Jump to content
Forum dobredomy.pl

Projekt Agnes

Redaktor
 Share

Recommended Posts

• 3 months later...
  • Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
15 godzin temu, Gość Jakub napisał:

Wita. Poproszę o przesłanie szczegółowych rysunków na gutti1@wp.pl Z góry bardzo dziękuję. P.S. Czy jest wersja z dwustanowiskowym garażem?

Dzień dobry,

Nie posiadamy wersji tego projektu z garażem dwustanowiskowym.

Istnieje natomiast możliwość wprowadzania zmian w projektach. Można to zrobić na etapie adaptacji projektu lub zlecić przeprojektowanie nam.

Pozdrawiam

• 2 months later...
  • 4 weeks later...
  • 2 months later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...
Guest Gość Joanna

Dzień dobry,

Czy w najbliższym czasie będzie inna wersja projektu? W szczególności jestem zainteresowana tym projektem z garażem dwustanowiskowym. W planach mam wykonanie adaptacji części salonu i jadalni na wzór projektu Alex.

Pozdrawiam

11 godzin temu, Gość Gość Joanna napisał:

Dzień dobry,

Czy w najbliższym czasie będzie inna wersja projektu? W szczególności jestem zainteresowana tym projektem z garażem dwustanowiskowym. W planach mam wykonanie adaptacji części salonu i jadalni na wzór projektu Alex.

Pozdrawiam

Dzień dobry,

na dzień dzisiejszy nie planujemy kolejnej wersji tego projektu. Do wszystkich projektów katalogowych można natomiast wprowadzać zmiany. Poprzez naszą Pracownię przed dokonaniem zakupu projektu lub poprzez lokalnego architekta na etapie adaptacji, po dokonaniu zakupu wersji katalogowej projektu. Nasza pracownia udziela wówczas bezpłatnej pisemnej zgody na zmiany. Zmiany są płatne dodatkowo i wyceniane za każdym razem indywidualnie.

Pozdrawiam

• 9 months later...
Guest Witam

Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych projektu. Czy ktoś z państwa realizuje ten projekt bez kominów ? Bardzo proszę o kontakt będę wdzięczny jacek.jasinski@vp.pl

3 godziny temu, Gość Witam napisał:

Bardzo proszę o przesłanie rysunków szczegółowych projektu. Czy ktoś z państwa realizuje ten projekt bez kominów ? Bardzo proszę o kontakt będę wdzięczny jacek.jasinski@vp.pl

Dzień dobry,

w dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres.

Pozdrawiam 

• 4 weeks later...