Jump to content
Forum dobredomy.pl

Recommended Posts

• 8 months later...
Guest Grzegorz
Posted

Dzień dobry,  proszę o przesłanie szczegółowych rysunków parteru i piętra na adres grze_paz@op.pl. Z góry dziękuję

Posted
3 godziny temu, Gość Grzegorz napisał:

Dzień dobry,  proszę o przesłanie szczegółowych rysunków parteru i piętra na adres grze_paz@op.pl. Z góry dziękuję

Dzień dobry, W dniu dzisiejszym przesłaliśmy rysunki szczegółowe na podany adres. Pozdrawiam

• 4 weeks later...
Posted

Czy można prosić o rysunki z wymiarami pomieszczeń na kubi12@poczta.onet.pl?

Guest Paweł
Posted

Witam, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków parteru i piętra na adres sonyj70@poczta.fm. Z góry dziękuję.

Posted
3 godziny temu, Gość Paweł napisał:

Witam, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków parteru i piętra na adres sonyj70@poczta.fm. Z góry dziękuję.

Witam. W dniu dzisiejszym prześlemy rysunki, Pozdrawiam

• 1 month later...
Guest Michał
Posted

Dzień Dobry, czy mógłbym także prosić o rysunki szczegółowe na adres chiobdg@gmail.com

Guest gajart
Posted

Witam, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków parteru i piętra z wymiarami pomieszczeń na adres gajart@gmail.com. Z góry dziękuję.

Posted
8 godzin temu, Gość gajart napisał:

Witam, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków parteru i piętra z wymiarami pomieszczeń na adres gajart@gmail.com. Z góry dziękuję.

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres.

Pozdrawiam

• 2 months later...
  • 3 years later...
Guest Dzień dobry,
Posted

Czy po zastosowaniu luksferów w garażu i w gospodarczym można dom posadowić na działce szer. 19,5 m ?

Czy w domu jest jakiś strych ?

Proszę też o przesłanie szczegółowych rysunków z wymiarami na  3prz3mo@wp.pl

Pozdrawiam

Posted
10 godzin temu, Gość Dzień dobry, napisał:

Czy po zastosowaniu luksferów w garażu i w gospodarczym można dom posadowić na działce szer. 19,5 m ?

Czy w domu jest jakiś strych ?

Proszę też o przesłanie szczegółowych rysunków z wymiarami na  3prz3mo@wp.pl

Pozdrawiam

Zastosowanie luksferów i postawienie ściany na 3m od granicy działki zazwyczaj jest akceptowane, jednakże należałoby skonsultować w Urzędzie, czy nie będzie miał on przeciwwskazań. Jeżeli Urząd nie wyrazi sprzeciwu, to po zastosowaniu luksferów projekt Kornel będzie odpowiadał na działkę.

W projekcie Kornel zastosowane są wiązary dachowe, ale występuje niewielki strych pomiędzy wiązarami do przechowywania lekkich rzeczy. 

Posted
15 godzin temu, Prz3mo napisał:

Dzień dobry, 

Czy mogę otrzymać szczegółowe rysunki z wymiarami pomieszczeń na mail 3prz3mo@wp.pl ?

-- 

Pozdrawiam

Prz3mo

Dzień dobry, rysunki zostały przesłane 10.10.2024 o 9:37. Przesyłam jeszcze raz :) Proszę sprawdzić folder SPAM. 

• 1 month later...
Posted

Dzień dobry, 

Chciałbym kupić ten projekt ze stropem monolitycznym zamiast teriva nad parterem.

Interesuje mnie również rozwiązanie wentylacji garażu (nie znalazłem nic na rysunkach szczegółowych od Państwa)

-- 

Pozdrawiam

Prz3mo

Posted
W dniu 21.11.2024 o 16:19, Prz3mo napisał:

Dzień dobry, 

Chciałbym kupić ten projekt ze stropem monolitycznym zamiast teriva nad parterem.

Interesuje mnie również rozwiązanie wentylacji garażu (nie znalazłem nic na rysunkach szczegółowych od Państwa)

-- 

Pozdrawiam

Prz3mo

Dzień dobry, w poniedziałek powinna być odpowiedź z działu architektów. Przepraszamy za opóźnienie. Pracujemy do 16:00, a dzisiaj prawie cały dzień mieliśmy problemy techniczne z forum. 

Posted
W dniu 22.11.2024 o 16:28, Dobre Domy napisał:

Dzień dobry, w poniedziałek powinna być odpowiedź z działu architektów. Przepraszamy za opóźnienie. Pracujemy do 16:00, a dzisiaj prawie cały dzień mieliśmy problemy techniczne z forum. 

W dniu 21.11.2024 o 16:19, Prz3mo napisał:

Dzień dobry, 

-- 

Pozdrawiam

Prz3mo

Zmiana stropu w projekcie na monolityczny żelbetowy jest możliwa do wprowadzenia. W celu uzyskania szczegółowych informacji zapraszamy do kontaktu mailowego. Wentylacja garażu została zaprojektowana poprzez anemostat w suficie i system kanałów typu spiro.