Jump to content
Forum dobredomy.pl

Recommended Posts

• 1 month later...
  • Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam, poprosze o przesłanie szczegółowych rysunków projektu Alabama na adres izaantczak@op.pl

Dziekuje i pozdrawiam

• 4 weeks later...
Guest Iza
Posted

Witam, czy projekt ma dostepne poddasze użytkowe ? Jesli tak, to poprosze o dokładne rzuty na email: izaantczak@op.pl

Dziękuje bardzo

Posted

Witam, czy projekt ma dostepne poddasze użytkowe ? Jesli tak, to poprosze o dokładne rzuty na email: izaantczak@op.pl Dziękuje bardzo

Dzień dobry,

projekt Alabama jest zaprojektowany jako dom parterowy. Na etapie adaptacji lokalny architekt może dokonać zmian w projekcie. W dniu dzisiejszym otrzyma Pani materiały szczegółowe do projektu. Pozdrawiam!

Guest Ewelina
Posted

Witam, proszę o przesłanie szczegółowych rysunków projektu Alabama- mail- nicole510@wp.pl

• 3 weeks later...
Guest Joanna
Posted

Witam. Prosze o przesłanie szczegolowych materialow.

Johhaannaa@gmail.com

Dziękuje

• 4 weeks later...
Guest Paweł
Posted

Proszę o przesłanie rysunków szczegółowych projektu ALABAMA,

eppfff@gmail.com

• 3 months later...
Posted

Witam,
W warunkach zabudowy wyznaczone mam, iż geometria dachu ma być wielospadowa z kalenicą główną równoległą do granicy frontowej działki, czy mogę w takim razie wybrać , któryś z tych projektów: Fabia VI oraz Alabama?
Projekt Fabia VI - dach kopertowy (brak kalenicy) czy taki dach zalicza się do dachu wielospadowego? W projekcie Alabama nie jestem w stanie określić, w którą stronę biegnie kalenica.
Czy mogłabym prosić o pomoc?
Byłabym wdzięczna.
Pozdrawiam

Posted
3 godziny temu, monros napisał:

Witam,
W warunkach zabudowy wyznaczone mam, iż geometria dachu ma być wielospadowa z kalenicą główną równoległą do granicy frontowej działki, czy mogę w takim razie wybrać , któryś z tych projektów: Fabia VI oraz Alabama?
Projekt Fabia VI - dach kopertowy (brak kalenicy) czy taki dach zalicza się do dachu wielospadowego? W projekcie Alabama nie jestem w stanie określić, w którą stronę biegnie kalenica.
Czy mogłabym prosić o pomoc?
Byłabym wdzięczna.
Pozdrawiam

Dzień dobry! 

Według podanej przez Panią wytycznej z warunków zabudowy, wynika, że może Pani wybrać projekt Alabama - pod uwagę brana jest kalenica położona wyżej i w tym projekcie jest  równoległa do frontowej granicy działki.

W obu projektach dachy są wielospadowe.

Pozdrawiam!

• 8 months later...
Guest Gość Dariusz
Posted

Witam,

Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres - darek.dombrowski90@gmail.com ?

Posted
Godzinę temu, Gość Gość Dariusz napisał:

Witam,

Proszę o przesłanie szczegółowych rysunków na adres - darek.dombrowski90@gmail.com ?

Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres.

Pozdrawiam. 

Guest Martyna
Posted
Witam. Czy jest mozliwość zobaczyć jak wyglądałby ten dom z zastosowaniem kata nachylenia dachu 30 stopni? Moj MPZG zakłada dach od 30 do 45 stopni. Z góry dziękuję .
Posted
20 godzin temu, Gość Martyna napisał:

Witam. Czy jest mozliwość zobaczyć jak wyglądałby ten dom z zastosowaniem kata nachylenia dachu 30 stopni? Moj MPZG zakłada dach od 30 do 45 stopni. Z góry dziękuję .

Dzień dobry, proszę zerknąć na wersję projektu "Alabama V" z kątem nachylenia 30 st.

Pozdrawiam. 

• 11 months later...
Guest RafałK
Posted

Dzień dobry, zwracam się z prośbą o przesłanie rysunków szczegółowych na adres: rafalkonicz@gmail.com

Posted
2 godziny temu, Gość RafałK napisał:

Dzień dobry, zwracam się z prośbą o przesłanie rysunków szczegółowych na adres: rafalkonicz@gmail.com

Dzień dobry,

materiały zostały wysłane na podany adres.

Pozdrawiam

• 8 months later...
Guest budowa domu Albama
Posted

Dzień dobry,

czy ktoś z państwa budował dom Alabama o koncie nachylenia 25?

Mogę zdjęcia? 

• 4 weeks later...
Posted
14 godzin temu, Robert2 napisał:

Witam. Czy jest możliwość zmiany w projekcie Alabama kąta nachylenia dachy z 25° na 30° ?

Dzień dobry,

Do wszystkich projektów katalogowych można wprowadzać zmiany. Poprzez naszą Pracownię przed dokonaniem zakupu projektu lub poprzez lokalnego architekta na etapie adaptacji, po dokonaniu zakupu wersji katalogowej projektu. Nasza pracownia udziela wówczas bezpłatnej pisemnej zgody na zmiany. Zmiany są płatne dodatkowo i wyceniane za każdym razem indywidualnie.

Pozdrawiam

• 2 months later...
Guest Lukasz
Posted
W dniu 1.02.2021 o 12:13, Gość budowa domu Albama napisał:

Dzień dobry,

czy ktoś z państwa budował dom Alabama o koncie nachylenia 25?

Mogę zdjęcia? 

Witam. Prosze o email podesle foto.

• 1 month later...
  • 11 months later...
Guest BD10
Posted

Dzień dobry

Bardzo proszę o przesłanie na maila rysunków szczegółowych i innym materiałów.

mail: budowadomu10@gmail.com

Dziękuję