Jump to content
Forum dobredomy.pl

Recommended Posts

Posted

Witam, również bardzo jestem zainteresowana tym projektem. Bardzo proszę o przesłanie jak najbardziej szczegółowych informacji na adres ania.bbaranowicz@wp.pl. Pozdrawiam.

Witam

Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

• Replies 326
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 2 weeks later...
Guest Paweł
Posted

Witam,

Proszę o przesłanie bezpłatnych, jak najbardziej szczegółowych materiałów dotyczących tego projektu (rysunki, kosztorysy itp.) na adres: pawel131@wp.pl

Pozdrawiam

Posted

Witam, Proszę o przesłanie bezpłatnych, jak najbardziej szczegółowych materiałów dotyczących tego projektu (rysunki, kosztorysy itp.) na adres: pawel131@wp.pl Pozdrawiam

Witam
Materiały prześlemy w poniedziałek.

Pozdrawiam
Guest Sławek
Posted

Witam.

Poproszę o wysłanie bezpłatnych materiałów dotyczących tego projektu na adres szieborak@asken.pl

Pozdrawiam.

• 2 weeks later...
Posted

Proszę o przesłanie materiałów dodatkowych tego projektu, głównie rysunków wymiarowych na adres rafal.pirucki@wp.pl

• 2 weeks later...
Guest Tomasz
Posted

Dzień dobry. Chciałbym spytać czy do konstrukcji ściań zewnętrznych zamiast bloczków wapienno piaskowych można użyć bloczki z betonu komórkowego, np. YTONG ENERGO 36,5 lub 40 cm. Chodzi o możliwość wydbudowania domu w technologii ściań jednowarstwowych.

Posted

Dzień dobry. Chciałbym spytać czy do konstrukcji ściań zewnętrznych zamiast bloczków wapienno piaskowych można użyć bloczki z betonu komórkowego, np. YTONG ENERGO 36,5 lub 40 cm. Chodzi o możliwość wydbudowania domu w technologii ściań jednowarstwowych.

Witam,

tak, można wprowadzić takie zmiany do projektu. Usługa wprowadzania zmian jest dodatkowo odpłatna. Po dokonaniu zakupu projektu można ją zlecić lokalnemu projektantowi adaptującemu. Nasza pracownia udziela wówczas bezpłatnej pisemnej zgody na zmiany.

• 2 weeks later...
Guest Justyna
Posted

Witam ,

Proszę o przesłanie na adres justyna_kuklewicz@onet.pl rysunków szczegółowych, które dotyczą projektu "emilia mała".

Pozdrawiam

Posted

Witam , Proszę o przesłanie na adres justyna_kuklewicz@onet.pl rysunków szczegółowych, które dotyczą projektu "emilia mała". Pozdrawiam

Witam

Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

Guest Daniel
Posted

Witam proszę o przesłanie rysunków szczegółowych tego projektu na adres gajdekdaniel@gmail.com. Z góry dziekuje

• 5 weeks later...
Posted

Cześć wszystkim. Widzę, że już 11 stron komentarzy, ale każdy z prośbą o to samo. Może tak ktoś się pochwali wybudowaną Emilią? Zdjęcia? Opinia? Materiały? Koszty? Jestem świeżo przed budową. Na pewno wrzucę fotki i opiszę co i jak, gdy tylko ruszymy. Na ten moment mocno zastanwiam się nad materiałem na ściany. Temat rzeka. Może Wasze opinie? 

Guest Joanna
Posted

Cześć wszystkim. Widzę, że już 11 stron komentarzy, ale każdy z prośbą o to samo. Może tak ktoś się pochwali wybudowaną Emilią? Zdjęcia? Opinia? Materiały? Koszty? Jestem świeżo przed budową. Na pewno wrzucę fotki i opiszę co i jak, gdy tylko ruszymy. Na ten moment mocno zastanwiam się nad materiałem na ściany. Temat rzeka. Może Wasze opinie? 

Witam, dołączam się do prośby :) My zaczniemy dopiero na jesieni i jeszcze nie kupiliśmy projektu. Zastanawiam się cały czas nad ścianką kolankową, czy nie jest za niska...jak to będzie wyglądała w praktyce. Może jakieś opinie, komentarze, zdjęcia...?

• 3 weeks later...
Guest Kasia
Posted

Cześć, zakupiliśmy z Mężem projekt Emilia Mała z adaptacją. Zrezygnowaliśmy z balkonów na piętrze, tarasu bocznego i lekko zmodyfikowaliśmy rozmieszczenie pokoi/łazienek na górze - koszt stanu deweloperskiego (bez okien, bramy, drzwi, pieca i schodów) na dolnym śląsku to 370 tyś. zł - budujemy z Ytonga.

Guest Bogdan
Posted

Witam proszę o przesłanie materiałów szczegółowych tego projektu na adres brebacz@interia.pl. Z góry dziekuje

Guest Monika
Posted

Cześć, zakupiliśmy z Mężem projekt Emilia Mała z adaptacją. Zrezygnowaliśmy z balkonów na piętrze, tarasu bocznego i lekko zmodyfikowaliśmy rozmieszczenie pokoi/łazienek na górze - koszt stanu deweloperskiego (bez okien, bramy, drzwi, pieca i schodów) na dolnym śląsku to 370 tyś. zł - budujemy z Ytonga.

Witam. A w jakiej miejscowości Państwo budujecie. Jesteśmy z mężem również zainteresowani zakupem projektu Emilia Mała. Proszę o informację na adres monikasmuzniak@interia.pl.

Guest Monika
Posted

Witam proszę o przesłanie materiałów szczegółowych tego projektu na adres monikasmuzniak@interia.pl

Guest Bartłomiej
Posted

Witam, Jestem na etapie wyboru projektu.Zainteresował nas projekt Emilia Mała - uprzejmie proszę o przesłanie rysunków szczegółowych + kosztorys oraz inne bezpłatne materiały na adres e-mail: bartlomiej.bociaga@gmail.com Dziękuję i pozdrawiam. 

Posted

Witam, Jestem na etapie wyboru projektu.Zainteresował nas projekt Emilia Mała - uprzejmie proszę o przesłanie rysunków szczegółowych + kosztorys oraz inne bezpłatne materiały na adres e-mail: bartlomiej.bociaga@gmail.com Dziękuję i pozdrawiam. 

Dzień dobry,

W dniu dzisiejszym na podany adres zostaną wysłane potrzebne materiały do projektu. 

• 2 weeks later...
Posted

Witam. My budujemy w woj.Pomorskim. Mamy już zalany strop, stawiamy na poddaszu ściany. Jeśli ktoś ma jakiekolwiek pytania to proszę o maila: asiusia31@wp.pl. Pozdrawiam.