bogdan7 Posted March 26, 2019 Report Share Posted March 26, 2019 Witam. Mam pytanie odnośnie urządzenia do podgrzewania wody. Doradźcie proszę z własnego doświadczenia- jakie urządzenie sprawdza się najlepiej? Chodzi mi o domek parterowy, 3 osoby dorosłe oraz 2 dzieci. Mąż chce zamontować pompę ciepła i zasobnik cwu tego typu http://www.noel.pl/zasobnik-cwu/ -czy to dobry pomysł? Ja myślałam o zwykłym kotle gazowym. Które rozwiązanie będzie bardziej korzystne i bardziej oszczędne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
budowlaniec Posted March 31, 2019 Report Share Posted March 31, 2019 Ile odbiorców ciepłej wody? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
katiecat Posted October 2, 2019 Report Share Posted October 2, 2019 Dla tylu osób powinna zdać egzamin pompa ciepła powietrzna do cwu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sernis002 Posted November 19, 2019 Report Share Posted November 19, 2019 Dnia 31.03.2019 o 20:52, budowlaniec napisał: Ile odbiorców ciepłej wody? Przecież napisał, że 3 dorosłe i 2 dzieci czyli razem 5 odbiorców Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BobBudowniczy88 Posted February 13, 2020 Report Share Posted February 13, 2020 Ja kiedy musiałam podgrzewać wodę bojlerem i rachunki za prąd to o mało mnie nie zjadły. To bardzo niekorzystne rozwiązanie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts