Jump to content
Forum dobredomy.pl

Recommended Posts

Posted
11 godzin temu, Gość Hubert napisał:

Dzień dobry. Bardzo proszę o przesłanie wszystkich bezpłatnych materiałów do projektu Hawana II na adres hub-h@o2.pl

Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. 

• 2 weeks later...
  • Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Jankowiak
Posted
Dzień dobry, uprzejmie proszę o przesłanie wszystkich możliwych materiałów projektu Hawana II na adres: tomasz.tomjan@gmail.com Pozdrawiam Tomasz Jankowiak
Posted
14 godzin temu, Gość Jankowiak napisał:

Dzień dobry, uprzejmie proszę o przesłanie wszystkich możliwych materiałów projektu Hawana II na adres: tomasz.tomjan@gmail.com Pozdrawiam Tomasz Jankowiak

Guest Sebastian
Posted

Witam serdecznie. Jestem zainteresowany projektem hawana ||.  Bardzo proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów do tego projektu na adres zabcia2155@gmail.com

Pozdrawiam.

Posted
13 godzin temu, Gość Sebastian napisał:

Witam serdecznie. Jestem zainteresowany projektem hawana ||.  Bardzo proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów do tego projektu na adres zabcia2155@gmail.com

Pozdrawiam.

• 3 weeks later...
Guest Radosław
Posted
Dzień dobry, podoba mi się sposób zadaszenia tarasu. Widzę, że nie ma tam belki poziomej łączącej dwa boczne słupy. Czy taka konstrukcja jest bezpieczna i czy wymusza jakieś specjalne rozwiązania?
Posted
17 godzin temu, Gość Radosław napisał:

Dzień dobry, podoba mi się sposób zadaszenia tarasu. Widzę, że nie ma tam belki poziomej łączącej dwa boczne słupy. Czy taka konstrukcja jest bezpieczna i czy wymusza jakieś specjalne rozwiązania?

Dzień dobry, jest to bardzo prosta i bezpieczna konstrukcja. Na słupach leżą płatwie, na nich oparte są krokwie spięte jętkami. Konstrukcja ta nie wymusza żadnych specjalnych rozwiązań.

Pozdrawiam.

• 3 weeks later...
Guest Aneta
Posted

Witam

Jestem zainteresowana projektem hawana III odbicie lustrzane.  Bardzo proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów do tego projektu na adres aneta.musial.77@wp.pl

Pozdrawiam.

Posted
4 godziny temu, Gość Aneta napisał:

Witam

Jestem zainteresowana projektem hawana III odbicie lustrzane.  Bardzo proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów do tego projektu na adres aneta.musial.77@wp.pl

Pozdrawiam.

• 2 weeks later...
Guest Magdalena
Posted

Witam proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów do projektu Hawana II na adres

mslenka@op.pl 

Pozdrawiam 

Guest Monika
Posted

Witam,

jestem zainteresowana projektem hawana II.

Czy można powiększyć budynek w długości +/- 1m powiększając największy pokój, łazienkę oraz pomieszczenie gospodarcze? Czy w takim wypadku zmieni się również powierzchnia garażu lub cały zostanie przesunięty w bok?

Proszę o dodatkowe materiały i jeśli to możliwe kosztorys na adres monika.gryza91@gmail.com.

pozdrawiam

Posted
2 godziny temu, Gość Magdalena napisał:

Witam proszę o przesłanie bezpłatnych materiałów do projektu Hawana II na adres

mslenka@op.pl 

Pozdrawiam 

Posted
49 minut temu, Gość Monika napisał:

Witam,

jestem zainteresowana projektem hawana II.

Czy można powiększyć budynek w długości +/- 1m powiększając największy pokój, łazienkę oraz pomieszczenie gospodarcze? Czy w takim wypadku zmieni się również powierzchnia garażu lub cały zostanie przesunięty w bok?

Proszę o dodatkowe materiały i jeśli to możliwe kosztorys na adres monika.gryza91@gmail.com.

pozdrawiam

Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Bezpłatnie udostępniamy zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pełne kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne.

Można wprowadzić taką zmianę do projektu. Tego typu zmiany zalecamy wprowadzić na etapie adaptacji, nasza Pracownia wyda wówczas bezpłatną zgodę na zmiany. Może Pani powiększyć również garaż albo zostawić go takiego jak jest w oryginalnym projekcie. 

Pozdrawiam

• 3 weeks later...
Posted

Proszę o przesłanie szczegółów projektu Hawana II na adres madelinka@poczta.onet.pl. Z góry dziękuję.

Posted
11 godzin temu, Gość Elson napisał:

Proszę o przesłanie szczegółów projektu Hawana II na adres madelinka@poczta.onet.pl. Z góry dziękuję.

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres.

Pozdrawiam

• 4 months later...
Guest Dante21
Posted

Dzień dobry,

Poproszę rzut z wymiarami pomieszczeń projektu Hawana II na mail medron.rafal@gmail.com

Pozdrawiam

Posted
15 godzin temu, Gość Dante21 napisał:

Dzień dobry,

Poproszę rzut z wymiarami pomieszczeń projektu Hawana II na mail medron.rafal@gmail.com

Pozdrawiam

Dzień dobry,

Pozdrawiam

Guest Hawana II
Posted

Dzień dobry.

Proszę o przesłanie na maila bardziej szczegółowych danych projektu Hawana II 

aklime888@gmail.com

Dziękuję 

Posted
2 godziny temu, Gość Hawana II napisał:

Dzień dobry.

Proszę o przesłanie na maila bardziej szczegółowych danych projektu Hawana II 

aklime888@gmail.com

Dziękuję 

Dzień dobry,

Pozdrawiam

• 4 weeks later...
Posted

Dzień Dobry

Proszę o bezpłatnie udostępniamy zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego na adres aneta.musial.77@wp.pl

Posted
3 godziny temu, Gość Aneta napisał:

Dzień Dobry

Proszę o bezpłatnie udostępniamy zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego na adres aneta.musial.77@wp.pl

Dzień dobry,

Pozdrawiam

• 2 months later...
Guest Radek
Posted

Dzień dobry,

w projekcie Hawana 2 podoba mi się, że nie ma żadnej belki pomiędzy filarami na tarasie. Czy jeśli wykonam pokrycie dachu cięższym materiałem w postaci dachówki ceramicznej, nie będzie potrzeby zastosowania tam belki? Tradycyjna więźba dachowa działa przecież siłą rozporową. Jak to jest skonstruowane, że nie ma tam belki? Czy to tylko wizualizacja, a w rzeczywistości będzie tam potrzebna belka, albo jakiś ściąg stalowy?

Bardzo proszę o odpowiedź.

Posted
W dniu 11.05.2020 o 09:44, Gość Radek napisał:

Dzień dobry,

w projekcie Hawana 2 podoba mi się, że nie ma żadnej belki pomiędzy filarami na tarasie. Czy jeśli wykonam pokrycie dachu cięższym materiałem w postaci dachówki ceramicznej, nie będzie potrzeby zastosowania tam belki? Tradycyjna więźba dachowa działa przecież siłą rozporową. Jak to jest skonstruowane, że nie ma tam belki? Czy to tylko wizualizacja, a w rzeczywistości będzie tam potrzebna belka, albo jakiś ściąg stalowy?

Bardzo proszę o odpowiedź.

Dzień dobry,

należy wykonać ściągi stalowe w poziomie płatwi według schematu, który będzie dołączony do projektu.

Pozdrawiam

• 1 month later...
Guest Piotr
Posted

Dzień dobry.

Proszę o przesłanie na maila: piootr.poczta@gmail.com bardziej szczegółowych danych projektu Hawana II.

Posted
21 godzin temu, Gość Piotr napisał:

Dzień dobry.

Proszę o przesłanie na maila: piootr.poczta@gmail.com bardziej szczegółowych danych projektu Hawana II.

Dzień dobry,

Pozdrawiam