Redaktor Posted October 1, 2020 Report Posted October 1, 2020 Projekt domu Zorka Szczegółowy opis projektu domu Zorka znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/zorka Zapraszamy do dyskusji! Quote
Guest Gość Posted October 18, 2020 Report Posted October 18, 2020 Dzień dobry, chciałabym poprosić o wysłanie rysunków z wymiarami na mój adres mailowy: theekusia@o2.pl. Z góry dziękuję i pozdrawiam! Quote
Dobre Domy Posted October 18, 2020 Report Posted October 18, 2020 6 godzin temu, Gość Gość napisał: Dzień dobry, chciałabym poprosić o wysłanie rysunków z wymiarami na mój adres mailowy: theekusia@o2.pl. Z góry dziękuję i pozdrawiam! Dzień dobry, projekt Zorka jest nowym projektem w naszej ofercie i jest na etapie koncepcji. Dopiero po złożeniu zamówienia przez pierwszego Klienta rozpoczniemy opracowanie dokumentacji technicznej. Czas oczekiwania od ewentualnego zamówienia wynosi 6-8 tygodni. Wówczas będą dostępne rysunki szczegółowe. W dniu jutrzejszym prześlemy zwymiarowane rysunki z koncepcji architektonicznej. Pozdrawiam Quote
Guest Rysunki Posted March 12, 2021 Report Posted March 12, 2021 Również poproszę o rysunki na mail oli.stepak@gmail.com. Quote
Dobre Domy Posted March 13, 2021 Report Posted March 13, 2021 18 godzin temu, Gość Rysunki napisał: Również poproszę o rysunki na mail oli.stepak@gmail.com. Dzień dobry, materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Guest Gosc Posted March 15, 2021 Report Posted March 15, 2021 Dzień dobry, czy również moge prosić rysunki na maila? agata.skwira@poczta.onet.pl Quote
Dobre Domy Posted March 15, 2021 Report Posted March 15, 2021 43 minuty temu, Gość Gosc napisał: Dzień dobry, czy również moge prosić rysunki na maila? agata.skwira@poczta.onet.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote
Guest Karolina Posted April 20, 2021 Report Posted April 20, 2021 Witam. Czy macie Państwo gotowa dokumentację techniczną projektu Zorka? Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted April 21, 2021 Report Posted April 21, 2021 7 godzin temu, Gość Karolina napisał: Witam. Czy macie Państwo gotowa dokumentację techniczną projektu Zorka? Pozdrawiam Dzień dobry, dokumentacja jest gotowa. Pozdrawiam Quote
Guest Dobre Domy Posted May 7, 2021 Report Posted May 7, 2021 Zapraszamy do grupy na Facebooku poświęconej budowie projektu Zorka/Zorka II: https://www.facebook.com/groups/499165117871981 Pozdrawiamy Zespół Dobre Domy Quote
Guest gela Posted July 17, 2021 Report Posted July 17, 2021 witam, czy ktoś buduje ten w województwie pomorskim ? Quote
Guest Karolina Posted August 10, 2021 Report Posted August 10, 2021 Dzień dobry, chciałabym poprosić o wysłanie rysunków z wymiarami na mój adres mailowy: karlina.tomiak1991@gmail.com Z góry dziękuję i pozdrawiam! Quote
Dobre Domy Posted August 10, 2021 Report Posted August 10, 2021 4 minuty temu, Gość Karolina napisał: Dzień dobry, chciałabym poprosić o wysłanie rysunków z wymiarami na mój adres mailowy: karlina.tomiak1991@gmail.com Z góry dziękuję i pozdrawiam! Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote
Guest Eliza Posted January 5, 2022 Report Posted January 5, 2022 Dzień dobry także poproszę dokumentację na maila: zabcia331@op.pl Dziękuję. Quote
Redaktor Posted January 5, 2022 Author Report Posted January 5, 2022 17 minut temu, Gość Eliza napisał: Dzień dobry także poproszę dokumentację na maila: zabcia331@op.pl Dziękuję. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote
Guest Marcin Posted February 8, 2023 Report Posted February 8, 2023 Dzień dobry, czy mogę prosić o dokumentację na maila: marcin1990ns@gmail.com. Dziękuję. Quote
Dobre Domy Posted February 9, 2023 Report Posted February 9, 2023 10 godzin temu, Gość Marcin napisał: Dzień dobry, czy mogę prosić o dokumentację na maila: marcin1990ns@gmail.com. Dziękuję. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote
Guest Jacek G Posted June 19, 2023 Report Posted June 19, 2023 Dzień dobry, również poproszę o dokumentację na maila: jacusgraniecki@gmail.com. Dziękuję. Quote
Dobre Domy Posted June 19, 2023 Report Posted June 19, 2023 1 godzinę temu, Gość Jacek G napisał: Dzień dobry, również poproszę o dokumentację na maila: jacusgraniecki@gmail.com. Dziękuję. Dzień dobry, rysunki zostały wysłane. Quote
Recommended Posts