Jump to content
Forum dobredomy.pl

Recommended Posts

Guest Iwona
Posted

Witam, mogę wiedzieć na jaki rozmiar zmienil Pan wymiary okien, bo tez mamy ten projekt i w nim są 180/150 i tez chcemy zmniejszyć. Czy zmniejszal Pan tez okno tarasowe, czy pozostało zgodnie z projektem?

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
  • Replies 76
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Paweł
Posted

To okno boczne tarasowe zmieniliśmy na to co jest w kuchni a resztę okien zostało tak jak w projekcie

Guest Ola W
Posted

Zastwanawiamy sie z mezem nad kupnem projektu Bella, jednak nigdzie nie ma mozliwosci "podejrzenia" jak wyglada poddasze... czy jest szansa, aby dostac od Pana jakies zdjecia z poddasza na adres mailowy? Bylaby to zawsze jakas dodatkowa informacja. Rozumiem, ze podwyzszaliscie Panstwo ściankę kolankowa. W oryginalnym projekcie wysokosc ta wynosi 87 cm, a ile w takim razie u Panstwa? Moj mail: aleksandra_c@op.pl. pozdrawiam

• 5 weeks later...
Guest Gość_Kasia
Posted

Witam. Bardzo proszę o informację jakie ma Pan wymiary domu.

Pozdrawiam Kasia

• 3 months later...
  • 3 weeks later...
Posted

Proszę o informacje ile m2 tynku wewnętrznego jest w tym projekcie ?

Jeśli można proszę o foto schodów, nie mamy pomysłu jak je wykończyć od wewnętrznej strony tj. fragmentu znajdującego się w łazience

Posted
10 godzin temu, dzejdzej napisał:

Jeśli można proszę o foto schodów, nie mamy pomysłu jak je wykończyć od wewnętrznej strony tj. fragmentu znajdującego się w łazience

Dzień dobry!

W sprawie powierzchni prosimy o przesłanie zapytania na adres: info@dobredomy.pl, zostanie opracowana szczegółowa odpowiedź.

Pozdrawiam!

• 4 weeks later...
Posted
W dniu 26.08.2018 o 16:40, AndrzejSco napisał:

Witam, czy bylaby mozliwosc obejrzec dom w pazdzierniku ?

Pozdrawiam Andrzej

Witam oczywiście że można proszę pisać na emaila  maxio4@autograf.pl 

Posted
W dniu 27.08.2018 o 21:56, dzejdzej napisał:

Nie mam obecnych zdjęć wykończenia  jak zrobię to prześle  jeśli można to pisać na emaila  bo nie mam czasu przebywać  na forum budowlany 

• 2 months later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted
W dniu 18.01.2019 o 14:45, Stroop napisał:

Również chciałbym poznać orientacyjny koszt budowy od fundamentów po wykończenie.

Z góry dziękuje za odpowiedź. 

Pozdrawiam

Koszta które poniosłem  od stanu zero do stanu wprowadzenia się na gotowo to jakieś 330 tyś złoty 

Posted
20 godzin temu, maly0404 napisał:

Koszta które poniosłem  od stanu zero do stanu wprowadzenia się na gotowo to jakieś 330 tyś złoty 

to super, bardzo fajnie wyszło :) jest pan zadowolony z domu? wprowadziłby pan jakieś zmiany?

Posted
W dniu 30.01.2019 o 13:21, podolska napisał:

to super, bardzo fajnie wyszło :) jest pan zadowolony z domu? wprowadziłby pan jakieś zmiany?

Z domu jesteśmy bardzo zadowoleni  jedynie co zmieniliśmy to klatkę  schodową poszerzyliśmy  łazienka na  poddaszu jest zmniejszona w ramach tego powstał mały schowek  i garderoby nie ma jest duża sypialnia  może chol wejście do domu mógłby być troszkę wiekszy a poza tym to wszystko jest ok nam się podoba 

Posted
W dniu 10.02.2019 o 20:27, maly0404 napisał:

Z domu jesteśmy bardzo zadowoleni  jedynie co zmieniliśmy to klatkę  schodową poszerzyliśmy  łazienka na  poddaszu jest zmniejszona w ramach tego powstał mały schowek  i garderoby nie ma jest duża sypialnia  może chol wejście do domu mógłby być troszkę wiekszy a poza tym to wszystko jest ok nam się podoba 

Mam nadzieję, że mimo mniejszego holu niż chcieliście to będzie Wam się dobrze mieszkało :)

Pomysł z małym schowkiem też bardzo praktyczny :)

• 2 months later...