Guest Iwona Posted March 6, 2018 Report Share Posted March 6, 2018 Witam, mogę wiedzieć na jaki rozmiar zmienil Pan wymiary okien, bo tez mamy ten projekt i w nim są 180/150 i tez chcemy zmniejszyć. Czy zmniejszal Pan tez okno tarasowe, czy pozostało zgodnie z projektem? Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Paweł Posted March 16, 2018 Report Share Posted March 16, 2018 Tak zmieniliśmy okno na ten wymiar co jest w kuchni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Paweł Posted March 16, 2018 Report Share Posted March 16, 2018 To okno boczne tarasowe zmieniliśmy na to co jest w kuchni a resztę okien zostało tak jak w projekcie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ola W Posted March 18, 2018 Report Share Posted March 18, 2018 Zastwanawiamy sie z mezem nad kupnem projektu Bella, jednak nigdzie nie ma mozliwosci "podejrzenia" jak wyglada poddasze... czy jest szansa, aby dostac od Pana jakies zdjecia z poddasza na adres mailowy? Bylaby to zawsze jakas dodatkowa informacja. Rozumiem, ze podwyzszaliscie Panstwo ściankę kolankowa. W oryginalnym projekcie wysokosc ta wynosi 87 cm, a ile w takim razie u Panstwa? Moj mail: aleksandra_c@op.pl. pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maly0404 Posted March 24, 2018 Author Report Share Posted March 24, 2018 Dalszy etap Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mariusz Posted April 10, 2018 Report Share Posted April 10, 2018 Witam serdecznie, proszę mi powiedzieć jakiej firmy, jaki model i kolor blachodachowki Pan wybrał.(może Pan wyslac na email zeby nie robic reklamy- maniex102@gmail.com) Bardzo nam sie podoba a też w tym roku bedziemy kryć taki domek. Ile m2 musiał Pan kupić i czy dużo odpadu bylo? Pozdrawiam Mariusz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gość_Kasia Posted April 23, 2018 Report Share Posted April 23, 2018 Witam. Bardzo proszę o informację jakie ma Pan wymiary domu. Pozdrawiam Kasia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MariuszL22 Posted August 8, 2018 Report Share Posted August 8, 2018 Witam, czy ma Pan juz zrobioną elewację zewnętrzną? Może Pan pokazać zdjęcia. Szukamy inspiracji jak wykończyć nasz domek i komin zewnetrzny. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndrzejSco Posted August 26, 2018 Report Share Posted August 26, 2018 Witam, czy bylaby mozliwosc obejrzec dom w pazdzierniku ? Pozdrawiam Andrzej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzejdzej Posted August 27, 2018 Report Share Posted August 27, 2018 Proszę o informacje ile m2 tynku wewnętrznego jest w tym projekcie ? Jeśli można proszę o foto schodów, nie mamy pomysłu jak je wykończyć od wewnętrznej strony tj. fragmentu znajdującego się w łazience Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted August 28, 2018 Report Share Posted August 28, 2018 10 godzin temu, dzejdzej napisał: Proszę o informacje ile m2 tynku wewnętrznego jest w tym projekcie ? Jeśli można proszę o foto schodów, nie mamy pomysłu jak je wykończyć od wewnętrznej strony tj. fragmentu znajdującego się w łazience Dzień dobry! W sprawie powierzchni prosimy o przesłanie zapytania na adres: info@dobredomy.pl, zostanie opracowana szczegółowa odpowiedź. Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maly0404 Posted September 21, 2018 Author Report Share Posted September 21, 2018 W dniu 26.08.2018 o 16:40, AndrzejSco napisał: Witam, czy bylaby mozliwosc obejrzec dom w pazdzierniku ? Pozdrawiam Andrzej Witam oczywiście że można proszę pisać na emaila maxio4@autograf.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maly0404 Posted September 21, 2018 Author Report Share Posted September 21, 2018 W dniu 27.08.2018 o 21:56, dzejdzej napisał: Proszę o informacje ile m2 tynku wewnętrznego jest w tym projekcie ? Jeśli można proszę o foto schodów, nie mamy pomysłu jak je wykończyć od wewnętrznej strony tj. fragmentu znajdującego się w łazience Nie mam obecnych zdjęć wykończenia jak zrobię to prześle jeśli można to pisać na emaila bo nie mam czasu przebywać na forum budowlany Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
romaxx Posted November 30, 2018 Report Share Posted November 30, 2018 Budując dom warto także zapoznać się z ofertą http://www.bramykolobrzeg.pl/pl/oferta/dla-domu. Oferują świetne bramy garażowe i mają spory wybór Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maly0404 Posted January 4, 2019 Author Report Share Posted January 4, 2019 Ostatni etap budowy zakonczony . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaulinaZebrowska Posted January 9, 2019 Report Share Posted January 9, 2019 Witam, mozna prosić orientacyjne koszty budowy do tego finalnego stanu ? Mój mail paulinamichalakto@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stroop Posted January 18, 2019 Report Share Posted January 18, 2019 Również chciałbym poznać orientacyjny koszt budowy od fundamentów po wykończenie. Z góry dziękuje za odpowiedź. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
podolska Posted January 29, 2019 Report Share Posted January 29, 2019 bardzo fajnie wyszło, gratuluję pomysłów proszę dać znać, jak się mieszka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maly0404 Posted January 29, 2019 Author Report Share Posted January 29, 2019 W dniu 18.01.2019 o 14:45, Stroop napisał: Również chciałbym poznać orientacyjny koszt budowy od fundamentów po wykończenie. Z góry dziękuje za odpowiedź. Pozdrawiam Koszta które poniosłem od stanu zero do stanu wprowadzenia się na gotowo to jakieś 330 tyś złoty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
podolska Posted January 30, 2019 Report Share Posted January 30, 2019 20 godzin temu, maly0404 napisał: Koszta które poniosłem od stanu zero do stanu wprowadzenia się na gotowo to jakieś 330 tyś złoty to super, bardzo fajnie wyszło jest pan zadowolony z domu? wprowadziłby pan jakieś zmiany? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Annaanna Posted February 5, 2019 Report Share Posted February 5, 2019 Witam. Proszę o kontakt ze mna mam kilka pytań ☺ anna.anna22@vp.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Annaanna Posted February 5, 2019 Report Share Posted February 5, 2019 W dniu 23.03.2017 o 20:21, Gość Pawel napisał: Tak sie składa ze ja tez Ja rowniez, mozna na emaila przejsc ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maly0404 Posted February 10, 2019 Author Report Share Posted February 10, 2019 W dniu 30.01.2019 o 13:21, podolska napisał: to super, bardzo fajnie wyszło jest pan zadowolony z domu? wprowadziłby pan jakieś zmiany? Z domu jesteśmy bardzo zadowoleni jedynie co zmieniliśmy to klatkę schodową poszerzyliśmy łazienka na poddaszu jest zmniejszona w ramach tego powstał mały schowek i garderoby nie ma jest duża sypialnia może chol wejście do domu mógłby być troszkę wiekszy a poza tym to wszystko jest ok nam się podoba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maly0404 Posted February 10, 2019 Author Report Share Posted February 10, 2019 Mało przebywam na forum jak coś to piszcie na emaila maxio4@autograf.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
podolska Posted February 13, 2019 Report Share Posted February 13, 2019 W dniu 10.02.2019 o 20:27, maly0404 napisał: Z domu jesteśmy bardzo zadowoleni jedynie co zmieniliśmy to klatkę schodową poszerzyliśmy łazienka na poddaszu jest zmniejszona w ramach tego powstał mały schowek i garderoby nie ma jest duża sypialnia może chol wejście do domu mógłby być troszkę wiekszy a poza tym to wszystko jest ok nam się podoba Mam nadzieję, że mimo mniejszego holu niż chcieliście to będzie Wam się dobrze mieszkało Pomysł z małym schowkiem też bardzo praktyczny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts