Jump to content
Forum dobredomy.pl

Recommended Posts

Posted
4 godziny temu, Gość Gość Maciek napisał:

Dzień Dobry,

Proszę również o wysłanie wszystkich darmowych dostępnych materiałów dotyczących projektu DAKOTA VI na @ maciej.gwara@gmail.com.

Pozdrawiam

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres.

Pozdrawiam

• 3 weeks later...
  • Replies 128
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam

Poprosze również o przesłanie materiałow do wersji lustrzanej Dakota VI, rzuty pomieszczen z wymiarami, przekroje, elewacje i jesli to mozliwe chocby skrocona liste materialow na adres:  ania1r@yahoo.pl

Dziekuje i pozdrawiam.

Posted
14 godzin temu, Gość Ania napisał:

Witam

Poprosze również o przesłanie materiałow do wersji lustrzanej Dakota VI, rzuty pomieszczen z wymiarami, przekroje, elewacje i jesli to mozliwe chocby skrocona liste materialow na adres:  ania1r@yahoo.pl

Dziekuje i pozdrawiam.

Dzień dobry,

Pozdrawiam

• 1 month later...
Guest Justyna
Posted

Witam, czy również mogę prosić o wysłanie mi tych wszystkich darmowych materiałów na e-mail justyna7472@wp.pl. Z góry dziękuje i pozdrawiam Justyna 

Posted
29 minut temu, Gość Justyna napisał:

Witam, czy również mogę prosić o wysłanie mi tych wszystkich darmowych materiałów na e-mail justyna7472@wp.pl. Z góry dziękuje i pozdrawiam Justyna 

Dzień dobry,

Pozdrawiam

• 3 weeks later...
Guest Ola Dell
Posted

Bardzo prosze o wyslanie rysunkow szczegolowych dakota VI na adres aleksandra.dell@hotmail.com

zalezy mi za wymiarach poszegolnych pomieszczen

z gory dziekuje

Posted
11 godzin temu, Gość Ola Dell napisał:

Bardzo prosze o wyslanie rysunkow szczegolowych dakota VI na adres aleksandra.dell@hotmail.com

zalezy mi za wymiarach poszegolnych pomieszczen

z gory dziekuje

Dzień dobry,

Pozdrawiam

Guest Ola Dell
Posted
9 hours ago, Dobre Domy said:

Dzień dobry,

Pozdrawiam

Niestety nic nie doszlo. Prosze sprobowac jeszcze raz. Dziekuje

Guest Ola Dell
Posted

Czy mozliwe jest zbudowanie basenu (okolo 6mx3m) na patio pomiedzy czescia salon/jadalnia a czescia sypialniana? 

Posted
9 godzin temu, Gość Ola Dell napisał:

Czy mozliwe jest zbudowanie basenu (okolo 6mx3m) na patio pomiedzy czescia salon/jadalnia a czescia sypialniana? 

Dzień dobry,

jest to możliwe. Możemy przesłać Pani na maila rysunki szczegółowe z dokumentacji z dokładnymi wymiarami.

Pozdrawiam

Guest Ola Dell
Posted
26 minutes ago, Dobre Domy said:

Dzień dobry,

jest to możliwe. Możemy przesłać Pani na maila rysunki szczegółowe z dokumentacji z dokładnymi wymiarami.

Pozdrawiam

Tak, poprosze o wyslanie mi rysunkow basenu na adres aleksandra.dell@hotmail.com. Dziekuje

Posted
6 godzin temu, Gość Ola Dell napisał:

Tak, poprosze o wyslanie mi rysunkow basenu na adres aleksandra.dell@hotmail.com. Dziekuje

Dzień dobry,

rysunki szczegółowe projektu zostały wysłane na podany adres. Basen należy zaprojektować na etapie adaptacji.

Pozdrawiam

• 3 months later...
Guest Grzegorz F
Posted

Witam Jestem zainteresowany projektem domu Dakota VI Czy mogę prosić o przesłanie darmowych dokumentów, rysunków szczegółowych na adres Grzegorz.filary@interia.pl

Posted
10 godzin temu, Gość Grzegorz F napisał:

Witam Jestem zainteresowany projektem domu Dakota VI Czy mogę prosić o przesłanie darmowych dokumentów, rysunków szczegółowych na adres Grzegorz.filary@interia.pl

Dzień dobry,

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Guest Łukasz
Posted

Witam, bardzo bym prosił o rysunki szczegółowe projektu Dakota VI na adres email: lukaszszymanczuk@gmail.com

Posted
3 godziny temu, Gość Łukasz napisał:

Witam, bardzo bym prosił o rysunki szczegółowe projektu Dakota VI na adres email: lukaszszymanczuk@gmail.com

Dzień dobry,

Pozdrawiam

• 1 month later...
Guest Proszę również o wysłanie
Posted

Dzień dobry,

Proszę również o wysłanie wszystkich darmowych dostępnych materiałów dotyczących projektu DAKOTA VI na adres justi.bb@wp.pl

Z góry dziękuję. 

Posted
15 godzin temu, Gość Proszę również o wysłanie napisał:

Dzień dobry,

Proszę również o wysłanie wszystkich darmowych dostępnych materiałów dotyczących projektu DAKOTA VI na adres justi.bb@wp.pl

Z góry dziękuję. 

Dzień dobry,

Pozdrawiam

• 3 weeks later...
Guest Dakota VI
Posted
Dnia 4.08.2020 o 09:22, Dobre Domy napisał:

Dzień dobry,

Pozdrawiam

Witam, prosze rowniez podeslac na adres jakub.baran88@gmail.com

Guest Tomasz
Posted

Dobry wieczór, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienia materiałów projektu Dakota na adres: t.nowak87@gmail.com

Posted
13 godzin temu, Gość Tomasz napisał:

Dobry wieczór, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienia materiałów projektu Dakota na adres: t.nowak87@gmail.com

Dzień dobry,

w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres.

Pozdrawiam 

• 4 weeks later...
Posted

Dzień dobry, Proszę o wysłanie wszystkich darmowych dostępnych materiałów dotyczących projektu DAKOTA VI na dres fortulanski@wp.pl

Posted
W dniu 25.09.2020 o 21:54, Gość Mateusz napisał:

Dzień dobry, Proszę o wysłanie wszystkich darmowych dostępnych materiałów dotyczących projektu DAKOTA VI na dres fortulanski@wp.pl

Dzień dobry,

Pozdrawiam