Jump to content
Forum dobredomy.pl

Recommended Posts

• 6 months later...
  • Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Paweł
Posted

Witam czy moglbym otrzymac na emial rysunki techniczne z wymiarami pomieszczen? Stas19891@interia.pl

• 2 weeks later...
Guest Paweł
Posted

Witam czy moglbym otrzymac na emial rysunki techniczne z wymiarami pomieszczen? Stas19891@interia.pl

• 1 month later...
Posted

Witam!

Czy mogłabym otrzymać na e-mail aleksandra.kulkaa@gmail.com rysunki szczegółowe tego projektu?

Pozdrawiam

Posted

Posted

• 2 weeks later...
Posted

Posted

Witam

Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

ja też bym poprosiła o takie rysunki:

a.najberg@onet.pl

Dziękuję

Guest Aleksandra
Posted

Witam!

Czy w Państwa  niedalekich planach jest może zaprojektowanie domu "Dorian" z podwójnym garażem?

Pozdrawiam

Ola

Posted

Witam!

Czy w Państwa  niedalekich planach jest może zaprojektowanie domu "Dorian" z podwójnym garażem?

Pozdrawiam

Ola

Witam

Jeśli będzie zamówienie na opracowanie takiej wersji projektu, to ją przygotujemy.

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Guest Weronika
Posted

Witam! Czy ja również mogłabym otrzymać na e-mial rysunki techniczne wraz z wymiarami pomieszczeń? Pozdrawiam! weronika-rekowska@wp.pl

• 1 month later...
Posted

Witam.

Bardzo proszę o przesłanie rysunków technicznych wraz z wymiarami pomieszczeń na adres lukaszbernatowski@gmial.com

• 2 months later...
Guest Paulina
Posted

Witam! Czy ja również mogłabym otrzymać na e-mial rysunki techniczne wraz z wymiarami pomieszczeń? Pozdrawiam! a.szczepaniak1@o2.pl

Posted

Witam. Czy wizualizacja wnętrza ( dokładnie stół do jadalni ) stworzona jest w oparciu o konkretne firmy? Pytam, bo stół jest po prostu REWELACYJNY, a nigdzie nie mogę takiego znaleźć;) Idealnie pasuje do wnętrza Telimeny II 1g - od was oczywiście;)

d.borkowska85@gmail.com

Posted

Witam. Czy wizualizacja wnętrza ( dokładnie stół do jadalni ) stworzona jest w oparciu o konkretne firmy? Pytam, bo stół jest po prostu REWELACYJNY, a nigdzie nie mogę takiego znaleźć ;) Idealnie pasuje do wnętrza Telimeny II 1g - od was oczywiście;) d.borkowska85@gmail.com

Dzień dobry,

bardzo nas cieszy, że podoba się Pani nasza propozycja wnętrza. Niestety nie znamy nazwy producenta tego stołu.

Pozdrawiam!