011 Report Posted November 24, 2011 a w lodzi ktoś buduje afrodyte?? W Łodzi powstaje Afrodyta na Rokiciu od ul.Pabianickiej Quote
Guest Gość Posted January 7, 2012 Report Posted January 7, 2012 Nawet fajny, ale przydał by się basen do Niego:D www.dom.gratka.pl...a3c3d015af50ae0,1 Quote
Guest Gość Posted January 12, 2012 Report Posted January 12, 2012 dom jest fajny ale lepiej zlikwidowac łazienke przy sypialni i zrobic z tej malej lazienki garderobe i miec 1 duza lazienke ja tak mam w projekcie i zlikwidowac jedno okno w salonie te przy balkonie i miec sciane duzoa do zagospodarowania i jeszcze jedno okno odejdzie jak zlikwidujemy maloa lazienke i bedzie tam garderoba Quote
Guest Anita Posted January 17, 2012 Report Posted January 17, 2012 Witam! Czy buduje ten dom ktoś z Państwa w Poznaniu i okolicach z chęcią obejrzałabym ten dom.Z mężem planujemy na wiosnę budowę i bardzo nam spodobał się ten projekt.Bardzo proszę o odpowiedź.Pozdrawiam. Quote
Guest Gość Posted January 24, 2012 Report Posted January 24, 2012 hmmm my sie zastanawiamy nad budowa... Quote
Guest Gość Posted January 29, 2012 Report Posted January 29, 2012 Czy ktoś na slasku lub swietokrzyskim buduje Afrodytę Quote
Guest ewela Posted January 29, 2012 Report Posted January 29, 2012 cudo ale ja poproszę wersje bez garażu Quote
Dobre Domy Posted January 30, 2012 Report Posted January 30, 2012 cudo ale ja poproszę wersje bez garażu Witam, Niestety nie mamy wersji projektu Afrodyta bez garażu. Istnieje możliwość wprowadzenia takiej zmiany w ramach adaptacji projektu. Z architektem adaptującym ustala Pani koszt oraz termin wprowadzenia zmian, a nasza pracownia dołączy do projektu bezpłatną zgodę na zmiany. W razie jakichkolwiek pytań proszę o kontakt. Pozdrawiam Aneta Quote
Guest zenek Posted February 10, 2012 Report Posted February 10, 2012 Nawet fajny, ale przydał by się basen do Niego:D Quote
Guest marta Posted February 14, 2012 Report Posted February 14, 2012 W Łodzi powstaje Afrodyta na Rokiciu od ul.Pabianickiej witam mam pytanie czy byłaby możliwość obejrzenia tego domku? Quote
Guest Justa Posted February 28, 2012 Report Posted February 28, 2012 Witam, A dokładnie gdzie można obejrzeć Afrodytę na Białołęce czy w Serocku? Na Mazowszu znajdziesz nie jedna Afrodytę. Okolice Nowego Dworu, Serocka, w Warszawie na Białołęce. pzdr aromus@o2.pl Quote
Guest Justa Posted February 28, 2012 Report Posted February 28, 2012 Witam ja zacząłem latem budowę. W chwili obecnej jestem na etapie stropu nie wiem, czy uda mi się nakryć przed zimą. Witam, Czy ta budowa jest gdzies w okolicy Warszawy? Mozna obejrzeć? Quote
Guest tery Posted March 4, 2012 Report Posted March 4, 2012 My zaczynamy w maju budowę afrodyty ale chętnie bym obejrzała już wybudowaną.czy jest gdzieś na podkarpaciu lub w małopolsce? Quote
Guest Gość Posted March 5, 2012 Report Posted March 5, 2012 straszny. Wieś tanczy i spiewa, w sam raz dla tych co żyją w sredniowieczu i lubią sobie roboty szukać - dach fatalny. Quote
Dobre Domy Posted March 5, 2012 Report Posted March 5, 2012 straszny. Wieś tanczy i spiewa, w sam raz dla tych co żyją w sredniowieczu i lubią sobie roboty szukać - dach fatalny. Witam,Każdy inwestor ma swoje indywidualne oczekiwania i sądzę, że bez problemu znajdą Państwo w naszej ofercie odpowiedni dla siebie projekt. Pozdrawiam Quote
Guest paweł Posted March 16, 2012 Report Posted March 16, 2012 Czy ktoś na podkarpaciu bądź w małopolsce budował dom Afrodytę lub wie gdzie można go zobaczyć? tak na podkarpaciu harasiuki. pozmieniałem trochę i wyszło super dach 35 stopni i dwa maksy podnioslem po stropie całkiem inny dom srodek też zmieniłem delikatnie i myślę że warte zobaczenia Quote
Guest waldi Posted March 25, 2012 Report Posted March 25, 2012 Witam. A gdzie ten dom stawiasz?. Czy mozna go obejżeć? Quote
Dobre Domy Posted March 27, 2012 Report Posted March 27, 2012 Witam, Chciałabym Państwa zachęcić do umieszczania zdjęć z realizacji projektu domu Afrodyta na naszym forum. Dodatkowo zapraszamy do wzięcia udziału w naszym konkursie fotograficznym. Termin dostarczenia zdjęć upływa w dniu 31-ego maja 2012!! Główna nagroda - ZWROT KOSZTÓW ZAKUPU PROJEKTU! Szczegóły: https://www.dobredomy.pl/konkurs-fotograficzny Pozdrawiam Quote
Guest Daniel Posted March 27, 2012 Report Posted March 27, 2012 Witam. czy może w okolicy Olsztyna na Warmii jest gdzieś wybudowana Afrodyta? Chętnie bym zerknął, zanim podejmę ostateczną decyzję Quote
Daniel Posted March 29, 2012 Report Posted March 29, 2012 Witam, Chciałabym Państwa zachęcić do umieszczenia zdjęć z realizacji projektu domu Afrodyta na naszym forum. Dodatkowo zapraszamy do wzięcia udziału w naszym konkursie fotograficznym. Termin dostarczenia zdjęć upływa w dniu 31-ego maja 2012!! Główna nagroda - ZWROT KOSZTÓW ZAKUPU PROJEKTU! Szczegóły: http://www.dobredomy...-edycja-ruszyla Pozdrawiam a może okolice Łomży, OStrołęki, Białegostoku, Ełku lub Suwałk?bo tam też się poruszam, a naprawdę wolałbym zobaczyć na żywo Quote
Guest Gość Posted April 9, 2012 Report Posted April 9, 2012 Wybudowaliśmy Afrodytę pod Lublinem (lubelskie) więc w razie pytań - proszę o kontakt e-mail djb_lublin@tlen.pl Quote
Guest Grzegorz Posted April 9, 2012 Report Posted April 9, 2012 Witam, Niestety nie mamy wersji projektu Afrodyta bez garażu. Istnieje możliwość wprowadzenia takiej zmiany w ramach adaptacji projektu. Z architektem adaptującym ustala Pani koszt oraz termin wprowadzenia zmian, a nasza pracownia dołączy do projektu bezpłatną zgodę na zmiany. W razie jakichkolwiek pytań proszę o kontakt. Pozdrawiam Aneta Witam, dołączam się do sugestii, wersja bez garażu i biorę z miejsca:) Quote
Dobre Domy Posted April 10, 2012 Report Posted April 10, 2012 Witam, dołączam się do sugestii, wersja bez garażu i biorę z miejsca:) Witam, Przekażę sugestię projektantom, ale nic nie obiecuję . Jeśli zostaną podjęte jakiekolwiek decyzje o zmianach od razu umieszczę taką informację na naszym forum. Pozdrawiam Quote
Guest pati Posted April 14, 2012 Report Posted April 14, 2012 Witam. pisze do Pana który wyudwał dom na podkarpaciu czy można by go było obejrzec i uzyskac od Pana jakies informacje na temat budowy?? Quote
Guest iwona Posted April 22, 2012 Report Posted April 22, 2012 dzien dobry, czy buduje ktoś Afrodytę na pomorzu?. Jestesmy bardzo zainteresowani tym domkiem i chcielibysmy zobaczyc go na żywo. proszę o kontakt na iwonkape@wp.pl Quote
Recommended Posts