Dobre Domy Posted January 21, 2021 Report Posted January 21, 2021 16 godzin temu, Gość izabel.S napisał: witam czy jest możliwość podnieść o metr górę boczne ściany by w skosach było wyżej?? Dzień dobry, taką zmianę można wprowadzić na etapie adaptacji projektu. Pozdrawiam Quote
Guest Monika Posted January 28, 2021 Report Posted January 28, 2021 Dzień dobry. Proszę o przesłanie rzutów z wymiarami poszczególnych pomieszczeń oraz innych dostępnych materiałów, na adres monikarojczyk@gmail.com dziękuje :) Quote
Guest Monika Posted January 28, 2021 Report Posted January 28, 2021 Dnia 10.11.2019 o 14:51, Ajlona napisał: Witam zainteresowanych budową domu z projektów Karolina. Na facebooku została założona grupa Karolina- Dobre Domy - Budujemy, w celu wymiany doświadczeń, pomysłów, a także udzielenia pomocy i rad podczas żmudnego procesu stawiania czterech kątów. My zdecydowaliśmy się na projekt Karolina IV z niewielkimi zmianami. Zachęcam do dołączenia do grupy osoby chętne lub budujące dom projektu Karolina Dzień dobry chciałabym dołączyć do grupy na Facebooku ale nie potrafię jej odszukać. Czy ona nadal istnieje ? Wpisując podana frazę nie wyszukuje mi takiej grupy Quote
Dobre Domy Posted January 29, 2021 Report Posted January 29, 2021 9 godzin temu, Gość Monika napisał: Dzień dobry. Proszę o przesłanie rzutów z wymiarami poszczególnych pomieszczeń oraz innych dostępnych materiałów, na adres monikarojczyk@gmail.com dziękuje Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote
Guest Ajlonaa Posted February 1, 2021 Report Posted February 1, 2021 Tak, grupa istnieje zmieniła nazwę na Karolina/Karol- Dobre Domy-budujemy ? Quote
Guest Andrzej Posted February 5, 2021 Report Posted February 5, 2021 Dzień dobry. Bardzo proszę o przesłanie rzutów z wymiarami pomieszczeń oraz innych dostępnych materiałów na adres a.lichy@wp.pl. Chodzi o wersje Karolina 119,10m2 lustrzane odbicie. Z góry bardzo dziękuję. Quote
Dobre Domy Posted February 5, 2021 Report Posted February 5, 2021 5 godzin temu, Gość Andrzej napisał: Dzień dobry. Bardzo proszę o przesłanie rzutów z wymiarami pomieszczeń oraz innych dostępnych materiałów na adres a.lichy@wp.pl. Chodzi o wersje Karolina 119,10m2 lustrzane odbicie. Z góry bardzo dziękuję. Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Quote
Guest Paweł K23 Posted February 6, 2021 Report Posted February 6, 2021 Witam, ja też proszę o przesłanie rzutów z wymiarami poszczególnych pomieszczeń oraz innych dostępnych materiałów, mail: pawel_kita@op.pl Dziękuje i pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted February 8, 2021 Report Posted February 8, 2021 W dniu 6.02.2021 o 11:58, Gość Paweł K23 napisał: Witam, ja też proszę o przesłanie rzutów z wymiarami poszczególnych pomieszczeń oraz innych dostępnych materiałów, mail: pawel_kita@op.pl Dziękuje i pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote
Guest Justyna Posted February 13, 2021 Report Posted February 13, 2021 Jestem zainteresowana projektem Karolina, bardzo proszę o przesłanie szczegółowego planu domu i większej ilości informacji na maila tina_2906@wp.pl.Dziękuję Quote
Dobre Domy Posted February 15, 2021 Report Posted February 15, 2021 W dniu 13.02.2021 o 22:59, Gość Justyna napisał: Jestem zainteresowana projektem Karolina, bardzo proszę o przesłanie szczegółowego planu domu i większej ilości informacji na maila tina_2906@wp.pl.Dziękuję Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote
Guest OlaKg Posted February 20, 2021 Report Posted February 20, 2021 Dzień dobry, wstępnie jestem zainteresowana projektem domu Karolina w wersji lustrzanej. Czy jest opcja zmiany metody budowy na szkieletową? Prosiłabym o przesłanie szczegółowego planu domu - rzuty, przekroje itp. do wersji lustrzanej. Mój mail: aleksandra.grylewicz@vp.pl. Dziękuje i pozdrawiam. Quote
Dobre Domy Posted February 22, 2021 Report Posted February 22, 2021 W dniu 20.02.2021 o 14:18, Gość OlaKg napisał: Dzień dobry, wstępnie jestem zainteresowana projektem domu Karolina w wersji lustrzanej. Czy jest opcja zmiany metody budowy na szkieletową? Prosiłabym o przesłanie szczegółowego planu domu - rzuty, przekroje itp. do wersji lustrzanej. Mój mail: aleksandra.grylewicz@vp.pl. Dziękuje i pozdrawiam. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Zmianę technologii na szkieletową można wprowadzić na etapie adaptacji projektu. Nasza Pracownia wyda wówczas bezpłatną zgodę na zmiany. Pozdrawiam Quote
Guest Gość Ania Posted February 23, 2021 Report Posted February 23, 2021 Witam, czy jest ktoś kto jest w trakcie lub po budowie domu, projekt "KAROLINA" na terenie Wielkopolski?? Chętnie obejrzymy wnętrza (w miarę możliwości) przed zakupem projektu. Z góry dziękujemy za umożliwienie podglądu. W razie kontaktu proszę o wiadomość na maila: banan95@onet.pl Pozdrawiam Ania Quote
Guest OlaKg Posted February 23, 2021 Report Posted February 23, 2021 Dnia 22.02.2021 o 09:42, Dobre Domy napisał: Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Zmianę technologii na szkieletową można wprowadzić na etapie adaptacji projektu. Nasza Pracownia wyda wówczas bezpłatną zgodę na zmiany. Pozdrawiam Sprawdziłam wszystkie katalogi (spam też) i niestety maila od Państwa nie otrzymałam Quote
Dobre Domy Posted February 24, 2021 Report Posted February 24, 2021 11 godzin temu, Gość OlaKg napisał: Sprawdziłam wszystkie katalogi (spam też) i niestety maila od Państwa nie otrzymałam Dzień dobry, mail został wysłany ponownie. Pozdrawiam Quote
Guest Karolina Posted March 5, 2021 Report Posted March 5, 2021 Witam, Czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych rzutów, zestawienia materiałów oraz kosztorysu na adres: roza.behi.piekarska@wp.pl Quote
Dobre Domy Posted March 5, 2021 Report Posted March 5, 2021 5 godzin temu, Gość Karolina napisał: Witam, Czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych rzutów, zestawienia materiałów oraz kosztorysu na adres: roza.behi.piekarska@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pełne kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. Pozdrawiam Quote
Guest Rysunek szczegółowy Posted March 17, 2021 Report Posted March 17, 2021 Dzień dobry Czy mogę poprosić o rysunek szczegółowy? proszę o przesłanie na maila malgosia.wanat@gmail.com Quote
Dobre Domy Posted March 18, 2021 Report Posted March 18, 2021 15 godzin temu, Gość Rysunek szczegółowy napisał: Dzień dobry Czy mogę poprosić o rysunek szczegółowy? proszę o przesłanie na maila malgosia.wanat@gmail.com Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Quote
Guest Gość Karolina Posted April 12, 2021 Report Posted April 12, 2021 Witam, Czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych rzutów, zestawienia materiałów oraz kosztorysu na adres: shab0@op.pl Pozdrawiam miłego dnia!! Quote
Dobre Domy Posted April 12, 2021 Report Posted April 12, 2021 11 minut temu, Gość Gość Karolina napisał: Witam, Czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych rzutów, zestawienia materiałów oraz kosztorysu na adres: shab0@op.pl Pozdrawiam miłego dnia!! Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pełne kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. Pozdrawiam Quote
Guest Marta Posted April 16, 2021 Report Posted April 16, 2021 Witam, ja proszę o przesłanie rzutów z wymiarami poszczególnych pomieszczeń oraz innych dostępnych materiałów, mail: mposluszna@wp.pl Quote
Dobre Domy Posted April 18, 2021 Report Posted April 18, 2021 W dniu 16.04.2021 o 15:10, Gość Marta napisał: Witam, ja proszę o przesłanie rzutów z wymiarami poszczególnych pomieszczeń oraz innych dostępnych materiałów, mail: mposluszna@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote
Szymon Posted April 18, 2021 Report Posted April 18, 2021 Witam, podrzucam kilka zdjęć z etapu wykańczania domu (oczywiście kwestia gustu), ale może komuś pomoże w podjęciu decyzji o wyborze projektu. Quote
Recommended Posts