Jump to content
Forum dobredomy.pl

Projekt Hawana IV

Redaktor
 Share

Recommended Posts

• 1 year later...
Guest Dzień dobry.

Dzień dobry. Mam zapytanie odnośnie projektu. jakie ogrzewanie uwzględnienia projekt i czy uwzględnia wentylację mechaniczną z rekuperacją?

dziękuję

pozdrawiam

Łukasz.

21 godzin temu, Gość Dzień dobry. napisał:

Dzień dobry. Mam zapytanie odnośnie projektu. jakie ogrzewanie uwzględnienia projekt i czy uwzględnia wentylację mechaniczną z rekuperacją?

dziękuję

pozdrawiam

Łukasz.

W projekcie zaprojektowano ogrzewanie gazowe. Wraz z projektem domu można zamówić projekt ogrzewania domu pompą ciepła (450 zł) oraz projekt wentylacji mechanicznej (615 zł). 

a jeszcze jedno zapytanie. projekt przewiduje garaż dwustanowiskowy. czy istnieje opcja i ile by kosztowała zmiana koncepcji na wiatę i garaż jednostanowiskowy, tj. w konfiguracji dom-wiata-garaż (wiata z garażem pod jednym zadaszeniem jak w projekcie) + okno w łazience

dziękuję

pozdrawiam

Godzinę temu, Gość garaż napisał:

a jeszcze jedno zapytanie. projekt przewiduje garaż dwustanowiskowy. czy istnieje opcja i ile by kosztowała zmiana koncepcji na wiatę i garaż jednostanowiskowy, tj. w konfiguracji dom-wiata-garaż (wiata z garażem pod jednym zadaszeniem jak w projekcie) + okno w łazience

dziękuję

pozdrawiam

Taka zmiana jak najbardziej jest możliwa do wprowadzenia. W sprawie wyceny tych zmian proszę o kontakt z biurem: info@dobredomy.pl. 

• 10 months later...
Guest Jan

Ciekaw jestem co postanowiłeś ? Ja wybudowałem z garażem jednostanowiskowym i z boku postawiłem wiatę Szkoda wolałbym garaż dwustanowiskowy.