Guest Agnieszka Posted January 13, 2021 Report Posted January 13, 2021 Dzień dobry,jestem bardzo zainteresowana tym projektem. Czy mogę prosić o szczegółowe rysunki tego projektu,tj. wymiary pomieszczeń na adres mail: agagi@o2.pl, czy ktoś buduje go w systemie szkieletowym? Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted January 13, 2021 Report Posted January 13, 2021 4 godziny temu, Gość Agnieszka napisał: Dzień dobry,jestem bardzo zainteresowana tym projektem. Czy mogę prosić o szczegółowe rysunki tego projektu,tj. wymiary pomieszczeń na adres mail: agagi@o2.pl, czy ktoś buduje go w systemie szkieletowym? Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote
Guest Szymon Posted February 1, 2021 Report Posted February 1, 2021 Dzień dobry. Proszę o przesłanie planów szczegółowych dotyczących tego projektu. email. Ggdaszek75@gmail.com Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted February 1, 2021 Report Posted February 1, 2021 1 godzinę temu, Gość Szymon napisał: Dzień dobry. Proszę o przesłanie planów szczegółowych dotyczących tego projektu. email. Ggdaszek75@gmail.com Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote
Guest Garry Posted March 6, 2021 Report Posted March 6, 2021 Proszę o przesłanie planów szczegółowych dotyczących tego projektu. email. adam.szacun@itia.com.pl Quote
Dobre Domy Posted March 7, 2021 Report Posted March 7, 2021 14 godzin temu, Gość Garry napisał: Proszę o przesłanie planów szczegółowych dotyczących tego projektu. email. adam.szacun@itia.com.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote
Guest Łukasz Posted April 18, 2021 Report Posted April 18, 2021 Dzień dobry, czy można prosić o rysunki szczegółowe dotyczące tego projektu na adres e-mail: lukaszkikowski@gmail.com ? Quote
Dobre Domy Posted April 20, 2021 Report Posted April 20, 2021 W dniu 18.04.2021 o 17:07, Gość Łukasz napisał: Dzień dobry, czy można prosić o rysunki szczegółowe dotyczące tego projektu na adres e-mail: lukaszkikowski@gmail.com ? Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote
Guest Adam L Posted April 26, 2021 Report Posted April 26, 2021 Dzień dobry, czy ktoś z Państwa budował ten dom w woj. Łódzkim lub ma zdjęcia z realizacji? Bardzo chciałbym zobaczyć jak wygląda na żywo, nie na renderze. Pozdrawiam. Quote
Guest Aneta Posted May 10, 2021 Report Posted May 10, 2021 Dzień dobry czy mogę prosić o przesłanie bezpłatnych materiałów dotyczących projektu na adres: aneta_86@wp.pl Quote
Redaktor Posted May 10, 2021 Author Report Posted May 10, 2021 35 minut temu, Gość Aneta napisał: Dzień dobry czy mogę prosić o przesłanie bezpłatnych materiałów dotyczących projektu na adres: aneta_86@wp.pl Dzień dobry, w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Quote
Guest Patrycja Posted June 13, 2021 Report Posted June 13, 2021 Witam i ja również chciałabym poprosić o szczegółowe dokumenty projektu. patrycja.bytner@gmail.com Quote
Dobre Domy Posted June 14, 2021 Report Posted June 14, 2021 18 godzin temu, Gość Patrycja napisał: Witam i ja również chciałabym poprosić o szczegółowe dokumenty projektu. patrycja.bytner@gmail.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote
Guest Dobre Domy Posted July 4, 2021 Report Posted July 4, 2021 Wszystkich z Państwa, którzy budują projekt Judyta lub jeden z jego wariantów zapraszamy do dedykowanej grupy na Facebooku: https://www.facebook.com/groups/485104052788913 Quote
Guest Spanek Posted October 1, 2021 Report Posted October 1, 2021 Dzień dobry, Czy można prosić o rysunki szczegółowe dotyczące tego projektu na adres e-mail: spanekm@yahoo.com ? Quote
Dobre Domy Posted October 4, 2021 Report Posted October 4, 2021 W dniu 1.10.2021 o 20:51, Gość Spanek napisał: Dzień dobry, Czy można prosić o rysunki szczegółowe dotyczące tego projektu na adres e-mail: spanekm@yahoo.com ? Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote
Guest Gość Marian i Hela Posted January 19, 2022 Report Posted January 19, 2022 Czy można prosić o przesłanie szczegółowych rysunków dotyczących projektu Judyta odbicie lustrzane na adres e-mail: marianihela300@wp.pl Quote
Redaktor Posted January 20, 2022 Author Report Posted January 20, 2022 12 godzin temu, Gość Gość Marian i Hela napisał: Czy można prosić o przesłanie szczegółowych rysunków dotyczących projektu Judyta odbicie lustrzane na adres e-mail: marianihela300@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote
Guest Bartek Posted February 4, 2023 Report Posted February 4, 2023 Dzień dobry, czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych rysunków domu Judyta na adres: bartosz.basta@gmail.com Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted February 6, 2023 Report Posted February 6, 2023 W dniu 4.02.2023 o 09:04, Gość Bartek napisał: Dzień dobry, czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych rysunków domu Judyta na adres: bartosz.basta@gmail.com Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote
Guest Gość Grzegorz Posted September 11, 2023 Report Posted September 11, 2023 Dzień dobry, czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych rysunków domu, wraz z wymiarami i przekrojami oraz zestawieniem materiałów dla projektów: Judyta oraz Judyta II na adres: grztop1057@gmail.com Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted September 12, 2023 Report Posted September 12, 2023 17 godzin temu, Gość Gość Grzegorz napisał: Dzień dobry, czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych rysunków domu, wraz z wymiarami i przekrojami oraz zestawieniem materiałów dla projektów: Judyta oraz Judyta II na adres: grztop1057@gmail.com Pozdrawiam zień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote
Guest Daro Posted February 12, 2024 Report Posted February 12, 2024 Witam. czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych rysunków domu, wraz z wymiarami i przekrojami oraz zestawieniem materiałów dla projektów: Judyta oraz Judyta II na adres: dariusx@wp.pl Z gory dziekuje Quote
Dobre Domy Posted February 13, 2024 Report Posted February 13, 2024 13 godzin temu, Gość Daro napisał: Witam. czy mogę prosić o przesłanie szczegółowych rysunków domu, wraz z wymiarami i przekrojami oraz zestawieniem materiałów dla projektów: Judyta oraz Judyta II na adres: dariusx@wp.pl Z gory dziekuje Dzień dobry, dostępne bezpłatnie materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote
Guest Mag Posted February 18, 2024 Report Posted February 18, 2024 Dzień dobry, jestem bardzo zainteresowana projektem Judyta. Czy podane koszty są aktualne? Będę wdzięczna za przesłanie szczegółowych rysunków domu (obicie lustrzane jeśli to możliwe), wraz z wymiarami i przekrojami oraz zestawieniem materiałów na maila mdysko24@gmail.com Pozdrawiam serdecznie Quote
Recommended Posts