Guest Nightxxx Posted October 8, 2020 Report Posted October 8, 2020 Jestem zainteresowany projektem Karolinka II, mam tez pytanie czy jest mozliwość uwzglednienia na strychu w największym pokoju (lustrzane odbicie 20,4m²) łazienki i garderoby? oraz ściany litej na andersoli zamiast otwartej powierzchni na salon. czy istnieje uwzględnienie Rekuperracji w projekcie? Proszę o więcej informacji na temat tego projektu. Dziękuję i pozdrawiam. Patrick L. Mój mail: nightxxx@interia.eu Quote
Dobre Domy Posted October 9, 2020 Report Posted October 9, 2020 20 godzin temu, Gość Nightxxx napisał: Jestem zainteresowany projektem Karolinka II, mam tez pytanie czy jest mozliwość uwzglednienia na strychu w największym pokoju (lustrzane odbicie 20,4m²) łazienki i garderoby? oraz ściany litej na andersoli zamiast otwartej powierzchni na salon. czy istnieje uwzględnienie Rekuperracji w projekcie? Proszę o więcej informacji na temat tego projektu. Dziękuję i pozdrawiam. Patrick L. Mój mail: nightxxx@interia.eu Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Tego typu zmiany zalecamy wprowadzić na etapie adaptacji projektu. Projekt wentylacji mechanicznej można zakupić w cenie 615 zł + koszt wysyłki. Pozdrawiam Quote
Guest Nightxxx Posted October 9, 2020 Report Posted October 9, 2020 7 godzin temu, Dobre Domy napisał: Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Tego typu zmiany zalecamy wprowadzić na etapie adaptacji projektu. Projekt wentylacji mechanicznej można zakupić w cenie 615 zł + koszt wysyłki. Pozdrawiam Nestety mojej uwadze umkął jeden szczegół, kat nachylenia dachu, tutaj jest tylko 25 stopni , u mnie wymagane jest min. 35 stopni. czy jest przwidziana mozliwośc zwiększenia kąta nachylenia, czy jest to już duża ingerencja w konstrukcję i statykę konstukcji? Quote
Dobre Domy Posted October 11, 2020 Report Posted October 11, 2020 W dniu 9.10.2020 o 16:20, Gość Nightxxx napisał: Nestety mojej uwadze umkął jeden szczegół, kat nachylenia dachu, tutaj jest tylko 25 stopni , u mnie wymagane jest min. 35 stopni. czy jest przwidziana mozliwośc zwiększenia kąta nachylenia, czy jest to już duża ingerencja w konstrukcję i statykę konstukcji? Dzień dobry, można wprowadzić taką zmianę do projektu. Poprzez naszą Pracownię przed dokonaniem zakupu projektu lub poprzez lokalnego architekta na etapie adaptacji, po dokonaniu zakupu wersji katalogowej projektu. Nasza pracownia udziela wówczas bezpłatnej pisemnej zgody na zmiany. Zmiany są płatne dodatkowo i wyceniane za każdym razem indywidualnie. Pozdrawiam Quote
Guest Hej Posted April 14, 2021 Report Posted April 14, 2021 Witam, Czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych rzutów, zestawienia materiałów oraz kosztorysu shab0@op.pl Quote
Dobre Domy Posted April 14, 2021 Report Posted April 14, 2021 5 godzin temu, Gość Hej napisał: Witam, Czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych rzutów, zestawienia materiałów oraz kosztorysu shab0@op.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. Pozdrawiam Quote
Guest Przemo Posted June 15, 2021 Report Posted June 15, 2021 Witam Prosiłbym o przesłanie szczegółowych rzutów, zestawienia materiałów oraz kosztorysu na adres przemyslawjanik804@gmail.com Quote
Dobre Domy Posted June 16, 2021 Report Posted June 16, 2021 23 godziny temu, Gość Przemo napisał: Witam Prosiłbym o przesłanie szczegółowych rzutów, zestawienia materiałów oraz kosztorysu na adres przemyslawjanik804@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. Pozdrawiam Quote
Guest Dobre Domy Posted July 4, 2021 Report Posted July 4, 2021 Wszystkich z Państwa, którzy budują projekt Karolina lub jeden z jego wariantów zapraszamy do dedykowanej grupy na Facebooku: https://www.facebook.com/groups/514059213131008 Quote
Guest Karolina II Posted July 23, 2021 Report Posted July 23, 2021 Dzień dobry, jestem zainteresowany projektem Karolina II, prosiłbym szczegółowe rysunki do projektu na adres lukasnorge@gmail.com, dziękuję Quote
Redaktor Posted July 24, 2021 Author Report Posted July 24, 2021 17 godzin temu, Gość Karolina II napisał: Dzień dobry, jestem zainteresowany projektem Karolina II, prosiłbym szczegółowe rysunki do projektu na adres lukasnorge@gmail.com, dziękuję Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Quote
Guest Wymiary Posted September 7, 2021 Report Posted September 7, 2021 Dzień dobry, proszę o przesłanie wymiarów pomieszczeń na dres mailowy ania@herda.pl Quote
Dobre Domy Posted September 8, 2021 Report Posted September 8, 2021 W dniu 7.09.2021 o 13:30, Gość Wymiary napisał: Dzień dobry, proszę o przesłanie wymiarów pomieszczeń na dres mailowy ania@herda.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote
Guest Justyna Posted October 30, 2021 Report Posted October 30, 2021 Dzień dobry, czy można prosić o przesłanie dokładnych wymiarów pomieszczeń na adres justyna.ula2009@gmail.com Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted November 1, 2021 Report Posted November 1, 2021 W dniu 30.10.2021 o 23:25, Gość Justyna napisał: Dzień dobry, czy można prosić o przesłanie dokładnych wymiarów pomieszczeń na adres justyna.ula2009@gmail.com Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote
Guest Adrian Posted December 13, 2021 Report Posted December 13, 2021 Dzień dobry, jestem zainteresowany projektem Karolina II, prosiłbym szczegółowe rysunki do projektu na adres adrian_bak1@o2.pl, dziękuję Quote
Redaktor Posted December 14, 2021 Author Report Posted December 14, 2021 9 godzin temu, Gość Adrian napisał: Dzień dobry, jestem zainteresowany projektem Karolina II, prosiłbym szczegółowe rysunki do projektu na adres adrian_bak1@o2.pl, dziękuję Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Quote
Guest pawel Posted January 30, 2022 Report Posted January 30, 2022 Witam, bardzo proszę o wymiary na adres hytkowskipawel@gmail.com Quote
Redaktor Posted January 31, 2022 Author Report Posted January 31, 2022 13 godzin temu, Gość pawel napisał: Witam, bardzo proszę o wymiary na adres hytkowskipawel@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote
Guest Marcin_L Posted September 7, 2023 Report Posted September 7, 2023 Witam, Proszę o szczegółowe materiały na maila: marcin.leszczewicz@gmail.com Czy kosztorys + lista materiałów jest dostępna po zakupie projektu, czy osobno - jeżeli osobno to w jakiej cenie? Serdecznie dziękuję Marcin Quote
Dobre Domy Posted September 8, 2023 Report Posted September 8, 2023 19 godzin temu, Gość Marcin_L napisał: Witam, Proszę o szczegółowe materiały na maila: marcin.leszczewicz@gmail.com Czy kosztorys + lista materiałów jest dostępna po zakupie projektu, czy osobno - jeżeli osobno to w jakiej cenie? Serdecznie dziękuję Marcin Dzień dobry, rysunki zostały przesłane na podany adres mailowy. Kosztorys - dostępny jest w cenie 861 zł brutto. Sprzedawany jest niezależnie od projektu. Zestawienie materiałów do stanu surowego - będzie dołączone bezpłatnie do zakupionego projektu. Quote
Guest Tomek Posted September 26, 2023 Report Posted September 26, 2023 Dzień Dobry, Proszę o wymiary pomieszczeń na adres tzaborniak@gmail.com dla projektów Karolina II oraz Karolina VII Quote
Dobre Domy Posted September 28, 2023 Report Posted September 28, 2023 W dniu 26.09.2023 o 22:21, Gość Tomek napisał: Dzień Dobry, Proszę o wymiary pomieszczeń na adres tzaborniak@gmail.com dla projektów Karolina II oraz Karolina VII Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Quote
Guest Aneta Posted February 18, 2024 Report Posted February 18, 2024 Dzień dobry, Proszę o wymiary pomieszczen i rysunki. Zaneta3433@gmail.com Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted February 19, 2024 Report Posted February 19, 2024 9 godzin temu, Gość Aneta napisał: Dzień dobry, Proszę o wymiary pomieszczen i rysunki. Zaneta3433@gmail.com Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Quote
Recommended Posts