Dobre Domy Posted December 4, 2019 Report Share Posted December 4, 2019 4 godziny temu, Gość Gość Maciek napisał: Dzień Dobry, Proszę również o wysłanie wszystkich darmowych dostępnych materiałów dotyczących projektu DAKOTA VI na @ maciej.gwara@gmail.com. Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ania Posted December 21, 2019 Report Share Posted December 21, 2019 Witam Poprosze również o przesłanie materiałow do wersji lustrzanej Dakota VI, rzuty pomieszczen z wymiarami, przekroje, elewacje i jesli to mozliwe chocby skrocona liste materialow na adres: ania1r@yahoo.pl Dziekuje i pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted December 22, 2019 Report Share Posted December 22, 2019 14 godzin temu, Gość Ania napisał: Witam Poprosze również o przesłanie materiałow do wersji lustrzanej Dakota VI, rzuty pomieszczen z wymiarami, przekroje, elewacje i jesli to mozliwe chocby skrocona liste materialow na adres: ania1r@yahoo.pl Dziekuje i pozdrawiam. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Justyna Posted January 26, 2020 Report Share Posted January 26, 2020 Witam, czy również mogę prosić o wysłanie mi tych wszystkich darmowych materiałów na e-mail justyna7472@wp.pl. Z góry dziękuje i pozdrawiam Justyna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted January 26, 2020 Report Share Posted January 26, 2020 29 minut temu, Gość Justyna napisał: Witam, czy również mogę prosić o wysłanie mi tych wszystkich darmowych materiałów na e-mail justyna7472@wp.pl. Z góry dziękuje i pozdrawiam Justyna Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ola Dell Posted February 16, 2020 Report Share Posted February 16, 2020 Bardzo prosze o wyslanie rysunkow szczegolowych dakota VI na adres aleksandra.dell@hotmail.com zalezy mi za wymiarach poszegolnych pomieszczen z gory dziekuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted February 17, 2020 Report Share Posted February 17, 2020 11 godzin temu, Gość Ola Dell napisał: Bardzo prosze o wyslanie rysunkow szczegolowych dakota VI na adres aleksandra.dell@hotmail.com zalezy mi za wymiarach poszegolnych pomieszczen z gory dziekuje Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ola Dell Posted February 17, 2020 Report Share Posted February 17, 2020 9 hours ago, Dobre Domy said: Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Niestety nic nie doszlo. Prosze sprobowac jeszcze raz. Dziekuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted February 18, 2020 Report Share Posted February 18, 2020 15 godzin temu, Gość Ola Dell napisał: Niestety nic nie doszlo. Prosze sprobowac jeszcze raz. Dziekuje Dzień dobry, materiały zostały wysłane ponownie. Proszę sprawdzić w folderze spam. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ola Dell Posted February 18, 2020 Report Share Posted February 18, 2020 Czy mozliwe jest zbudowanie basenu (okolo 6mx3m) na patio pomiedzy czescia salon/jadalnia a czescia sypialniana? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted February 19, 2020 Report Share Posted February 19, 2020 9 godzin temu, Gość Ola Dell napisał: Czy mozliwe jest zbudowanie basenu (okolo 6mx3m) na patio pomiedzy czescia salon/jadalnia a czescia sypialniana? Dzień dobry, jest to możliwe. Możemy przesłać Pani na maila rysunki szczegółowe z dokumentacji z dokładnymi wymiarami. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ola Dell Posted February 19, 2020 Report Share Posted February 19, 2020 26 minutes ago, Dobre Domy said: Dzień dobry, jest to możliwe. Możemy przesłać Pani na maila rysunki szczegółowe z dokumentacji z dokładnymi wymiarami. Pozdrawiam Tak, poprosze o wyslanie mi rysunkow basenu na adres aleksandra.dell@hotmail.com. Dziekuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted February 19, 2020 Report Share Posted February 19, 2020 6 godzin temu, Gość Ola Dell napisał: Tak, poprosze o wyslanie mi rysunkow basenu na adres aleksandra.dell@hotmail.com. Dziekuje Dzień dobry, rysunki szczegółowe projektu zostały wysłane na podany adres. Basen należy zaprojektować na etapie adaptacji. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Grzegorz F Posted June 5, 2020 Report Share Posted June 5, 2020 Witam Jestem zainteresowany projektem domu Dakota VI Czy mogę prosić o przesłanie darmowych dokumentów, rysunków szczegółowych na adres Grzegorz.filary@interia.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted June 6, 2020 Report Share Posted June 6, 2020 10 godzin temu, Gość Grzegorz F napisał: Witam Jestem zainteresowany projektem domu Dakota VI Czy mogę prosić o przesłanie darmowych dokumentów, rysunków szczegółowych na adres Grzegorz.filary@interia.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Łukasz Posted June 19, 2020 Report Share Posted June 19, 2020 Witam, bardzo bym prosił o rysunki szczegółowe projektu Dakota VI na adres email: lukaszszymanczuk@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted June 19, 2020 Report Share Posted June 19, 2020 3 godziny temu, Gość Łukasz napisał: Witam, bardzo bym prosił o rysunki szczegółowe projektu Dakota VI na adres email: lukaszszymanczuk@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Proszę również o wysłanie Posted August 3, 2020 Report Share Posted August 3, 2020 Dzień dobry, Proszę również o wysłanie wszystkich darmowych dostępnych materiałów dotyczących projektu DAKOTA VI na adres justi.bb@wp.pl Z góry dziękuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted August 4, 2020 Report Share Posted August 4, 2020 15 godzin temu, Gość Proszę również o wysłanie napisał: Dzień dobry, Proszę również o wysłanie wszystkich darmowych dostępnych materiałów dotyczących projektu DAKOTA VI na adres justi.bb@wp.pl Z góry dziękuję. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Dakota VI Posted August 23, 2020 Report Share Posted August 23, 2020 Dnia 4.08.2020 o 09:22, Dobre Domy napisał: Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Witam, prosze rowniez podeslac na adres jakub.baran88@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted August 23, 2020 Report Share Posted August 23, 2020 9 godzin temu, Gość Dakota VI napisał: Witam, prosze rowniez podeslac na adres jakub.baran88@gmail.com Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Tomasz Posted August 28, 2020 Report Share Posted August 28, 2020 Dobry wieczór, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienia materiałów projektu Dakota na adres: t.nowak87@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted August 29, 2020 Report Share Posted August 29, 2020 13 godzin temu, Gość Tomasz napisał: Dobry wieczór, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienia materiałów projektu Dakota na adres: t.nowak87@gmail.com Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mateusz Posted September 25, 2020 Report Share Posted September 25, 2020 Dzień dobry, Proszę o wysłanie wszystkich darmowych dostępnych materiałów dotyczących projektu DAKOTA VI na dres fortulanski@wp.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted September 27, 2020 Report Share Posted September 27, 2020 W dniu 25.09.2020 o 21:54, Gość Mateusz napisał: Dzień dobry, Proszę o wysłanie wszystkich darmowych dostępnych materiałów dotyczących projektu DAKOTA VI na dres fortulanski@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts