Guest Magda1994 Posted December 28, 2021 Report Share Posted December 28, 2021 Witam, czy mogę prosić o rysunki szczegółowe na e- mail magda.lukowiak@onet.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redaktor Posted December 29, 2021 Report Share Posted December 29, 2021 23 godziny temu, Gość Magda1994 napisał: Witam, czy mogę prosić o rysunki szczegółowe na e- mail magda.lukowiak@onet.pl Dzień dobry, Możemy przesłać Państwu rysunki szczegółowe do wybranego projektu. Proszę podać nazwę projektu, lub przesłać zapytanie mailowo na adres info@dobredomy.pl Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest projekt Mia Posted October 14, 2023 Report Share Posted October 14, 2023 witam wszystkich jestem przed kupnem tego projektu czy ktos mógłby mi podac okolo koszt za wymurowanie tego domu?jestem z okolic Poznania?mozna tez prosic o szczegółowe rysunki tego projektu do wyceny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted October 18, 2023 Report Share Posted October 18, 2023 W dniu 14.10.2023 o 18:21, Gość projekt Mia napisał: witam wszystkich jestem przed kupnem tego projektu czy ktos mógłby mi podac okolo koszt za wymurowanie tego domu?jestem z okolic Poznania?mozna tez prosic o szczegółowe rysunki tego projektu do wyceny Proszę podać adres mailowy i nazwę projektu - prześlemy rysunki szczegółowe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts