Jump to content
Forum dobredomy.pl

Recommended Posts

Guest Kasia
Posted

Witam, projekt jest bardzo interesujący, chętnie zapoznałabym się ze szczegółowymi materiałami. Jeżeli istnieje możliwość ich przesłania, to bardzo proszę na e-mail: kasia.zwolinska93@wp.pl

Pozdrawiam

Posted

Witam, projekt jest bardzo interesujący, chętnie zapoznałabym się ze szczegółowymi materiałami. Jeżeli istnieje możliwość ich przesłania, to bardzo proszę na e-mail: kasia.zwolinska93@wp.pl Pozdrawiam

Witam

Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

• 2 months later...
Posted
Witam. Jestem zainteresowana projektem tego domu. Czy można prosić o wysłanie darmowych materiałów? e-mail: kajtek_91@wp.pl Pozdrawiam
Posted
W dniu 25.08.2018 o 20:04, Gość Kasia napisał:

Witam. Jestem zainteresowana projektem tego domu. Czy można prosić o wysłanie darmowych materiałów? e-mail: kajtek_91@wp.pl Pozdrawiam

Dzień dobry,
w dniu dzisiejszym otrzyma Pani materiały szczegółowe. Pozdrawiam!

• 1 month later...
Guest Karolina
Posted
Polecam ten projekt! Jesteśmy na etapie wykończenia i jak do tej pory jesteśmy zachwyceni i oczarowany naszym domem!
  • 3 weeks later...
Posted
dzień dobry jestem zainteresowana projektem tego domu czy jest możliwość wysłania szczegółowych materiałów? :) pozdrawiam
Posted
56 minut temu, Gość julia napisał:

dzień dobry jestem zainteresowana projektem tego domu czy jest możliwość wysłania szczegółowych materiałów? :) pozdrawiam

Dzień dobry, proszę podać maila, na którego mamy wysłać materiały szczegółowe. Pozdrawiam

Posted
Witam. Jestem bardzo zainteresowana projektem tego domu. Czy można prosić o wysłanie darmowych materiałów? meil: jula3000@o2.pl
Posted
23 godziny temu, Gość julia napisał:

Witam. Jestem bardzo zainteresowana projektem tego domu. Czy można prosić o wysłanie darmowych materiałów? meil: jula3000@o2.pl

Dzień dobry,

Materiały zostaną wysłane na podany adres w poniedziałek.

Pozdrawiam

• 1 month later...
Guest izabela płazińska
Posted

Dzień dobry, proszę o podesłanie rysunków na plazinska.iza@gmail.com

Z góry dziękuję!

Posted
1 godzinę temu, Gość izabela płazińska napisał:

Dzień dobry, proszę o podesłanie rysunków na plazinska.iza@gmail.com

Z góry dziękuję!

Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. 

• 1 month later...
Guest Agnieszka
Posted
Dzień dobry. jestem zainteresowana projektem tego domu czy jest możliwość wysłania szczegółowych materiałów? pozdrawiam agasala1988@o2.pl
Posted
28 minut temu, Gość Agnieszka napisał:

Dzień dobry. jestem zainteresowana projektem tego domu czy jest możliwość wysłania szczegółowych materiałów? pozdrawiam agasala1988@o2.pl

Dzień dobry, 

materiały zostały wysłane na podany adres.

Pozdrawiam

• 10 months later...
Posted

Dzień dobry. jestem zainteresowana projektem tego domu czy jest możliwość wysłania szczegółowych materiałów? pozdrawiam aniawrobel_92@o2.pl

Posted
10 godzin temu, Gość akk napisał:

Dzień dobry. jestem zainteresowana projektem tego domu czy jest możliwość wysłania szczegółowych materiałów? pozdrawiam aniawrobel_92@o2.pl

Dzień dobry,

W dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. 

Pozdrawiam 

• 3 months later...
Guest Gość Marlena
Posted

Dzień dobry, jestem zainteresowana projektem domu czy mogłabym prosił o przesłanie szczegółowych materiałów na E-mail marlena.borowicz@wp.pl
          Dziękuję i pozdrawiam 

Posted
2 godziny temu, Gość Gość Marlena napisał:

Dzień dobry, jestem zainteresowana projektem domu czy mogłabym prosił o przesłanie szczegółowych materiałów na E-mail marlena.borowicz@wp.pl
          Dziękuję i pozdrawiam 

Dzień dobry, 

materiały zostały wysłane na podany adres.

Pozdrawiam

• 4 years later...
Guest Jarek
Posted

Czy ktos już wybudował ten dom, aby można było zobaczyć? Jak coś to w jakim województwie?

Guest Jarek
Posted
Dnia 22.10.2018 o 13:32, Gość Karolina napisał:

Polecam ten projekt! Jesteśmy na etapie wykończenia i jak do tej pory jesteśmy zachwyceni i oczarowany naszym domem!

W jakim wojewodztwie Pani zbudowała dom jeżeli można wiedzieć?

• 4 weeks later...
Guest Jerzy
Posted
Dnia 16.04.2025 o 15:24, Gość Jarek napisał:

W jakim wojewodztwie Pani zbudowała dom jeżeli można wiedzieć?

Ja mam w warmińsko-mazurskim. Służę poradami jakby co. Dom idealny ;)