Dobre Domy Posted November 15, 2017 Report Share Posted November 15, 2017 Witam, czy istnieje możliwość zaprojektowania schodow na poddasze i zagospodarowania poddasza? mój mail: Lukasz.caban@gmail.com Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mariusz Posted January 15, 2018 Report Share Posted January 15, 2018 Witam. poprosze o przesłanie wszelakiej darmowej dokumentacji odnosnie projektu bianka II na adres mkozdrun@wp.pl. dziekuje i pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted January 16, 2018 Report Share Posted January 16, 2018 Witam. poprosze o przesłanie wszelakiej darmowej dokumentacji odnosnie projektu bianka II na adres mkozdrun@wp.pl. dziekuje i pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bartosz Posted January 18, 2018 Report Share Posted January 18, 2018 Witam poproszę o dokumentację na adres b.trojanowski4@wp.pl Dziękuję pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted January 19, 2018 Report Share Posted January 19, 2018 Witam poproszę o dokumentację na adres b.trojanowski4@wp.pl Dziękuję pozdrawiam Witam. W dniu dzisiejszym prześlemy rysunki szczegółowe i zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest veXtreme Posted January 24, 2018 Report Share Posted January 24, 2018 Witam. Poproszę o przesłanie wszelakiej darmowej dokumentacji odnośnie projektu Bianka II na adres: vextreme@wp.pl. Dziękuje i pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted January 24, 2018 Report Share Posted January 24, 2018 Witam. Poproszę o przesłanie wszelakiej darmowej dokumentacji odnośnie projektu Bianka II na adres: vextreme@wp.pl. Dziękuje i pozdrawiam Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe i zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bianka Posted January 26, 2018 Report Share Posted January 26, 2018 Dzień dobry . Jestem zainteresowany projektem, prosiłbym o przesłanie dokumentacji na adres hary5@op.pl. Z góry dziękuję Krzysztof. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted January 27, 2018 Report Share Posted January 27, 2018 Dzień dobry . Jestem zainteresowany projektem, prosiłbym o przesłanie dokumentacji na adres hary5@op.pl. Z góry dziękuję Krzysztof. Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Pawel Posted January 28, 2018 Report Share Posted January 28, 2018 witam jestem zainteresowany tym projektem prosze o przeslanie rozstawienia we wnątrz domu na adres; handtranskolacz@interia.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted January 28, 2018 Report Share Posted January 28, 2018 witam jestem zainteresowany tym projektem prosze o przeslanie rozstawienia we wnątrz domu na adres; handtranskolacz@interia.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Paweł Posted February 11, 2018 Report Share Posted February 11, 2018 Ciekawy projekt:) Witam jestem nim zeinteresowany, czy mógłbym otrzymać od panstwa bardziej szczegółowe dane np wysokość fundamentów powierzchnei ścian itd? pozdrawiam ..mój email mawerik36@wp.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted February 11, 2018 Report Share Posted February 11, 2018 Ciekawy projekt:) Witam jestem nim zeinteresowany, czy mógłbym otrzymać od panstwa bardziej szczegółowe dane np wysokość fundamentów powierzchnei ścian itd? pozdrawiam ..mój email mawerik36@wp.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LECH Posted February 18, 2018 Report Share Posted February 18, 2018 Witam.Również jestem zainteresowany projektem Bianka II.Poproszę o wszystkie możliwe bezpłatne informacje oraz kosztorysy. Z góry dziękuje i pozdrawiam. przyczepykempingowe@interia.eu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Justyna Posted February 18, 2018 Report Share Posted February 18, 2018 Proszę o przesłanie informacji oraz o rysunki szczegółowe na maila tysia150579@wp.pl pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted February 18, 2018 Report Share Posted February 18, 2018 Witam.Również jestem zainteresowany projektem Bianka II.Poproszę o wszystkie możliwe bezpłatne informacje oraz kosztorysy. Z góry dziękuje i pozdrawiam. przyczepykempingowe@interia.eu Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted February 18, 2018 Report Share Posted February 18, 2018 Proszę o przesłanie informacji oraz o rysunki szczegółowe na maila tysia150579@wp.pl pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mateusz Posted March 30, 2018 Report Share Posted March 30, 2018 Bardzo ciekawy projekt, proszę o przesłanie wszystkich bezpłatnych informacji na email mateuszgluszek91@o2.pl Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted March 30, 2018 Report Share Posted March 30, 2018 Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anna Posted April 9, 2018 Report Share Posted April 9, 2018 Witam, jestem zainteresowana powyższym projektem. Proszę o przesłanie szczegółowych informacji na maila: aniarm32@o2.pl. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted April 9, 2018 Report Share Posted April 9, 2018 Witam, jestem zainteresowana powyższym projektem. Proszę o przesłanie szczegółowych informacji na maila: aniarm32@o2.pl. Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Justyna Posted April 20, 2018 Report Share Posted April 20, 2018 Witam, jestem zainteresowana powyższym projektem. Proszę o przesłanie szczegółowych informacji na maila jwisniewska2805@wp.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted April 20, 2018 Report Share Posted April 20, 2018 Witam, jestem zainteresowana powyższym projektem. Proszę o przesłanie szczegółowych informacji na maila jwisniewska2805@wp.pl Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pani materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest edyta Posted April 25, 2018 Report Share Posted April 25, 2018 Witam ktoś wybudował ten dom na podkarpaciu proszę o odpowiedz chciała bym obejrzeć go w rzeczywistości jeśli to możliwe.I porozmawiać. edyta.kusnierz@op.pl z góry serdecznie dziękuję za odpowiedz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Zdzisiek Posted May 11, 2018 Report Share Posted May 11, 2018 Witam, jestem zainteresowana powyższym projektem. Proszę o przesłanie szczegółowych informacji na maila wodnik57@buziaczek.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts