Guest Justyna Posted April 4, 2019 Report Share Posted April 4, 2019 Dzień dobry, Chciałabym zapytać o kosztorys pod projektem. O oparciu o ceny z jakiego okresu był robiony ? Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest IWONA Posted April 5, 2019 Report Share Posted April 5, 2019 Witam serdecznie. Prosiłbym o przesłanie udostępnianych przed zakupem materiałów, zwymiarowanych rysunków i rzutów, kosztorysu i zestawienia materiałów na mail: jelonka1@op.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted April 7, 2019 Report Share Posted April 7, 2019 W dniu 5.04.2019 o 21:13, Gość IWONA napisał: Witam serdecznie. Prosiłbym o przesłanie udostępnianych przed zakupem materiałów, zwymiarowanych rysunków i rzutów, kosztorysu i zestawienia materiałów na mail: jelonka1@op.pl Dzień dobry, bezpłatne materiały zostały wysłane na podany adres. Kosztorysy są natomiast dostępne w naszej pracowni odpłatnie. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Iwona Posted April 12, 2019 Report Share Posted April 12, 2019 Prosilabym o szczegółowe rysunki projektu Ametyst 2, lustro - na adres solistka2@ wp.pl. Bardzo prosilabym również o namiary telefoniczne do kogoś, z kim mogłabym omówić ten projekt oraz możliwości zmian w projekcie. Z góry dziękuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Iwona Posted April 13, 2019 Report Share Posted April 13, 2019 Witam serdecznie, bardzo prosiłabym również o szczegółowy projekt Ametyst II lustro (zwymiarowane rysunki, rzuty, zestawienie materiałów) na adres: solistka2@wp.pl. Jednocześnie proszę o telefon do osoby, która odpowie mi na kilka pytań odnośnie kupna projektu. Dziękuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted April 13, 2019 Report Share Posted April 13, 2019 6 godzin temu, Gość Iwona napisał: Witam serdecznie, bardzo prosiłabym również o szczegółowy projekt Ametyst II lustro (zwymiarowane rysunki, rzuty, zestawienie materiałów) na adres: solistka2@wp.pl. Jednocześnie proszę o telefon do osoby, która odpowie mi na kilka pytań odnośnie kupna projektu. Dziękuję. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Nasz numer telefonu to: +48 71 352 04 40 Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jakub Posted May 3, 2019 Report Share Posted May 3, 2019 Dzień dobry, proszę o rysunki szczegółowe, zestawienie materiałów do stanu surowego oraz tabelkę z podziałem na podstawowe koszty budowy na adres jakub.socha88@gmail.com. Dziękuję i pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted May 4, 2019 Report Share Posted May 4, 2019 W dniu 3.05.2019 o 19:22, Gość Jakub napisał: Dzień dobry, proszę o rysunki szczegółowe, zestawienie materiałów do stanu surowego oraz tabelkę z podziałem na podstawowe koszty budowy na adres jakub.socha88@gmail.com. Dziękuję i pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Daniel Posted May 8, 2019 Report Share Posted May 8, 2019 W dniu 3.05.2019 o 19:22, Gość Jakub napisał: Dzień dobry, proszę o rysunki szczegółowe, zestawienie materiałów do stanu surowego oraz tabelkę z podziałem na podstawowe koszty budowy na adres jakub.socha88@gmail.com. Dziękuję i pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Witam, również proszę o przesłanie na maila: danieljarosz92@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted May 9, 2019 Report Share Posted May 9, 2019 10 godzin temu, Gość Daniel napisał: Witam, również proszę o przesłanie na maila: danieljarosz92@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Daria.m Posted June 5, 2019 Report Share Posted June 5, 2019 Dzień dobry, bardzo proszę o wysłanie rysunków szczegółowych, rzutów, tabeli z podziałem na podstawowe koszty budowy oraz zestawienie materiałów do stanu surowego. Pozdrawiam Daria.maryn@wp.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted June 5, 2019 Report Share Posted June 5, 2019 2 godziny temu, Gość Daria.m napisał: Dzień dobry, bardzo proszę o wysłanie rysunków szczegółowych, rzutów, tabeli z podziałem na podstawowe koszty budowy oraz zestawienie materiałów do stanu surowego. Pozdrawiam Daria.maryn@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Agnieszka Posted June 24, 2019 Report Share Posted June 24, 2019 Witam, również proszę o przesłanie : bien.agnieszka@vp.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted June 24, 2019 Report Share Posted June 24, 2019 2 minuty temu, Gość Agnieszka napisał: Witam, również proszę o przesłanie : bien.agnieszka@vp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Daria Niemaszyk Posted September 20, 2019 Report Share Posted September 20, 2019 Również poproszę: darianiemaszyk@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted September 21, 2019 Report Share Posted September 21, 2019 12 godzin temu, Gość Daria Niemaszyk napisał: Również poproszę: darianiemaszyk@gmail.com Dzień dobry, W dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mateusz Posted October 1, 2019 Report Share Posted October 1, 2019 Tez poprosze mateuszborej@wp.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted October 2, 2019 Report Share Posted October 2, 2019 13 godzin temu, Gość Mateusz napisał: Tez poprosze mateuszborej@wp.pl Dzień dobry, W dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemek0606 Posted February 25, 2020 Report Share Posted February 25, 2020 Dzień dobry, proszę o rysunki szczegółowe, zestawienie materiałów oraz tabelkę z podziałem na podstawowe koszty budowy na adres przemyslaw.hasiec@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted February 25, 2020 Report Share Posted February 25, 2020 3 godziny temu, Przemek0606 napisał: Dzień dobry, proszę o rysunki szczegółowe, zestawienie materiałów oraz tabelkę z podziałem na podstawowe koszty budowy na adres przemyslaw.hasiec@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Dominik Posted March 4, 2020 Report Share Posted March 4, 2020 Witam, również mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych i kosztorysu Ametystu II na adres dominik.domar@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted March 5, 2020 Report Share Posted March 5, 2020 17 godzin temu, Gość Dominik napisał: Witam, również mogę prosić o przesłanie rysunków szczegółowych i kosztorysu Ametystu II na adres dominik.domar@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pełne kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Wojtek Posted June 11, 2020 Report Share Posted June 11, 2020 Dzień dobry, Również chciałbym prosić o przesłanie rysunków szczegółowych, zestawienie materiałów i podstawowych kosztów budowy Ametystu II na wojciech.graf1@gmail.com Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted June 12, 2020 Report Share Posted June 12, 2020 19 godzin temu, Gość Wojtek napisał: Dzień dobry, Również chciałbym prosić o przesłanie rysunków szczegółowych, zestawienie materiałów i podstawowych kosztów budowy Ametystu II na wojciech.graf1@gmail.com Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Joanna Posted August 5, 2020 Report Share Posted August 5, 2020 Bardzo proszę o przesanie rysunków szczegółowych na adres anacondzia@o2.pl Pozdrawiam Joanna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts