sigur Posted May 7, 2018 Report Posted May 7, 2018 Projekt Ametyst pojawił sie w ofercie pracowni jak mieliśmy już zgodę na budowę wg innego projektu, który jednak nie był idealny.... Szukaliśmy projektu na wąska działkę, a tu wiadomo oferta nie jest tak obszerna. Ametyst kupił mnie tarasem o jakim marzyłam. Budowę stanu surowego zamkniętego dachem skończylismy. Teraz zaczynamy prace wykończeniowe, okna, instalacje etc. Wg mojej wiedzy budujemy ten domek jako pierwsi, więc chetnie podzielimy się doświadczeniami i wnioskami. pozdrawiam cdn... Quote
Guest Agnieszka Posted May 31, 2018 Report Posted May 31, 2018 Jestem bardzo ciekawa jak wyglądają postępy budowy, projekt domu zachwyca. Czy dom daje poczucie przestrzeni jak w projekcie? Mam nadzieję, że pojawią się kolejne zdjęcia. Pozdrawiam serdecznie! Quote
Guest Dorota Posted July 5, 2018 Report Posted July 5, 2018 W chwili obecnej również jesteśmy na etapie stanu surowego, czekamy na dachówkę. Domek budujemy z garażem dwustanowiskowym, zwęziliśmy taras a na antresoli wydzieliliśmy małą łazienkę. Odpowiadając na pytanie Pani Agnieszki jeżeli miałabym w tej chwili możliwość to na pewno poszerzyłabym o metr salon z kuchnią i zamiast 4,7 m miałby 5,7. Quote
Guest Zbyszek Posted July 18, 2018 Report Posted July 18, 2018 Zakupiliśmy projekt Ametyst II. Oczekujemy pozwolenia na budowę. Z chęcią wysłuchamy doświadczonych inwestorów tego projektu. sigur czy byłby możliwość odwiedzenia Waszej budowy? Quote
Guest Beata Posted July 18, 2018 Report Posted July 18, 2018 Zakupiliśmy projekt Ametyst II. Oczekujemy pozwolenia na budowę. Z chęcią wysłuchamy doświadczonych inwestorów tego projektu. sigur czy byłby możliwość odwiedzenia Waszej budowy? Tak oczywiście. 10 sierpnia kładziemy tynki wewnętrzne, więc chyba lepiej poczekać z wizytą.. zapraszam na priv. mój email sigurlike@gmail.com Quote
Guest Beata Posted July 18, 2018 Report Posted July 18, 2018 Mamy juz okna i rolety nie obyło sie bez przygód, ale ostatecznie jest ok.Prawie skończona elektryka i inne instalacje kablowe, 10 sierpnia zaczynamy tynkowanie wnętrz. Potem podłogówka i wylewki.Wtedy poczujemy się prawie jak w domu Quote
KarolinaL Posted November 17, 2018 Report Posted November 17, 2018 Dzień dobry wszystkim, ja również jestem zachwycona tym projektem. Szukałam wiele razy podobnych projektów z antresolą ale nie istnieją. Antresola i zadaszony taras są wyjątkowe i przeważyły kwestię wyboru projektu. Teraz szukam wszelkich informacji jak wygląda sama budowa, czy są jakieś problemy w budowie projektu - wygląda na zupełnie prosty nie wymagający dużo. Może macie już jakieś kolejne zdjęcia postępów w budowie? Quote
angelikacaban Posted January 6, 2019 Report Posted January 6, 2019 Witam serdecznie, tez zdecydowalismy sie na ten projekt :) wlasnie jestesmy na etapie ocieplania dachu. Czy mozecie panstwo wyslac zdjecia wykonczonych wnetrz? Mamy mocny dylemat jak wykorzystac optymalnie powierzchnie domku :) Quote
sigur Posted January 7, 2019 Author Report Posted January 7, 2019 20 godzin temu, angelikacaban napisał: Witam serdecznie, tez zdecydowalismy sie na ten projekt wlasnie jestesmy na etapie ocieplania dachu. Czy mozecie panstwo wyslac zdjecia wykonczonych wnetrz? Mamy mocny dylemat jak wykorzystac optymalnie powierzchnie domku Na zdjęcia wykończonych wnętrz trzeba jeszcze poczekać, póki co mamy tylko kotlownię gotową do montażu pompy ciepla. Quote
sigur Posted January 7, 2019 Author Report Posted January 7, 2019 Miłośnicy Ametystu ! proszę piszcie do mnie z pytaniami bezpośrednio na sigurlike@gmail.com. na forum z nie bywam zbyt często bo jestem zajęta nomen omen budową Quote
Marysia Posted February 19, 2019 Report Posted February 19, 2019 Wszystkich miłośników i inwestorów tego projektu zapraszam na zamkniętą grupę na FB "Ametyst- Dobry Dom" Quote
Recommended Posts