Jump to content
Forum dobredomy.pl

Recommended Posts

Guest Piotr
Posted

A można wiedzieć ile Pan za robociznę zapłacił a ile za materiał? Pozdrawiam

• 2 weeks later...
  • Replies 76
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Ciekawska
Posted

ja również chetnie sie dowiem nazwy miejscowości, poza tym czy koszt budowy belli nie przewyższa budowy innego domku parterowego z poddaszem?. Nie ukrywam, że jest to mój wymarzony projekt ale ogromnie boje sie kosztów, biorąc nawet pod uwage dach 250m 2 z  garażem jednostanowiskowym. 

Guest Paulina
Posted

witam, z jakiej miejscowości , ja chętnie też bym zobaczyła na żywo belle ponieważ mamy zamiar kupić ten projekt

Guest Paulina
Posted

WITAM, PROSZĘ O INFO NA MAILA W JAKIEJ MIEJSCOWOŚCI  MOGĘ ZOBACZYĆ DOMEK. mail alina_18@o2.pl

• 5 weeks later...
Guest Agnieszka
Posted

witam,

przyłączam się do prośby o możliwość obejrzenia domu: agaspox@poczta.fm

Guest Paulina
Posted

Witam!! Tez buduje ten dom tylko z jednym garażami. Pan ma juz dach. Jaki był całkowity koszt budowy: materiały + robocizna. W jakiej części Mazowieckiego Pan buduje ten domek. Jesli moge to proszę nazwę miejscowości. Dziekuje i pozdrawiam

a mogę zobaczyć zdj z wersji z garażem? alina_18@o2.pl

Guest Paweł
Posted

Dom mozna obejrzeć blisko Grójca a Białobrzegami woj mazowieckie a koszta jakie ponieslismy do tego stanu to 134 tys zl wiecej inf. maxio4@autograf.pk

Posted

Witam!! Tez buduje ten dom tylko z jednym garażami. Pan ma juz dach. Jaki był całkowity koszt budowy: materiały + robocizna. W jakiej części Mazowieckiego Pan buduje ten domek. Jesli moge to proszę nazwę miejscowości. Dziekuje i pozdrawiam

Witam

czyli buduje Pani Bella 2 ?

też właśnie chcemy :)

zna Pani może rzeczywiste koszty ?

• 2 weeks later...
Posted

Witam przymierzam się do budowy tego domu chętnie zobaczyłbym go na żywo a mieszkam w okolicy Białobrzegów .PROSIŁBYM  o jakiś namiar karmal13@wp.pl. ( jeśli to nie sprawiłoby kłopotu).

Posted

Podoba nam się projekt Belle.

Planujemy budowę tego domu, ale bardzo byśmy chcieli zobaczyć go na żywo.

Czy może ktoś wybudował już i da możliwość obejrzenia?

Jesteśmy ze śląska, ewentualnie proszę o kontakt: auto.ada@wp.pl

Z góry wielkie dzięki

Posted

Bella ciąg dalszy

witam, czy istnieje możliwość zobaczenia domku na żywo?

jestem ze Śląska jeśli nie byłoby problemu to proszę o info na email auto.ada@wp.pl

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Witam czy ma ktoś moze rozpisane zbrojenie żelbetu w projekcie jest teriva i nie za bardzo wiem jak przekształcić terive na żelbetonowy strop. Dziekuje za odpowiedz z gory

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Guest magdalena
Posted

Witam jaki mają państwo przewidziany budżet na budowę w stanie deweloperskim?? Ile wzięła firma za budowę stanu surowego zamkniętego.Przeznaczone mam na budowę 300000tys i boję się czy to starczy :(. Chcemy zrezygnować z kominka i pozostać przy jednym kominie. Pozdrawiam, super projekt, gratuluję wyboru!!

Guest Martyba
Posted

Pani Magdalena. My również chcemy przeznaczyć około 300 tys na budowę i właśnie dziś dostane projekt belli do reki ;) Analizowałam wiele projektów, później wzięłam pod lupę właśnie ten. Zorientowałam się co do kosztów dach, robocizny itp. Popytalam wielu fachowców co i jak i czy w ogóle się da. Na wiosnę zaczynamy, wierzę że damy rade. Wiadomo- bez złotych klamek, ale z rożadną głową. Wioafomo- można kupić płytki za 30 a można też za 100 i tak z wszystkim.

Posted

Witam mam pytanko ile m/w wynoszą koszty elektryki materiały + robocizna, ile hydraulika , co bez pieca + robocizna i tynki wewnątrz + robocizna , z góry dziekuję za odpowiedz.

• 3 weeks later...
Guest agaspox
Posted

Witam czy jest tu ktoś z lubelskiego kogo można odwiedzić i zobaczyć ten piękny domek ?

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Witam. Jakie wymiary strzemion pan stosował do ław fundamentowych. Bo jestem w trakcie kupna projektu a chce już zacząć robić zbrojenie dziękuję.