Kozik Posted February 21, 2018 Report Share Posted February 21, 2018 Cześć, jakiś czas temu zamówiłem dużą bramę, 450 cm szerokości i wysokości ponad 250 cm, zleciłem jej wykonanie na wymiar dlatego że nie mieściła mi się po bokach w terenie na moim podwórku we Wrocławiu. Poszukuje teraz firmy które wykona mi automatyke do bramy. Brat polecił mi firmę www.gordex.pl ale do końca nie jestem przekonany, ja ogólnie z natury jestem sceptyczny i sam nie wiem... Jest ktoś z tego miasta bądź okolic i mógłby coś o tej firmie powiedzieć, bądź ktoś inną którą może mi polecić? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filip32 Posted July 31, 2019 Report Share Posted July 31, 2019 Rzeczywiście pojawiło się wiele różnorodnych rozwiązań, jeśli chodzi o automatykę bramową. Niestety oszczędności w tej kwestii mogą się odbić na jakości i bezpieczeństwie użytkowania napędu. Najlepiej postawić na sprawdzonych producentów, np. FAAC ma bardzo dobre opinie. Jeszcze znalazłem taki wpis, który może pomóc w wyborze napędu https://www.hammerman-tech.pl/blog/jaki-naped-wybrac-do-bramy-przesuwnej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts