Guest Alek Posted November 27, 2019 Report Share Posted November 27, 2019 Dobry ekogroszek znajdę w necie czy to raczej nieosiagalne? Interesują mnie też parametry osiągane na sterowniku. Długość spalanie, temaperatura itd. Będę wdzęczny za podzielenie się danymi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kacpr Posted November 28, 2019 Report Share Posted November 28, 2019 Dnia 27.11.2019 o 13:17, Gość Alek napisał: Dobry ekogroszek znajdę w necie czy to raczej nieosiagalne? Interesują mnie też parametry osiągane na sterowniku. Długość spalanie, temaperatura itd. Będę wdzęczny za podzielenie się danymi Od 2 lat pale sztygarem i jestem zadowolony. Na sterowniku na wykresie widać dlugotrwale do 11 h uwalnianie energii, nie ma pikow w dol. Moc 28 mj/kg ultra. Workowany co ulatwia mi zasypywanie podajnika. Raz w tygodniu opróżniam popielnik. W sumie bezawaryjnie obsluguje piec. Siarki ma mało i pylow. Jak czasem obserwuje komin to nawet się zastanawiam czy się pali bo nie ma praktycznie dymu. Bardzo dobry eko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostiel Posted December 4, 2019 Report Share Posted December 4, 2019 A który polecacie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BobBudowniczy88 Posted February 13, 2020 Report Share Posted February 13, 2020 A ekogroszek nie jest przypadkiem droższy od węgla? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts