Guest Michał Posted June 6, 2019 Report Share Posted June 6, 2019 Witam, czy moge prosic o przeslanie darmowego zestawienia materialow do stanu surowego dla projektu Nala III? Podaje adres: michalkotlinski@poczta.fm Z gory dziekuje i pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted June 6, 2019 Report Share Posted June 6, 2019 4 godziny temu, Gość Michał napisał: Witam, czy moge prosic o przeslanie darmowego zestawienia materialow do stanu surowego dla projektu Nala III? Podaje adres: michalkotlinski@poczta.fm Z gory dziekuje i pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Basia Posted June 11, 2019 Report Share Posted June 11, 2019 Poproszę o.dodatkowe darmowe materiały dotyczące projektu NALA 3 BasiaCh21@interia.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted June 11, 2019 Report Share Posted June 11, 2019 2 godziny temu, Gość Basia napisał: Poproszę o.dodatkowe darmowe materiały dotyczące projektu NALA 3 BasiaCh21@interia.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Pati Posted August 7, 2019 Report Share Posted August 7, 2019 Czy są tutaj osoby, które są w trakcie budowy? Mam kilka pytań. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Tomasz Posted August 19, 2019 Report Share Posted August 19, 2019 dzień dobry. Bardzo proszę o przesłanie dodatkowych szczegółowych materiałów na adres tomasz_my@op.pl Z góry dziękuję. Tomasz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted August 20, 2019 Report Share Posted August 20, 2019 15 godzin temu, Gość Tomasz napisał: dzień dobry. Bardzo proszę o przesłanie dodatkowych szczegółowych materiałów na adres tomasz_my@op.pl Z góry dziękuję. Tomasz Dzień dobry, materiały zostały wysłane. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Tomasz Posted August 22, 2019 Report Share Posted August 22, 2019 Dnia 10.02.2019 o 08:01, Gość kasia napisał: Projekt domu Nala III Szczegółowy opis projektu domu Nala III znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/nalaIII Zapraszamy do dyskusji! my już ten projekt mamy kupiony nie mogę doczekać się budowy:) Dzień dobry. W jakim rejonie będzie Pani budować dom? Proszę ewentualnie o informację na tomasz_my@op.pl Nie ukrywam, że jestem bardzo zainteresowany projektem i wszelkimi informacjami związanymi z jego budową. Z góry dziękuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rembiewski Posted August 24, 2019 Report Share Posted August 24, 2019 Czy "Dobre Domy", mają w zanadrzu projekt domu sytuujący się pomiędzy Nala II a NalaIII ? Mój ideał to Nala III bez garażu i krótszym o 1-2 m froncie. Układ wnętrz bardzo mi odpowiada. Zbigniew Rembiewski Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted August 26, 2019 Report Share Posted August 26, 2019 W dniu 24.08.2019 o 17:36, Gość Rembiewski napisał: Czy "Dobre Domy", mają w zanadrzu projekt domu sytuujący się pomiędzy Nala II a NalaIII ? Mój ideał to Nala III bez garażu i krótszym o 1-2 m froncie. Układ wnętrz bardzo mi odpowiada. Zbigniew Rembiewski Dzień dobry! Obecnie nie jest przewidziana kolejna wersja projektu. Do wszystkich projektów katalogowych można wprowadzać zmiany. Zmiany w projekcie może Pan zlecić architektowi na etapie adaptacji. Od naszej pracowni otrzyma Pan wówczas bezpłatnie zgodę na zmiany. Zmiany w projekcie mogą również wprowadzić architekci w naszej pracowni, ale usługa taka jest dodatkowo płatna, a koszt zależy od rodzaju zmian. W razie dalszych pytań proszę o kontakt mailowy z naszym działem obsługi klienta: e-mail: info@dobredomy.pl Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemo8183 Posted September 6, 2019 Report Share Posted September 6, 2019 Witam, czy mogę prosić o przesłanie darmowego zestawienia materiałów do stanu surowego dla projektu Nala III? Podaje adres: przemo.waloszek@op.pl Z gory dziekuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted September 6, 2019 Report Share Posted September 6, 2019 4 godziny temu, Przemo8183 napisał: Witam, czy mogę prosić o przesłanie darmowego zestawienia materiałów do stanu surowego dla projektu Nala III? Podaje adres: przemo.waloszek@op.pl Z gory dziekuje. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jolaa Posted September 13, 2019 Report Share Posted September 13, 2019 On 2/18/2019 at 5:50 PM, Guest Andrzej said: witam kiedy zaczynacie? nanosili Państwo jakieś zmiany w projekcje? w jakim rejonie polski będzie budowany ten dom? proszę o kontakt bo też jesteśmy zainteresowani tym projektem andrewk38@interia.pl Witam. Rowniez mamy zamiar budowac Nale 3. Czy mozna sie skontaktowac? Jolaa@op.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest nala 3 Posted September 20, 2019 Report Share Posted September 20, 2019 Dnia 7.08.2019 o 22:36, Gość Pati napisał: Czy są tutaj osoby, które są w trakcie budowy? Mam kilka pytań. ja buduje Nala III jestem na etapie dachu, jak masz jakies pytania napisz mjawid@hotmail.com, mam sporo spostrzezen pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Paweł Posted September 23, 2019 Report Share Posted September 23, 2019 Dzień dobry, Mogę prosić o przesłanie darmowych materiałów dotyczących wyżej wymienionego projektu? Mój mail thepiwko@gmail.com Dziękuję Paweł S. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted September 24, 2019 Report Share Posted September 24, 2019 15 godzin temu, Gość Paweł napisał: Dzień dobry, Mogę prosić o przesłanie darmowych materiałów dotyczących wyżej wymienionego projektu? Mój mail thepiwko@gmail.com Dziękuję Paweł S. Dzień dobry, W dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawelrutek Posted October 27, 2019 Report Share Posted October 27, 2019 Witam, Też jestem zainteresowany tym projektem, czy ktoś buduje Nala III w województwie mazowieckim? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Darek Posted November 1, 2019 Report Share Posted November 1, 2019 Witam, czy mogę prosić o przesłanie darmowego zestawienia materiałów dla projektu Nala III? Podaje adres: malaniakdarek@gmail.com Z góry dziękuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted November 2, 2019 Report Share Posted November 2, 2019 11 godzin temu, Gość Darek napisał: Witam, czy mogę prosić o przesłanie darmowego zestawienia materiałów dla projektu Nala III? Podaje adres: malaniakdarek@gmail.com Z góry dziękuje. Dzień dobry, materiały zostały wysłane. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Darek Posted November 2, 2019 Report Share Posted November 2, 2019 Dziękuje, czy mogę jeszcze poprosić o przesłanie rzutów wraz z wymiarami pomieszczeń, wymiary fundamentów oraz kat nachylenia dachu i powierzchnię jaką dach posiada, na adres email: malaniakdarek@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted November 3, 2019 Report Share Posted November 3, 2019 22 godziny temu, Gość Darek napisał: Dziękuje, czy mogę jeszcze poprosić o przesłanie rzutów wraz z wymiarami pomieszczeń, wymiary fundamentów oraz kat nachylenia dachu i powierzchnię jaką dach posiada, na adres email: malaniakdarek@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Nie udostępniamy rysunków konstrukcyjnych. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest patrycja Posted November 5, 2019 Report Share Posted November 5, 2019 Witam, jestem zainteresowana projektem Nala III mogę jeszcze poprosić o przesłanie rzutów wraz z wymiarami pomieszczeń, wymiary fundamentów oraz kat nachylenia dachu i powierzchnię jaką dach posiada oraz orientacyjną liczbę potrzebnych materiałów? adres e-mail: patylka@o2.pl pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted November 5, 2019 Report Share Posted November 5, 2019 16 minut temu, Gość patrycja napisał: Witam, jestem zainteresowana projektem Nala III mogę jeszcze poprosić o przesłanie rzutów wraz z wymiarami pomieszczeń, wymiary fundamentów oraz kat nachylenia dachu i powierzchnię jaką dach posiada oraz orientacyjną liczbę potrzebnych materiałów? adres e-mail: patylka@o2.pl pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Nie udostępniamy rysunków konstrukcyjnych. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Remik Posted November 20, 2019 Report Share Posted November 20, 2019 Witam, czy mogę prosić o przesłanie darmowego zestawienia materiałów dla projektu Nala III? i jeszcze rzutów wraz z wymiarami pomieszczeń, wymiary fundamentów oraz kat nachylenia dachu i powierzchnię jaką dach posiada, na adres email: remikb83@o2.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted November 21, 2019 Report Share Posted November 21, 2019 14 godzin temu, Gość Remik napisał: Witam, czy mogę prosić o przesłanie darmowego zestawienia materiałów dla projektu Nala III? i jeszcze rzutów wraz z wymiarami pomieszczeń, wymiary fundamentów oraz kat nachylenia dachu i powierzchnię jaką dach posiada, na adres email: remikb83@o2.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Nie udostępniamy rysunków konstrukcyjnych. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts