Jump to content
Forum dobredomy.pl

Recommended Posts

Posted

Bardzo prosze o przeslanie kosztorysu, rzutow i wykazu materialow sloneczka I i II, Monika_mazurek910@wp.pl

• Replies 348
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Łukasz
Posted

Witam i proszę o zestawienie materiłów i kosztorys na adres mailowy lukaszyzfr1@poczta.fm

Posted

Bardzo prosze o przeslanie kosztorysu, rzutow i wykazu materialow sloneczka I i II, Monika_mazurek910@wp.pl

Witam i proszę o zestawienie materiłów i kosztorys na adres mailowy lukaszyzfr1@poczta.fm

Dzień dobry, materiały zostały wysłane. Pozdrawiam

Posted

Czy mogla bym prosić o zestawienie materiałów do wersji Słomeczka  108 m oraz wersji 95 m?

Mój mail stec.paulina@wp.pl

Guest Magdulka
Posted

Witam ja również proszę o zestawienie materiałów i kosztorys na adres mailowy magdallia@o2.pl

Guest Estera
Posted

Witam mogłabym prosić o przeslanie kosztorysu, rzutow i wykazu materialow sloneczka I i IIna estera131190@wp.pl Dziękuje :)

Posted

Witam mogłabym prosić o przeslanie kosztorysu, rzutow i wykazu materialow sloneczka I na adres ewa.kolodko@wp.pl

Dziękuję

Posted

Witam ja również proszę o zestawienie materiałów i kosztorys na adres mailowy kierzek@onet.eu.

Z góry dziękuje.

Posted

Witam ja również proszę o zestawienie materiałów i kosztorys i rzuty na adres mailowy oldakrobert1988@wp.pl z góry dziękuje i pozdrawiam

Posted

Witam mogłbym prosić o przeslanie kosztorysu, rzutow i wykazu materialow sloneczka I na adres kierzek@onet.eu. Dziękuję

Guest Grzegorz
Posted

Witam ja również proszę o zestawienie materiałów i kosztorys na adres mailowy akwarium150786@wp.pl . Z góry dziękuje.

Posted

Witam proszę o przesłanie kosztorysu,rzutow i wykazu materiałow słoneczka1 i2 na adres heniek 1603@wp.pl z góry bardzo DZIĘKUJE.

• 2 weeks later...
Guest mateusz
Posted

Witam mogłbym prosić o przeslanie kosztorysu, rzutow i wykazu materialow sloneczka I na adres matezbozyck@wp.pl DZIEKUJE