Guest Kasia Posted March 16, 2015 Report Posted March 16, 2015 Witam, jesteśmy zainteresowani budową domu SŁONECZKO I, w związku z czym proszę o przesłanie szczegółowego zestawienia materiałów potrzebnych do budowy tego domu, na maila: kasiaskwirowska@o2.pl Quote
Dobre Domy Posted March 16, 2015 Report Posted March 16, 2015 Witam, jesteśmy zainteresowani budową domu SŁONECZKO I, w związku z czym proszę o przesłanie szczegółowego zestawienia materiałów potrzebnych do budowy tego domu, na maila: kasiaskwirowska@o2.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Kasia Posted March 24, 2015 Report Posted March 24, 2015 witam serdecznie my z mezem wybudowaliśmy taki dom we wielkoipolsce Witam,Jak przedstawia się kwestia finansowa wybudowania tego domu? Quote
Guest kris Posted March 28, 2015 Report Posted March 28, 2015 Witam, jesteśmy zainteresowani budową domu SŁONECZKO I, w związku z czym proszę o przesłanie szczegółowego zestawienia materiałów potrzebnych do budowy tego domu, na maila: xx333xx@interia.eu Quote
Dobre Domy Posted March 29, 2015 Report Posted March 29, 2015 Witam, jesteśmy zainteresowani budową domu SŁONECZKO I, w związku z czym proszę o przesłanie szczegółowego zestawienia materiałów potrzebnych do budowy tego domu, na maila: xx333xx@interia.eu Witam Materiały prześlę w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Guest Karolina Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 Witam, jesteśmy zainteresowani budową domu SŁONECZKO I, w związku z czym proszę o przesłanie szczegółowego zestawienia materiałów potrzebnych do budowy tego domu, na maila: xx333xx@interia.eu Ja również jestem zainteresowana kwestią finansową rzeczywiście mniej więcej tyle, co podano metodą gospodarcza na stronie? Quote
Guest Gość Posted April 15, 2015 Report Posted April 15, 2015 witam;) takze jestesmy zainteresowani budowa domku , w zwiazku z czym prosze o przeslanie szczegolwego zestawienia materialow potrzebnych do budowy tego domu,na maila : monikafijolek@wp.pl , jak byliby Panstwo uprzejmi udzielic informacji w jakiej kwocie sie Panstwo zmiesciliscie z budowa domku Sloneczko. z gory bardzo dziekuje i pozdr Quote
Dobre Domy Posted April 15, 2015 Report Posted April 15, 2015 witam;) takze jestesmy zainteresowani budowa domku , w zwiazku z czym prosze o przeslanie szczegolwego zestawienia materialow potrzebnych do budowy tego domu,na maila : monikafijolek@wp.pl , jak byliby Panstwo uprzejmi udzielic informacji w jakiej kwocie sie Panstwo zmiesciliscie z budowa domku Sloneczko. z gory bardzo dziekuje i pozdr Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Gość Posted April 17, 2015 Report Posted April 17, 2015 Witam serdecznie, proszę o przesłanie materiałów na natalia19866@interia.pl Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted April 18, 2015 Report Posted April 18, 2015 Witam serdecznie, proszę o przesłanie materiałów na natalia19866@interia.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlę w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Guest Anita Posted April 20, 2015 Report Posted April 20, 2015 Witam, Prosiłabym o przesłanie szczegółowego zestawienia materiałów potrzebnych do budowy tego projektu, na maila: anitabiel90@gmail.com Quote
Dobre Domy Posted April 21, 2015 Report Posted April 21, 2015 Witam, Prosiłabym o przesłanie szczegółowego zestawienia materiałów potrzebnych do budowy tego projektu, na maila: anitabiel90@gmail.com Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Natalia Posted May 8, 2015 Report Posted May 8, 2015 Witam: Mam podobne pytanie jak w mailu powyżej, dodatkowo z rzutów nie mogę odczytać wymiarów poszczególnych pomieszczeń. Czy może mi Pani udzielić takiej informacji? Z góry bardzo dziękuję:-) Info na mail: n.lukarska@gmail.com Quote
Dobre Domy Posted May 8, 2015 Report Posted May 8, 2015 Witam: Mam podobne pytanie jak w mailu powyżej, dodatkowo z rzutów nie mogę odczytać wymiarów poszczególnych pomieszczeń. Czy może mi Pani udzielić takiej informacji? Z góry bardzo dziękuję:-) Info na mail: n.lukarska@gmail.com Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest marcin Posted May 10, 2015 Report Posted May 10, 2015 również poproszę o takie zestawienie materiałów, mail : zdjeciee@wp.pl Quote
Dobre Domy Posted May 11, 2015 Report Posted May 11, 2015 również poproszę o takie zestawienie materiałów, mail : zdjeciee@wp.pl Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Gość Posted May 14, 2015 Report Posted May 14, 2015 Witam, Prosilbym oprzeslanie szczegolowego zestawienia materialow rzuty poszczegolnych pomieszczen i kosztorys tego projektu krzysztofm05@wp.pl Pozdrawiam. Quote
Dobre Domy Posted May 14, 2015 Report Posted May 14, 2015 Witam, Prosilbym oprzeslanie szczegolowego zestawienia materialow rzuty poszczegolnych pomieszczen i kosztorys tego projektu krzysztofm05@wp.pl Pozdrawiam. Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Gość Posted May 18, 2015 Report Posted May 18, 2015 prosze o zestawienie materialow i mam pytanie czy w pomieszczeniu gospodarczym moze byc kotłownia a jesli tak czy moga byc osobne drzwi ,mail;wpawlik@wp.pl pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted May 18, 2015 Report Posted May 18, 2015 W niedługim czasie postaram się wysłać rysunki szczegółowe. Tak, w pom. gospodarczym może być kotłownia i może mieć osobne drzwi. Tego typu zmianę proponujemy wykonać na etapie adaptacji projektu. Quote
Guest ania Posted May 26, 2015 Report Posted May 26, 2015 Witam, Prosiłabym o przesłanie szczegółowego zestawienia materiałów rzuty poszczególnych pomieszczeń i kosztorys tego projektu chudaf@tlen.pl pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted May 27, 2015 Report Posted May 27, 2015 Witam, Prosiłabym o przesłanie szczegółowego zestawienia materiałów rzuty poszczególnych pomieszczeń i kosztorys tego projektu chudaf@tlen.pl pozdrawiam Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Magda Posted June 4, 2015 Report Posted June 4, 2015 Witam, interesuje mnie budowa tego domku w systemie thermomur z podpiwniczoną częścią pod pomieszczeniem gospodarczym. Proszę o przesłanie szczegółowych danych potrzebnych do wyceny tą metodą jak również kosztorys, którym dysponujecie. Pozdrawiam magdapiotr@wp.pl Quote
Guest Grzegorz Posted June 4, 2015 Report Posted June 4, 2015 dołączam się do prośby o przesłanie szczegółowego zestawienia materiałów, rzutów poszczególnych pomieszczeń i kosztorysu tego projektu gslusarz@gmail.com Quote
Guest Krystian Posted June 6, 2015 Report Posted June 6, 2015 Witam Materiały prześlę w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Witam, ja również bym prosił o materiały na adres mailowy: kris_zabrze@wp.pl , z góry dziękuję i pozdrawiam Quote
Recommended Posts