Sawio Posted December 23, 2016 Report Share Posted December 23, 2016 Na koniec roku postanowiłem pochwalić się naszą budową. Dom postawiony, membrana i łaty na dachu, już po trochu powstaje elewacja. Po sylwestrze od razu wchodzi ekipa do blachy i będą wstawiane okna. W miarę postępów będą aktualizacje zdjęć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysiek735 Posted February 26, 2017 Report Share Posted February 26, 2017 Witam Gratuluję wyboru pięknego i praktycznego domu:). Też planujemy z żoną ruszyć z budową w tym roku (małopolska). Chcielibyśmy jednak zobaczyć domek na żywo. bo to decyzja na całe życie. W jakiej części kraju Państwo budują? Mój e-mail krzysieksleczka@interia.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
myk Posted October 17, 2018 Report Share Posted October 17, 2018 dom cudowny podoba mi się bardzo https://www.slubnaglowie.pl/inspiracje/artykul/cudownych-rodzicow-mam-podziekowania-dla-rodzicow Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts