Guest Ania Posted June 11, 2019 Report Share Posted June 11, 2019 Dzień dobry, proszę o wysłanie na mój adres e-mail: anna.idzi151@gmail.com rysunków szczegółowych do tego projektu wraz z kosztorysem i wyliczeniem ilości materiałów potrzebnych do wybudowania tego domu do stanu surowego zamkniętego. Proszę również o wycenę zmian w projekcie. z góry dziękuję i pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted June 11, 2019 Report Share Posted June 11, 2019 50 minut temu, Gość Ania napisał: Dzień dobry, proszę o wysłanie na mój adres e-mail: anna.idzi151@gmail.com rysunków szczegółowych do tego projektu wraz z kosztorysem i wyliczeniem ilości materiałów potrzebnych do wybudowania tego domu do stanu surowego zamkniętego. Proszę również o wycenę zmian w projekcie. z góry dziękuję i pozdrawiam! Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Kosztorysy w naszej ofercie są dodatkowo płatne. W sprawie wyceny proszę napisać do nas maila na adres info@dobredomy.pl z informacją jakie zmiany chciałaby Pani wprowadzić. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anna Posted October 17, 2019 Report Share Posted October 17, 2019 Dzień dobry, poproszę o bezpłatne materiały na adres angie.aw@vp.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted October 17, 2019 Report Share Posted October 17, 2019 2 godziny temu, Gość Anna napisał: Dzień dobry, poproszę o bezpłatne materiały na adres angie.aw@vp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Magdalena Posted November 17, 2019 Report Share Posted November 17, 2019 Dzień dobry, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych do tego projektu na adres: magdalena.g19@gmail.com. Dziękuję i pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted November 17, 2019 Report Share Posted November 17, 2019 3 godziny temu, Gość Magdalena napisał: Dzień dobry, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych do tego projektu na adres: magdalena.g19@gmail.com. Dziękuję i pozdrawiam. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maciej G Posted January 28, 2020 Report Share Posted January 28, 2020 Witam, jeśli jest ktoś zainteresowany domem, wybudowałem na wzór troszkę zmian ale na bazie tego projektu zapraszam. maciekgrabiec@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Jakub Posted March 15, 2020 Report Share Posted March 15, 2020 Dzień dobry, Bardzo proszę o przesłanie wykazu materiałów wraz z rysunkami na adres woszczek.jakub@gmail.com . Dziękuję Jakub Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted March 16, 2020 Report Share Posted March 16, 2020 21 godzin temu, Gość Jakub napisał: Dzień dobry, Bardzo proszę o przesłanie wykazu materiałów wraz z rysunkami na adres woszczek.jakub@gmail.com . Dziękuję Jakub Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ... Posted May 11, 2020 Report Share Posted May 11, 2020 Dzień dobry, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienie materiałów na adres migielmateusz@gmail.com z góry dziękuje. Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted May 12, 2020 Report Share Posted May 12, 2020 16 godzin temu, Gość ... napisał: Dzień dobry, proszę o przesłanie rysunków szczegółowych oraz zestawienie materiałów na adres migielmateusz@gmail.com z góry dziękuje. Pozdrawiam! Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Zuza Posted July 7, 2020 Report Share Posted July 7, 2020 Witam, proszę o przesłanie zestawienia materiałów i rysunków na adres zuza6915@wp.pl w szczególności interesuje mnie wysokość pomieszczeń na poddaszu oraz szczegóły klatki schodowej (schody na tle okna) wraz z widocznym stopniem na wizualizacji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted July 8, 2020 Report Share Posted July 8, 2020 14 godzin temu, Gość Zuza napisał: Witam, proszę o przesłanie zestawienia materiałów i rysunków na adres zuza6915@wp.pl w szczególności interesuje mnie wysokość pomieszczeń na poddaszu oraz szczegóły klatki schodowej (schody na tle okna) wraz z widocznym stopniem na wizualizacji Dzień dobry, wszystkie dostępne darmowe materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest gość Posted December 3, 2020 Report Share Posted December 3, 2020 Witam, czy mógłbym prosić o przesłanie szczegółowych rysunków z wymiarami pomieszczeń na adres: b.marzec63@wp.pl Z góry dziękuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted December 4, 2020 Report Share Posted December 4, 2020 10 godzin temu, Gość gość napisał: Witam, czy mógłbym prosić o przesłanie szczegółowych rysunków z wymiarami pomieszczeń na adres: b.marzec63@wp.pl Z góry dziękuję. Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maro2020 Posted December 30, 2020 Report Share Posted December 30, 2020 Czy mogę prosić o przesłanie wszystkich dostępnych materiałów (rzuty, przekroje, zestawienie materiałów, itp.) na maila: marekbagniak96@gmail.com? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted December 30, 2020 Report Share Posted December 30, 2020 4 godziny temu, maro2020 napisał: Czy mogę prosić o przesłanie wszystkich dostępnych materiałów (rzuty, przekroje, zestawienie materiałów, itp.) na maila: marekbagniak96@gmail.com? Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Gość Posted July 10, 2021 Report Share Posted July 10, 2021 Proszę o wysłanie dostępnych materiałów na adres pawelg777@gmail com Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted July 11, 2021 Report Share Posted July 11, 2021 21 godzin temu, Gość Gość napisał: Proszę o wysłanie dostępnych materiałów na adres pawelg777@gmail com Pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sylwia Posted July 29, 2023 Report Share Posted July 29, 2023 Dzień dobry, czy mogę prosić wszelkie dostępne rysunki na sylwusia18@onet.eu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted July 31, 2023 Report Share Posted July 31, 2023 W dniu 29.07.2023 o 19:11, Gość Sylwia napisał: Dzień dobry, czy mogę prosić wszelkie dostępne rysunki na sylwusia18@onet.eu Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Marcin Posted November 17, 2023 Report Share Posted November 17, 2023 Mogę również prosić o dostępne materiały? muminekmuminek1986@gmail.com Czy mają Państwo aktualny kosztorys Pozdrawiam Serdecznie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted November 21, 2023 Report Share Posted November 21, 2023 W dniu 17.11.2023 o 17:44, Gość Marcin napisał: Mogę również prosić o dostępne materiały? muminekmuminek1986@gmail.com Czy mają Państwo aktualny kosztorys Pozdrawiam Serdecznie Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Kosztorys do projektu Malachit jest z I kwartału 2022, nie mamy aktualnej wersji. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Witold Posted June 7 Report Share Posted June 7 Witam, czy mógłbym dostać wszystkie dostępne darmowe materiały do tego projektu? witek-sikora23@wp.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted June 11 Report Share Posted June 11 W dniu 7.06.2024 o 23:38, Gość Witold napisał: Witam, czy mógłbym dostać wszystkie dostępne darmowe materiały do tego projektu? witek-sikora23@wp.pl Dzień dobry, rysunki zostały przesłane na podany adres. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts