Redaktor Posted April 28, 2020 Report Posted April 28, 2020 Projekt domu Kornel Szczegółowy opis projektu domu Kornel znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/kornel Zapraszamy do dyskusji! Quote
Guest Grzegorz Posted January 28, 2021 Report Posted January 28, 2021 Dzień dobry, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków parteru i piętra na adres grze_paz@op.pl. Z góry dziękuję Quote
Dobre Domy Posted January 28, 2021 Report Posted January 28, 2021 3 godziny temu, Gość Grzegorz napisał: Dzień dobry, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków parteru i piętra na adres grze_paz@op.pl. Z góry dziękuję Dzień dobry, W dniu dzisiejszym przesłaliśmy rysunki szczegółowe na podany adres. Pozdrawiam Quote
Guest Ewa Posted February 23, 2021 Report Posted February 23, 2021 Czy można prosić o rysunki z wymiarami pomieszczeń na kubi12@poczta.onet.pl? Quote
Dobre Domy Posted February 24, 2021 Report Posted February 24, 2021 13 godzin temu, Gość Ewa napisał: Czy można prosić o rysunki z wymiarami pomieszczeń na kubi12@poczta.onet.pl? Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote
Guest Paweł Posted March 1, 2021 Report Posted March 1, 2021 Witam, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków parteru i piętra na adres sonyj70@poczta.fm. Z góry dziękuję. Quote
Dobre Domy Posted March 1, 2021 Report Posted March 1, 2021 3 godziny temu, Gość Paweł napisał: Witam, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków parteru i piętra na adres sonyj70@poczta.fm. Z góry dziękuję. Witam. W dniu dzisiejszym prześlemy rysunki, Pozdrawiam Quote
Guest Michał Posted April 6, 2021 Report Posted April 6, 2021 Dzień Dobry, czy mógłbym także prosić o rysunki szczegółowe na adres chiobdg@gmail.com Quote
Dobre Domy Posted April 6, 2021 Report Posted April 6, 2021 4 godziny temu, Gość Michał napisał: Dzień Dobry, czy mógłbym także prosić o rysunki szczegółowe na adres chiobdg@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote
Guest gajart Posted April 6, 2021 Report Posted April 6, 2021 Witam, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków parteru i piętra z wymiarami pomieszczeń na adres gajart@gmail.com. Z góry dziękuję. Quote
Dobre Domy Posted April 7, 2021 Report Posted April 7, 2021 8 godzin temu, Gość gajart napisał: Witam, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków parteru i piętra z wymiarami pomieszczeń na adres gajart@gmail.com. Z góry dziękuję. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote
Guest Dobre Domy Posted July 4, 2021 Report Posted July 4, 2021 Wszystkich z Państwa, którzy budują projekt Kornel lub jeden z jego wariantów zapraszamy do dedykowanej grupy na Facebooku: https://www.facebook.com/groups/490478438700146 Quote
Guest Dzień dobry, Posted October 9, 2024 Report Posted October 9, 2024 Czy po zastosowaniu luksferów w garażu i w gospodarczym można dom posadowić na działce szer. 19,5 m ? Czy w domu jest jakiś strych ? Proszę też o przesłanie szczegółowych rysunków z wymiarami na 3prz3mo@wp.pl Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted October 10, 2024 Report Posted October 10, 2024 10 godzin temu, Gość Dzień dobry, napisał: Czy po zastosowaniu luksferów w garażu i w gospodarczym można dom posadowić na działce szer. 19,5 m ? Czy w domu jest jakiś strych ? Proszę też o przesłanie szczegółowych rysunków z wymiarami na 3prz3mo@wp.pl Pozdrawiam Zastosowanie luksferów i postawienie ściany na 3m od granicy działki zazwyczaj jest akceptowane, jednakże należałoby skonsultować w Urzędzie, czy nie będzie miał on przeciwwskazań. Jeżeli Urząd nie wyrazi sprzeciwu, to po zastosowaniu luksferów projekt Kornel będzie odpowiadał na działkę. W projekcie Kornel zastosowane są wiązary dachowe, ale występuje niewielki strych pomiędzy wiązarami do przechowywania lekkich rzeczy. Quote
Prz3mo Posted October 10, 2024 Report Posted October 10, 2024 Dzień dobry, Czy mogę otrzymać szczegółowe rysunki z wymiarami pomieszczeń na mail 3prz3mo@wp.pl ? -- Pozdrawiam Prz3mo Quote
Dobre Domy Posted October 11, 2024 Report Posted October 11, 2024 15 godzin temu, Prz3mo napisał: Dzień dobry, Czy mogę otrzymać szczegółowe rysunki z wymiarami pomieszczeń na mail 3prz3mo@wp.pl ? -- Pozdrawiam Prz3mo Dzień dobry, rysunki zostały przesłane 10.10.2024 o 9:37. Przesyłam jeszcze raz Proszę sprawdzić folder SPAM. Quote
Prz3mo Posted November 21, 2024 Report Posted November 21, 2024 Dzień dobry, Chciałbym kupić ten projekt ze stropem monolitycznym zamiast teriva nad parterem. Interesuje mnie również rozwiązanie wentylacji garażu (nie znalazłem nic na rysunkach szczegółowych od Państwa) -- Pozdrawiam Prz3mo Quote
Dobre Domy Posted November 22, 2024 Report Posted November 22, 2024 W dniu 21.11.2024 o 16:19, Prz3mo napisał: Dzień dobry, Chciałbym kupić ten projekt ze stropem monolitycznym zamiast teriva nad parterem. Interesuje mnie również rozwiązanie wentylacji garażu (nie znalazłem nic na rysunkach szczegółowych od Państwa) -- Pozdrawiam Prz3mo Dzień dobry, w poniedziałek powinna być odpowiedź z działu architektów. Przepraszamy za opóźnienie. Pracujemy do 16:00, a dzisiaj prawie cały dzień mieliśmy problemy techniczne z forum. Quote
Dobre Domy Posted November 25, 2024 Report Posted November 25, 2024 W dniu 22.11.2024 o 16:28, Dobre Domy napisał: Dzień dobry, w poniedziałek powinna być odpowiedź z działu architektów. Przepraszamy za opóźnienie. Pracujemy do 16:00, a dzisiaj prawie cały dzień mieliśmy problemy techniczne z forum. W dniu 21.11.2024 o 16:19, Prz3mo napisał: Dzień dobry, Chciałbym kupić ten projekt ze stropem monolitycznym zamiast teriva nad parterem. Interesuje mnie również rozwiązanie wentylacji garażu (nie znalazłem nic na rysunkach szczegółowych od Państwa) -- Pozdrawiam Prz3mo Zmiana stropu w projekcie na monolityczny żelbetowy jest możliwa do wprowadzenia. W celu uzyskania szczegółowych informacji zapraszamy do kontaktu mailowego. Wentylacja garażu została zaprojektowana poprzez anemostat w suficie i system kanałów typu spiro. Quote
Recommended Posts