Guest Anna Posted March 18, 2019 Report Share Posted March 18, 2019 Witam, Planuje budowę Dakoty, ale niestety położenie działki umożliwia mi jej usytuowanie w taki sposób, że taras i salon byłby od południowego-wschodu, a okno w jadalni od północy. Dodatkowo dłuższy bok domu będzie od południa więc też zaciemni salon. W związku z tym boję się, że salon będzie ciemny, a mi marzy się salon, do którego w ciągu dnia wpadają promienie słońca , proszę o informację czy mają Państwo jakiś pomysł w jaki sposób rozświetlić salon? Nie wiem czy okna dachowe i ewentualne świetliki wchodzą w grę ponieważ bardzo chcielibyśmy zachować dekoracyjne krokwie, tak jak jest to na wizualizacji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted March 18, 2019 Report Share Posted March 18, 2019 1 godzinę temu, Gość Anna napisał: Witam, Planuje budowę Dakoty, ale niestety położenie działki umożliwia mi jej usytuowanie w taki sposób, że taras i salon byłby od południowego-wschodu, a okno w jadalni od północy. Dodatkowo dłuższy bok domu będzie od południa więc też zaciemni salon. W związku z tym boję się, że salon będzie ciemny, a mi marzy się salon, do którego w ciągu dnia wpadają promienie słońca , proszę o informację czy mają Państwo jakiś pomysł w jaki sposób rozświetlić salon? Nie wiem czy okna dachowe i ewentualne świetliki wchodzą w grę ponieważ bardzo chcielibyśmy zachować dekoracyjne krokwie, tak jak jest to na wizualizacji. Dzień dobry, proszę o wysłanie mapki działki na adres info@dobredomy.pl, wówczas sprawdzimy jak można umieścić dom na działce i zaproponujemy możliwie najlepsze rozwiązanie. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Aleksander Posted April 29, 2019 Report Share Posted April 29, 2019 Proszę o podesłanie dokładnych rysunków z wymiarami, wystarczy rzut i przekrój, chciałbym przeanalizować ten projekt pod kątem naszej działki i wielkości pomieszczeń. aleksander.kadis@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted April 30, 2019 Report Share Posted April 30, 2019 20 godzin temu, Gość Aleksander napisał: Proszę o podesłanie dokładnych rysunków z wymiarami, wystarczy rzut i przekrój, chciałbym przeanalizować ten projekt pod kątem naszej działki i wielkości pomieszczeń. aleksander.kadis@gmail.com Dzień dobry! W dniu dzisiejszym otrzyma Pan rysunki szczegółowe. Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Marcelina Posted May 1, 2019 Report Share Posted May 1, 2019 Witam. Jestem zainteresowana projektem Dakota VI, jednak zastanawiam się czy jest szansa dostania od Państwa wymiarów fundamentów i ścianek działowych. Chcielibyśmy z mężem przeanalizować kilka rzeczy :) Pozdrawiam marcelinamoskwa27@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted May 4, 2019 Report Share Posted May 4, 2019 W dniu 1.05.2019 o 10:47, Gość Marcelina napisał: Witam. Jestem zainteresowana projektem Dakota VI, jednak zastanawiam się czy jest szansa dostania od Państwa wymiarów fundamentów i ścianek działowych. Chcielibyśmy z mężem przeanalizować kilka rzeczy Pozdrawiam marcelinamoskwa27@gmail.com Dzień dobry, wszystkie rysunki, które udostępniamy zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bartosz Posted May 5, 2019 Report Share Posted May 5, 2019 W dniu 1.05.2019 o 10:47, Gość Marcelina napisał: Witam. Jestem zainteresowana projektem Dakota VI, jednak zastanawiam się czy jest szansa dostania od Państwa wymiarów fundamentów i ścianek działowych. Chcielibyśmy z mężem przeanalizować kilka rzeczy Pozdrawiam marcelinamoskwa27@gmail.com Dzień dobry, wszystkie rysunki, które udostępniamy zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Witam jaki jest czas oczekiwania na projekt? od momentu wpłaty ? pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted May 5, 2019 Report Share Posted May 5, 2019 1 godzinę temu, Gość Bartosz napisał: Dzień dobry, wszystkie rysunki, które udostępniamy zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Witam jaki jest czas oczekiwania na projekt? od momentu wpłaty ? pozdrawiam Dzień dobry, czas oczekiwania na projekt po zaksięgowaniu wpłaty to około 2 dni robocze. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mariusz Posted June 16, 2019 Report Share Posted June 16, 2019 Dzień dobry bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych do projektu Dakota VI na adres dom78@op.pl. Dziękuję i pozdrawiam serdecznie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted June 17, 2019 Report Share Posted June 17, 2019 20 godzin temu, Gość Mariusz napisał: Dzień dobry bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych do projektu Dakota VI na adres dom78@op.pl. Dziękuję i pozdrawiam serdecznie Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Adam Posted June 25, 2019 Report Share Posted June 25, 2019 Proszę o informację jaki strop jest przewidziany w projekcie Dakota VI? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted June 26, 2019 Report Share Posted June 26, 2019 16 godzin temu, Gość Adam napisał: Proszę o informację jaki strop jest przewidziany w projekcie Dakota VI? Dzień dobry, strop w projekcie Dakota VI jest przewidziany jako płyta g-k montowana do jętek. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest EDYTA Posted July 12, 2019 Report Share Posted July 12, 2019 Dzień dobry. Jestem zainteresowana projektem Dakota VI w lustrzanym odbiciu. Uprzejmie proszę o przesłanie na adres: edyta.kobet@gmail.com wszystkich bezpłatnych materiałów dotyczących ww. projektu. Proszę wskazać, które dokumenty do projektu są płatne i jaka jest ich cena. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted July 12, 2019 Report Share Posted July 12, 2019 2 godziny temu, Gość EDYTA napisał: Dzień dobry. Jestem zainteresowana projektem Dakota VI w lustrzanym odbiciu. Uprzejmie proszę o przesłanie na adres: edyta.kobet@gmail.com wszystkich bezpłatnych materiałów dotyczących ww. projektu. Proszę wskazać, które dokumenty do projektu są płatne i jaka jest ich cena. Pozdrawiam. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Kosztorysy do naszych projektów są dodatkowo odpłatne. Można zakupić kosztorys do stanu surowego zamkniętego (w cenie: 74zł + koszty wysyłki), do stanu wykończonego (w cenie: 305zł + koszty wysyłki). Można zakupić również projekt wentylacji mechanicznej w cenie 615 zł + koszt wysyłki. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Cezary Posted July 15, 2019 Report Share Posted July 15, 2019 Dzień dobry, proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów dotyczących projektu Dakota VI w lustrzanym odbiciu na adres cez1971@tlen.pl - czy "zmiany" polegająca na: zamurowaniu skrajnych okien w gabinecie (wyjście na taras), zmiany układu ścian wewnętrznych (pomieszczenie gosp./sauna/pralnia) oraz przeniesienie drzwi/zmiana układu (garderoba - łazienka) wymagają zgody architekta? Z góry bardzo dziękuję za odpowiedź i materiały. Pozdrawiam, Cezary Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted July 16, 2019 Report Share Posted July 16, 2019 13 godzin temu, Gość Cezary napisał: Dzień dobry, proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów dotyczących projektu Dakota VI w lustrzanym odbiciu na adres cez1971@tlen.pl - czy "zmiany" polegająca na: zamurowaniu skrajnych okien w gabinecie (wyjście na taras), zmiany układu ścian wewnętrznych (pomieszczenie gosp./sauna/pralnia) oraz przeniesienie drzwi/zmiana układu (garderoba - łazienka) wymagają zgody architekta? Z góry bardzo dziękuję za odpowiedź i materiały. Pozdrawiam, Cezary Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Wszystkie te zmiany obejmuje standardowa zgoda dołączana do projektu. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Lidka Posted July 18, 2019 Report Share Posted July 18, 2019 Witam, Chciałam spytać czy zgodnie z projektem, okno w kuchni jest na równi z blatem roboczym, czy może jest tam przewidziany parapet? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted July 18, 2019 Report Share Posted July 18, 2019 6 minut temu, Gość Lidka napisał: Witam, Chciałam spytać czy zgodnie z projektem, okno w kuchni jest na równi z blatem roboczym, czy może jest tam przewidziany parapet? Dzień dobry, okno w kuchni ma parapet na wysokości 90 cm. Jeśli wybierze Pani blat roboczy o wysokości 90 cm, wówczas okno będzie na równi. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Małgorzata Posted July 25, 2019 Report Share Posted July 25, 2019 Witam, czy jest dostępny projekt prefabrykowanej więźby dachowej dla projektu DAKOTA VI? Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Małgorzata Posted July 25, 2019 Report Share Posted July 25, 2019 Proszę również o wysłanie wszystkich darmowych dostępnych materiałów dotyczących projektu DAKOTA VI - mlodzikowskamalgorzata@gmail.com Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted July 26, 2019 Report Share Posted July 26, 2019 14 godzin temu, Gość Małgorzata napisał: Witam, czy jest dostępny projekt prefabrykowanej więźby dachowej dla projektu DAKOTA VI? Pozdrawiam Dzień dobry! Niestety, projekt prefabrykowanej więźby dachowej do projektu Dakota VI aktualnie nie jest dostępny. Projekt wiązarów możemy Pani zaoferować jako dodatek (rozwiązanie alternatywne) do dokumentacji projektowej domu katalogowego. Prosimy o napisanie w tej sprawie maila na adres: info@dobredomy.pl Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted July 26, 2019 Report Share Posted July 26, 2019 14 godzin temu, Gość Małgorzata napisał: Proszę również o wysłanie wszystkich darmowych dostępnych materiałów dotyczących projektu DAKOTA VI - mlodzikowskamalgorzata@gmail.com Pozdrawiam Dzień dobry! W dniu dzisiejszym otrzyma Pani materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Monika Posted September 18, 2019 Report Share Posted September 18, 2019 Dzień dobry proszę o przesłanie mi informacji dotyczących wymiarow pomieszczeń w projekcie domu Dakota VI Adres email monikapo80@wp.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted September 18, 2019 Report Share Posted September 18, 2019 41 minut temu, Gość Monika napisał: Dzień dobry proszę o przesłanie mi informacji dotyczących wymiarow pomieszczeń w projekcie domu Dakota VI Adres email monikapo80@wp.pl Dzień dobry, W dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gość Maciek Posted December 4, 2019 Report Share Posted December 4, 2019 Dzień Dobry, Proszę również o wysłanie wszystkich darmowych dostępnych materiałów dotyczących projektu DAKOTA VI na @ maciej.gwara@gmail.com. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts