Redaktor Posted April 16, 2018 Report Share Posted April 16, 2018 Projekt domu Dakota VI Szczegółowy opis projektu domu Dakota VI znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/dakotaVI Zapraszamy do dyskusji! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Edyta Posted April 24, 2018 Report Share Posted April 24, 2018 Witam, kupiliśmy projekt Dakota V, jednak o wiele bardziej pasuję nam VI chcielibyśmy zamienić czy jest to możliwe od ręki w lipcu zaczynamy budowę ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted April 25, 2018 Report Share Posted April 25, 2018 Witam, kupiliśmy projekt Dakota V, jednak o wiele bardziej pasuję nam VI chcielibyśmy zamienić czy jest to możliwe od ręki w lipcu zaczynamy budowę ... Witam! Na wymianę projektu mają Państwo 90 dni. W tym celu proszę o kontakt telefoniczny bądź mailowy na adres: biuro@dobredomy.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sylwia Posted May 27, 2018 Report Share Posted May 27, 2018 Dzień dobry! Jestem zainteresowana projektem dakota VI i Dakota VII, proszę o przesłanie materiałów związanych z tym projektem i podanie szacunkowego kosztu budowy na adres syluncia@wp.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted May 28, 2018 Report Share Posted May 28, 2018 Dzień dobry! Jestem zainteresowana projektem dakota VI i Dakota VII, proszę o przesłanie materiałów związanych z tym projektem i podanie szacunkowego kosztu budowy na adres syluncia@wp.pl Witam Oba projekty są w trakcie opracowania. Powinny być gotowe na koniec czerwca - wówczas będziemy mogli zlecić opracowanie wycen kosztorysowych dla domu oraz dostępne będą szczegółowe rysunki dla projektu. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Patrycja Posted May 29, 2018 Report Share Posted May 29, 2018 kiedy pojawi się wizualizacja zewnętrzna i wewnętrzna do tego projektu??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted May 30, 2018 Report Share Posted May 30, 2018 kiedy pojawi się wizualizacja zewnętrzna i wewnętrzna do tego projektu??? Witam W najbliższym czasie nie planujemy opracowania wizualizacji zewnętrznych dla domu Dakota VI, wizualizacja wnętrz zbliżona będzie do wizualizacji dla domu Dakota V. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest GRAŻYNA Posted August 27, 2018 Report Share Posted August 27, 2018 Witam! Proszę o przesłanie na adres grazyna1230@gmail.com -szczegółowy rzut i przekrój budynku DAKOTA VI (wymiary pomieszczeń) -obrys budynku w skali 1:500 w formacie pdf DAKOTA VI -ilość materiałów (ściany, fundamenty,itp) Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted August 27, 2018 Report Share Posted August 27, 2018 Godzinę temu, Gość GRAŻYNA napisał: Witam! Proszę o przesłanie na adres grazyna1230@gmail.com -szczegółowy rzut i przekrój budynku DAKOTA VI (wymiary pomieszczeń) -obrys budynku w skali 1:500 w formacie pdf DAKOTA VI -ilość materiałów (ściany, fundamenty,itp) Pozdrawiam Dzień dobry! W dniu dzisiejszym prześlemy Pani wszystkie bezpłatne materiały szczegółowe dotyczące projektu. Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ewa Posted September 11, 2018 Report Share Posted September 11, 2018 Witam, jestem zainteresowana projektami: Dakota VI, Dakota VII w związku z tym proszę o przesłanie na adres ewastaczek@wp.pl wszystkie bezpłatne materiały szczegółowe dotyczące projektów. Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted September 11, 2018 Report Share Posted September 11, 2018 2 godziny temu, Gość Ewa napisał: Witam, jestem zainteresowana projektami: Dakota VI, Dakota VII w związku z tym proszę o przesłanie na adres ewastaczek@wp.pl wszystkie bezpłatne materiały szczegółowe dotyczące projektów. Pozdrawiam! Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ola Posted September 14, 2018 Report Share Posted September 14, 2018 Witam, jestem zainteresowana projektem Dakota VI, prośba o podesłanie wszystkich bezpłatnych materiałów szczegółowych na adres: kowalik.aleksandra@gmail.com. Czy są może inne wersje rozmieszczenia pokoi po prawej stronie domu? Pozdrawiam, Ola Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted September 15, 2018 Report Share Posted September 15, 2018 W dniu 14.09.2018 o 10:29, Gość Ola napisał: Witam, jestem zainteresowana projektem Dakota VI, prośba o podesłanie wszystkich bezpłatnych materiałów szczegółowych na adres: kowalik.aleksandra@gmail.com. Czy są może inne wersje rozmieszczenia pokoi po prawej stronie domu? Pozdrawiam, Ola witam Materiały wraz z odpowiedzią prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gość Posted October 28, 2018 Report Share Posted October 28, 2018 Dzień dobry. Jestem zainteresowany projektem Dakota VI. Uprzejmie proszę o przesłanie na adres dariusz.podles@gmail.com wszystkie bezpłatne materiały dotyczące ww. projektu. Proszę wskazać, które dokumenty do projektu są płatne i jaka jest ich cena. Pozdr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted October 29, 2018 Report Share Posted October 29, 2018 14 godzin temu, Gość Gość napisał: Dzień dobry. Jestem zainteresowany projektem Dakota VI. Uprzejmie proszę o przesłanie na adres dariusz.podles@gmail.com wszystkie bezpłatne materiały dotyczące ww. projektu. Proszę wskazać, które dokumenty do projektu są płatne i jaka jest ich cena. Pozdr. Dzień dobry! W dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. W zakres płatnej dokumentacji projektowej wchodzi: część architektoniczno-budowlana projektu (część architektoniczna, konstrukcyjna, instalacje sanitarne oraz elektryczne), 4 identyczne egzemplarze projektu , które po adaptacji należy złożyć w Urzędzie, rysunki szczegółowe elementów żelbetowych, zestawienia, schematy. Dodatkowo płatne są także kosztorysy do stanu surowego zamkniętego, stanu wykończonego, kosztorys ślepy oraz projekt wentylacji. Zachęcam także do przeczytania: http://www.dobredomy.pl/informacje/co-zawiera-projekt-domu/ Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest IZABELA Posted November 25, 2018 Report Share Posted November 25, 2018 Proszę o przesłanie wszystkich bezpłatnych informacji na temat domu szkoda VI na adres janczuraizabela@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted November 26, 2018 Report Share Posted November 26, 2018 9 godzin temu, Gość IZABELA napisał: Proszę o przesłanie wszystkich bezpłatnych informacji na temat domu szkoda VI na adres janczuraizabela@gmail.com Dzień dobry, Materiały do projektu Dakota VI zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest GOSIA Posted January 5, 2019 Report Share Posted January 5, 2019 Witam, proszę o przesłanie wszystkich dostępnych materiałów odnośnie projektu Dakota VI na maila mlodzikowskamalgorzata@gmail.com Dziękuje Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ola Posted January 5, 2019 Report Share Posted January 5, 2019 Czy mogę prosić o rysunki szczegółowe na adres baranskaleksandra@gmail.com ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted January 6, 2019 Report Share Posted January 6, 2019 11 godzin temu, Gość GOSIA napisał: Witam, proszę o przesłanie wszystkich dostępnych materiałów odnośnie projektu Dakota VI na maila mlodzikowskamalgorzata@gmail.com Dziękuje Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted January 6, 2019 Report Share Posted January 6, 2019 11 godzin temu, Gość Ola napisał: Czy mogę prosić o rysunki szczegółowe na adres baranskaleksandra@gmail.com ? Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Niedoczekany Posted January 6, 2019 Report Share Posted January 6, 2019 Klienci napisali prośbę o materiały i dostali je w 10 godzin?? Ja poprosiłem 4 dni temu i nikt do tej pory się nie odezwał. Potrzebne mi na wtorek na spotkanie z wykonawcą i chyba muszę odwołać spotkanie bo nie mam z czym jechać do niego! dana.ch@wp.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted January 6, 2019 Report Share Posted January 6, 2019 40 minut temu, Gość Niedoczekany napisał: Klienci napisali prośbę o materiały i dostali je w 10 godzin?? Ja poprosiłem 4 dni temu i nikt do tej pory się nie odezwał. Potrzebne mi na wtorek na spotkanie z wykonawcą i chyba muszę odwołać spotkanie bo nie mam z czym jechać do niego! dana.ch@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Gdzie prosił Pan o materiały szczegółowe? Na forum nie mamy takiej prośby od Pana. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Doczekany Posted January 6, 2019 Report Share Posted January 6, 2019 Dziękuję bardzo. Jestem jeszcze bardziej usatysfakcjonowany od innych i potraktowany priorytetowo. Dziękuję za materiały a prośbę wysłałem 4 dni temu zgodnie z rozmową tel. na adres: biuro@dobredomy.pl pozdrawiam - dziękuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ola Posted January 12, 2019 Report Share Posted January 12, 2019 Czy mogę prosić o rysunki szczegółowe na adres baranskaleksandra@gmail.com ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts