Redaktor Posted March 9, 2022 Report Share Posted March 9, 2022 Projekt domu Hawana IV Szczegółowy opis projektu domu Hawana IV znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/hawanaIV Zapraszamy do dyskusji! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Dzień dobry. Posted October 26, 2023 Report Share Posted October 26, 2023 Dzień dobry. Mam zapytanie odnośnie projektu. jakie ogrzewanie uwzględnienia projekt i czy uwzględnia wentylację mechaniczną z rekuperacją? dziękuję pozdrawiam Łukasz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted October 27, 2023 Report Share Posted October 27, 2023 21 godzin temu, Gość Dzień dobry. napisał: Dzień dobry. Mam zapytanie odnośnie projektu. jakie ogrzewanie uwzględnienia projekt i czy uwzględnia wentylację mechaniczną z rekuperacją? dziękuję pozdrawiam Łukasz. W projekcie zaprojektowano ogrzewanie gazowe. Wraz z projektem domu można zamówić projekt ogrzewania domu pompą ciepła (450 zł) oraz projekt wentylacji mechanicznej (615 zł). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest garaż Posted October 31, 2023 Report Share Posted October 31, 2023 a jeszcze jedno zapytanie. projekt przewiduje garaż dwustanowiskowy. czy istnieje opcja i ile by kosztowała zmiana koncepcji na wiatę i garaż jednostanowiskowy, tj. w konfiguracji dom-wiata-garaż (wiata z garażem pod jednym zadaszeniem jak w projekcie) + okno w łazience dziękuję pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted October 31, 2023 Report Share Posted October 31, 2023 Godzinę temu, Gość garaż napisał: a jeszcze jedno zapytanie. projekt przewiduje garaż dwustanowiskowy. czy istnieje opcja i ile by kosztowała zmiana koncepcji na wiatę i garaż jednostanowiskowy, tj. w konfiguracji dom-wiata-garaż (wiata z garażem pod jednym zadaszeniem jak w projekcie) + okno w łazience dziękuję pozdrawiam Taka zmiana jak najbardziej jest możliwa do wprowadzenia. W sprawie wyceny tych zmian proszę o kontakt z biurem: info@dobredomy.pl. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jan Posted September 7 Report Share Posted September 7 Ciekaw jestem co postanowiłeś ? Ja wybudowałem z garażem jednostanowiskowym i z boku postawiłem wiatę Szkoda wolałbym garaż dwustanowiskowy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts