Redaktor Posted December 19, 2016 Report Posted December 19, 2016 Projekt domu Dorian Szczegółowy opis projektu domu Dorian znajdą Państwo na naszej stronie: https://www.dobredomy.pl/projekt/dorian Zapraszamy do dyskusji! Quote
Guest Paweł Posted June 27, 2017 Report Posted June 27, 2017 Witam czy moglbym otrzymac na emial rysunki techniczne z wymiarami pomieszczen? Stas19891@interia.pl Quote
Dobre Domy Posted June 28, 2017 Report Posted June 28, 2017 Witam czy moglbym otrzymac na emial rysunki techniczne z wymiarami pomieszczen? Stas19891@interia.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Paweł Posted July 9, 2017 Report Posted July 9, 2017 Witam czy moglbym otrzymac na emial rysunki techniczne z wymiarami pomieszczen? Stas19891@interia.pl Quote
Dobre Domy Posted July 10, 2017 Report Posted July 10, 2017 Witam czy moglbym otrzymac na emial rysunki techniczne z wymiarami pomieszczen? Stas19891@interia.pl Witam. Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam. Quote
Guest Ola Posted August 30, 2017 Report Posted August 30, 2017 Witam! Czy mogłabym otrzymać na e-mail aleksandra.kulkaa@gmail.com rysunki szczegółowe tego projektu? Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted August 30, 2017 Report Posted August 30, 2017 Witam! Czy mogłabym otrzymać na e-mail aleksandra.kulkaa@gmail.com rysunki szczegółowe tego projektu? Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Paweł Posted September 2, 2017 Report Posted September 2, 2017 Witam czy moglbym otrzymac na emial rysunki techniczne z wymiarami pomieszczen? Stas19891@interia.pl Quote
Dobre Domy Posted September 2, 2017 Report Posted September 2, 2017 Witam czy moglbym otrzymac na emial rysunki techniczne z wymiarami pomieszczen? Stas19891@interia.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Guest Paweł Posted September 2, 2017 Report Posted September 2, 2017 Witam czy moglbym otrzymac na emial rysunki techniczne z wymiarami pomieszczen? Stas19891@interia.pl Quote
Dobre Domy Posted September 4, 2017 Report Posted September 4, 2017 Witam czy moglbym otrzymac na emial rysunki techniczne z wymiarami pomieszczen? Stas19891@interia.pl witam Materiały prześlemy w dniu jutrzejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Paweł Posted September 13, 2017 Report Posted September 13, 2017 Witam czy moglbym otrzymac na emial rysunki techniczne z wymiarami pomieszczen? Stas19891@interia.pl Quote
Dobre Domy Posted September 14, 2017 Report Posted September 14, 2017 Witam czy moglbym otrzymac na emial rysunki techniczne z wymiarami pomieszczen? Stas19891@interia.pl Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Aneta Posted September 14, 2017 Report Posted September 14, 2017 Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam ja też bym poprosiła o takie rysunki: a.najberg@onet.pl Dziękuję Quote
Dobre Domy Posted September 14, 2017 Report Posted September 14, 2017 ja też bym poprosiła o takie rysunki: a.najberg@onet.pl Dziękuję Witam Materiały już wysłane. Pozdrawiam Quote
Guest Aleksandra Posted September 18, 2017 Report Posted September 18, 2017 Witam! Czy w Państwa niedalekich planach jest może zaprojektowanie domu "Dorian" z podwójnym garażem? Pozdrawiam Ola Quote
Dobre Domy Posted September 19, 2017 Report Posted September 19, 2017 Witam! Czy w Państwa niedalekich planach jest może zaprojektowanie domu "Dorian" z podwójnym garażem? Pozdrawiam Ola Witam Jeśli będzie zamówienie na opracowanie takiej wersji projektu, to ją przygotujemy. Pozdrawiam Quote
Guest Weronika Posted October 1, 2017 Report Posted October 1, 2017 Witam! Czy ja również mogłabym otrzymać na e-mial rysunki techniczne wraz z wymiarami pomieszczeń? Pozdrawiam! weronika-rekowska@wp.pl Quote
Dobre Domy Posted October 1, 2017 Report Posted October 1, 2017 Witam! Czy ja również mogłabym otrzymać na e-mial rysunki techniczne wraz z wymiarami pomieszczeń? Pozdrawiam! weronika-rekowska@wp.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Guest lukasz Posted November 2, 2017 Report Posted November 2, 2017 Witam. Bardzo proszę o przesłanie rysunków technicznych wraz z wymiarami pomieszczeń na adres lukaszbernatowski@gmial.com Quote
Dobre Domy Posted November 3, 2017 Report Posted November 3, 2017 Witam. Bardzo proszę o przesłanie rysunków technicznych wraz z wymiarami pomieszczeń na adres lukaszbernatowski@gmial.com Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe. Pozdrawiam Quote
Guest Paulina Posted January 27, 2018 Report Posted January 27, 2018 Witam! Czy ja również mogłabym otrzymać na e-mial rysunki techniczne wraz z wymiarami pomieszczeń? Pozdrawiam! a.szczepaniak1@o2.pl Quote
Dobre Domy Posted January 27, 2018 Report Posted January 27, 2018 Witam! Czy ja również mogłabym otrzymać na e-mial rysunki techniczne wraz z wymiarami pomieszczeń? Pozdrawiam! a.szczepaniak1@o2.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Guest dorota Posted January 30, 2018 Report Posted January 30, 2018 Witam. Czy wizualizacja wnętrza ( dokładnie stół do jadalni ) stworzona jest w oparciu o konkretne firmy? Pytam, bo stół jest po prostu REWELACYJNY, a nigdzie nie mogę takiego znaleźć Idealnie pasuje do wnętrza Telimeny II 1g - od was oczywiście;) d.borkowska85@gmail.com Quote
Dobre Domy Posted January 31, 2018 Report Posted January 31, 2018 Witam. Czy wizualizacja wnętrza ( dokładnie stół do jadalni ) stworzona jest w oparciu o konkretne firmy? Pytam, bo stół jest po prostu REWELACYJNY, a nigdzie nie mogę takiego znaleźć Idealnie pasuje do wnętrza Telimeny II 1g - od was oczywiście;) d.borkowska85@gmail.com Dzień dobry, bardzo nas cieszy, że podoba się Pani nasza propozycja wnętrza. Niestety nie znamy nazwy producenta tego stołu. Pozdrawiam! Quote
Recommended Posts