Guest Acros Report post Posted December 26, 2020 Mam jeszcze jedno pytanie, wejście na taras jak rozwiązaliście? Wejście schodami z dołu czy z pierwszego piętra Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Trr Report post Posted December 27, 2020 17 godzin temu, Gość Acros napisał: Mam jeszcze jedno pytanie, wejście na taras jak rozwiązaliście? Wejście schodami z dołu czy z pierwszego piętra Z pierwszego piętra, lecz ciąg schodów w stosunku do oryginalnego projektu jest odwrócony, natomiast samo wyjście na taras wymagało dwóch schodków ze względu na różnice poziomow Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest Adam Report post Posted January 5 Witam, my się właśnie wprowadzamy :) również zrobiliśmy taras nad salonem, wejście jest na równi gdyż lekko zmieniliśmy wysokość salonu do pozostałej części domu. Zamiast drzwi w kotłowni jest okno ( ogrzewanie gazowe) i zmieniliśmy jedne drzwi balkonowe na okno, zamiast pralni mamy dodatkową garderobę a w dużej łazience schowana pralka w zabudowie. Dom naprawdę robi wrażenie :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest esta Report post Posted February 18 Witam, mam ochotę wybudować ten dom. Miło by było zobaczyć zdjęcie jak się prezentuje dom szczególnie na tle innych jeżeli są. Jak jest zrobiony taras ( prawie boisko 40 m :) styropian pvd folia i płytki dociskające 60x60 ? Quote Share this post Link to post Share on other sites