Redaktor Posted December 29, 2017 Report Posted December 29, 2017 Projekt domu Ontario Szczegółowy opis projektu domu Ontario znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/ontario Zapraszamy do dyskusji! Quote
Guest Zaneta Posted February 26, 2018 Report Posted February 26, 2018 Witam Jesteśmy zainteresowani tym projektem. Czy moglibyśmy otrzymać kosztorys? I czy jest możliwość zmian we wnętrzu domu? Jeśli tak to czy są odpłatne? Quote
Dobre Domy Posted February 27, 2018 Report Posted February 27, 2018 Witam Jesteśmy zainteresowani tym projektem. Czy moglibyśmy otrzymać kosztorys? I czy jest możliwość zmian we wnętrzu domu? Jeśli tak to czy są odpłatne? Witam Projekt Ontario aktualnie jest koncepcją. Oznacza to, że czas oczekiwania na dokumentację do projektu obecnie wynosi około 6 tygodni od momentu złożenia zamówienia na projekt. Dopiero po opracowaniu dokumentacji będą dostępne dla projektu szczegółowe rysunki oraz będziemy mogli zlecić przygotowanie wycen kosztorysowych. Zmiany na projekt można nanieść na etapie jego adaptacji, we współpracy ze swoim architektem. Nasza Pracownia bezpłatnie wyrazi zgodę na ich realizację. Pozdrawiam Quote
Guest Mirek Posted April 25, 2018 Report Posted April 25, 2018 Witam czy ktoś już kupił ten projekt i rozpoczął budowę. Quote
Guest Łukasz Posted May 10, 2018 Report Posted May 10, 2018 Dzień dobry, czy projekt nadal jest w fazie koncepcji i czas oczekiwania na dokumentację do projektu wynosi około 6 tygodni? Czy dysponujecie już Państwo choćby szacunkowym kosztorysem? Dziękuję i pozdrawiam! Quote
Dobre Domy Posted May 10, 2018 Report Posted May 10, 2018 Dzień dobry, czy projekt nadal jest w fazie koncepcji i czas oczekiwania na dokumentację do projektu wynosi około 6 tygodni? Czy dysponujecie już Państwo choćby szacunkowym kosztorysem? Dziękuję i pozdrawiam! Dzień dobry, projekt Ontario jest w fazie opracowywania dokumentacji technicznej. Termin zakończenia prac przypada na drugą połowę czerwca. Kosztorys będzie dostępny pod koniec lipca, albo na początku sierpnia. Koszty budowy można porównać z podobnym projektem Mia. Pozdrawiam. Quote
Guest Krystian Posted August 23, 2018 Report Posted August 23, 2018 Witam Czy planują Państwo w najbliższym czasie projekt Ontario bez garażu ? Quote
Dobre Domy Posted August 23, 2018 Report Posted August 23, 2018 2 minuty temu, Gość Krystian napisał: Witam Czy planują Państwo w najbliższym czasie projekt Ontario bez garażu ? Niestety na dzień dzisiejszy nie planujemy. Taką zmianę może Pan wprowadzić z architektem adaptującym. Pozdrawiam Quote
Guest Gość Beata Posted February 8, 2020 Report Posted February 8, 2020 Dzień dobry, jestem zainteresowana kupnem projektu, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków, rzutów z wymiarami oraz zestawienia materiałów i kosztów budowy na adres beata1005@wp.pl. Z góry serdecznie dziękuję. Pozdrawiam. Quote
Dobre Domy Posted February 10, 2020 Report Posted February 10, 2020 W dniu 8.02.2020 o 18:28, Gość Gość Beata napisał: Dzień dobry, jestem zainteresowana kupnem projektu, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków, rzutów z wymiarami oraz zestawienia materiałów i kosztów budowy na adres beata1005@wp.pl. Z góry serdecznie dziękuję. Pozdrawiam. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pełne kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. Pozdrawiam Quote
Guest Dobre Domy Posted July 29, 2021 Report Posted July 29, 2021 Wszystkich z Państwa, którzy budują projekt Ontario lub jeden z jego wariantów zapraszamy do dedykowanej grupy na Facebooku: https://www.facebook.com/groups/164673132305003 Quote
Guest Piotr Posted December 22, 2021 Report Posted December 22, 2021 Czy mogę prosić o przesłanie dodatkowych materiałów na: dfnlyme@gmail.com Dziękuję Quote
Redaktor Posted December 22, 2021 Author Report Posted December 22, 2021 2 godziny temu, Gość Piotr napisał: Czy mogę prosić o przesłanie dodatkowych materiałów na: dfnlyme@gmail.com Dziękuję Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote
Guest Arek Posted June 15, 2024 Report Posted June 15, 2024 Witam, czy można prosić do bardziej szczegółową dokumentacje? Zależy mi na rzutach z wymiarami pomieszczeń w formacie PDF. Prosze o przesłanie na adres mailowy arek.sroczynski@wp.pl Quote
Dobre Domy Posted June 17, 2024 Report Posted June 17, 2024 W dniu 15.06.2024 o 06:08, Gość Arek napisał: Witam, czy można prosić do bardziej szczegółową dokumentacje? Zależy mi na rzutach z wymiarami pomieszczeń w formacie PDF. Prosze o przesłanie na adres mailowy arek.sroczynski@wp.pl Dzień dobry, rysunki zostały wysłane. Quote
Guest Gość Malwina Posted January 29 Report Posted January 29 Witam, czy mogłabym prosić o bardziej szczegółową dokumentacje? W szczególności rzuty w formacie dwg (pdf również) oraz zestawienia materiałowe. Proszę o przesłanie na adres: malwinawisniewska@vp.pl Dziękuję :) Quote
Dobre Domy Posted January 30 Report Posted January 30 19 godzin temu, Gość Gość Malwina napisał: Witam, czy mogłabym prosić o bardziej szczegółową dokumentacje? W szczególności rzuty w formacie dwg (pdf również) oraz zestawienia materiałowe. Proszę o przesłanie na adres: malwinawisniewska@vp.pl Dziękuję Dzień dobry, nie udostępniamy rysunków w formacie dwg. Przesłaliśmy dostępne bezpłatnie materiały na podany adres mailowy. Quote
Guest prośba o wymiary Posted March 4 Report Posted March 4 Witam, czy można prosić do bardziej szczegółową dokumentacje? Zależy mi na rzutach z wymiarami pomieszczeń w formacie PDF. Proszę o przesłanie na adres mailowy artur1982@me.com Quote
Dobre Domy Posted March 6 Report Posted March 6 W dniu 4.03.2025 o 19:49, Gość prośba o wymiary napisał: Witam, czy można prosić do bardziej szczegółową dokumentacje? Zależy mi na rzutach z wymiarami pomieszczeń w formacie PDF. Proszę o przesłanie na adres mailowy artur1982@me.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote
Recommended Posts