Redaktor Posted February 12, 2021 Report Posted February 12, 2021 Projekt domu Jowita Szczegółowy opis projektu domu Jowita znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/jowita Zapraszamy do dyskusji! Quote
jerry_maxxxx Posted February 14, 2021 Report Posted February 14, 2021 Witam. Jaki jest koszt budowy? Czy można zmienić technologie na szkieletową? Pozdrawiam. Quote
Dobre Domy Posted February 15, 2021 Report Posted February 15, 2021 21 godzin temu, jerry_maxxxx napisał: Witam. Jaki jest koszt budowy? Czy można zmienić technologie na szkieletową? Pozdrawiam. Dzień dobry, projekt Jowita jest nowym projektem w naszej ofercie i jest na etapie koncepcji. Dopiero po złożeniu zamówienia przez pierwszego Klienta rozpoczniemy opracowanie dokumentacji technicznej. Czas oczekiwania na kosztorys to 2-3 tygodnie od zakończenia dokumentacji technicznej. Zmianę technologii na szkieletową można dokonać na etapie adaptacji projektu. Nasza Pracownia wyda wówczas bezpłatną zgodę na zmiany. Pozdrawiam Quote
Guest Karolina Posted September 11, 2021 Report Posted September 11, 2021 Witam, czy w tym projekcie jest możliwość zastosowania stropu drewnianego ? Quote
Redaktor Posted September 13, 2021 Author Report Posted September 13, 2021 W dniu 11.09.2021 o 21:56, Gość Karolina napisał: Witam, czy w tym projekcie jest możliwość zastosowania stropu drewnianego ? Dzień dobry, Strop drewniany może być zastosowany w tym projekcie, jednak nie będzie to bardziej ekonomiczne rozwiązanie. W projekcie będą musiały zostać zastosowane większe belki drewniane w stropie oraz zaprojektowane dodatkowe elementy żelbetowe lub stalowe. Pozdrawiam Quote
Redaktor Posted October 28, 2021 Author Report Posted October 28, 2021 GRUPA NA FACEBOOKU Wszystkich z Państwa, którzy są zainteresowani budową projektu Jowita lub jeden z jego wariantów zapraszamy do dedykowanej grupy na Facebooku: https://www.facebook.com/groups/246065410888749 Quote
Guest Albert Posted March 5 Report Posted March 5 Witam, Zainteresowałem się tym projektem. Proszę o przesłanie dostępnych materiałów na adres: automannn@protonmail.com Dziękuję bardzo i podrawiam Quote
Dobre Domy Posted March 6 Report Posted March 6 16 godzin temu, Gość Albert napisał: Witam, Zainteresowałem się tym projektem. Proszę o przesłanie dostępnych materiałów na adres: automannn@protonmail.com Dziękuję bardzo i podrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote
Guest Pawel Posted May 7 Report Posted May 7 Witam, Zainteresowałem się tym projektem. Proszę o przesłanie dostępnych materiałów na adres: pawelspod@o2.pl Dziękuję bardzo i podrawiam Quote
Dobre Domy Posted May 8 Report Posted May 8 22 godziny temu, Gość Pawel napisał: Witam, Zainteresowałem się tym projektem. Proszę o przesłanie dostępnych materiałów na adres: pawelspod@o2.pl Dziękuję bardzo i podrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote
Recommended Posts