Jump to content
Forum dobredomy.pl

Projekt Nala III

Redaktor
 Share

Recommended Posts

15 minut temu, Gość Kuba napisał:

Proszę o przesłanie rzutów wraz z wymiarami pomieszczeń, wymiary fundamentów oraz kat nachylenia dachu i powierzchnię jaką dach posiada. Z góry dziękuję

jakublyszkowski@gmail.com

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres.

Pozdrawiam

• Replies 138
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Guest Gość Mateusz

Witam, czy moge prosic o przeslanie darmowego zestawienia materialow do stanu surowego dla projektu Nala III? Podaje adres: mat.gajkowski@gmail.com Z gory dziekuje. Czy jest możliwość powiększenia spiżarni, lecz nie kosztem kuchni? 

13 godzin temu, Gość Gość Mateusz napisał:

Witam, czy moge prosic o przeslanie darmowego zestawienia materialow do stanu surowego dla projektu Nala III? Podaje adres: mat.gajkowski@gmail.com Z gory dziekuje. Czy jest możliwość powiększenia spiżarni, lecz nie kosztem kuchni? 

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres. Można poszerzyć środkową część domu.

Pozdrawiam

• 3 weeks later...
Guest mmgadzet

Dzień Dobry czy mogę prosić o przesłanie darmowych materiałów dotyczących w/w projektu zarówno w wersji podstawowej jak i odbicia lustrzanego? dziękuję bardzo, mój e-mail: mariusz.boratynski87@gmail.com

7 godzin temu, Gość mmgadzet napisał:

Dzień Dobry czy mogę prosić o przesłanie darmowych materiałów dotyczących w/w projektu zarówno w wersji podstawowej jak i odbicia lustrzanego? dziękuję bardzo, mój e-mail: mariusz.boratynski87@gmail.com

Dzień dobry,

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Guest Justyna1234

Witam, czy moge prosic o przeslanie darmowego zestawienia materialow do stanu surowego dla projektu Nala III? Podaję adres zolza.2306@wp.pl  

Z góry dziękuję. Pozdrawiam 

• 5 weeks later...

Dzień dobry,

Czy można prosić o wysłanie rysunków szczegółowych do projektu NALA III w formie pdf oraz zestawienia materiałów do stanu surowego [wersja podstawowa oraz odbicie lustrzane] na podany adres email: dzazger@interia.pl?

Z góry dziękuje

14 godzin temu, Gość Piotr napisał:

Dzień dobry,

Czy można prosić o wysłanie rysunków szczegółowych do projektu NALA III w formie pdf oraz zestawienia materiałów do stanu surowego [wersja podstawowa oraz odbicie lustrzane] na podany adres email: dzazger@interia.pl?

Z góry dziękuje

Dzień dobry,

Pozdrawiam

Dzień dobry, Czy można prosić o wysłanie rysunków szczegółowych, rzutów wraz z wymiarami pomieszczeń oraz zestawienia materiałów do stanu surowego? Będę bardzo wdzięczny za odpowiedź.

Z góry dziękuję

• 4 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Dnia 18.02.2019 o 15:04, Gość Andrzej napisał:

Witam 

Kiedy Pani zaczyna budowę? w jakim rejonie będzie budowany ten dom? też jestem zainteresowany tym projektem

Dzień dobry ? czy wybudowała juz Pani domek poniewa również mam ten sam projekt i chcialam popytać o cos?

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Dzień dobry,

Czy można prosić o wysłanie rysunków szczegółowych do projektu NALA III w formie pdf oraz zestawienia materiałów do stanu surowego [wersja podstawowa oraz odbicie lustrzane] na podany adres email: mkaczmarek05@gmail.com?

Z góry dziękuje

21 godzin temu, Gość Marta napisał:

Dzień dobry,

Czy można prosić o wysłanie rysunków szczegółowych do projektu NALA III w formie pdf oraz zestawienia materiałów do stanu surowego [wersja podstawowa oraz odbicie lustrzane] na podany adres email: mkaczmarek05@gmail.com?

Z góry dziękuje

Dzień dobry,

Pozdrawiam