Guest Kasia Posted June 13, 2018 Report Posted June 13, 2018 Witam, projekt jest bardzo interesujący, chętnie zapoznałabym się ze szczegółowymi materiałami. Jeżeli istnieje możliwość ich przesłania, to bardzo proszę na e-mail: kasia.zwolinska93@wp.pl Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted June 14, 2018 Report Posted June 14, 2018 Witam, projekt jest bardzo interesujący, chętnie zapoznałabym się ze szczegółowymi materiałami. Jeżeli istnieje możliwość ich przesłania, to bardzo proszę na e-mail: kasia.zwolinska93@wp.pl Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Kasia Posted August 25, 2018 Report Posted August 25, 2018 Witam. Jestem zainteresowana projektem tego domu. Czy można prosić o wysłanie darmowych materiałów? e-mail: kajtek_91@wp.pl Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted August 27, 2018 Report Posted August 27, 2018 W dniu 25.08.2018 o 20:04, Gość Kasia napisał: Witam. Jestem zainteresowana projektem tego domu. Czy można prosić o wysłanie darmowych materiałów? e-mail: kajtek_91@wp.pl Pozdrawiam Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pani materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Quote
Guest Karolina Posted October 22, 2018 Report Posted October 22, 2018 Polecam ten projekt! Jesteśmy na etapie wykończenia i jak do tej pory jesteśmy zachwyceni i oczarowany naszym domem! Quote
Guest julia Posted November 9, 2018 Report Posted November 9, 2018 dzień dobry jestem zainteresowana projektem tego domu czy jest możliwość wysłania szczegółowych materiałów? :) pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted November 9, 2018 Report Posted November 9, 2018 56 minut temu, Gość julia napisał: dzień dobry jestem zainteresowana projektem tego domu czy jest możliwość wysłania szczegółowych materiałów? pozdrawiam Dzień dobry, proszę podać maila, na którego mamy wysłać materiały szczegółowe. Pozdrawiam Quote
Guest julia Posted November 9, 2018 Report Posted November 9, 2018 Witam. Jestem bardzo zainteresowana projektem tego domu. Czy można prosić o wysłanie darmowych materiałów? meil: jula3000@o2.pl Quote
Dobre Domy Posted November 10, 2018 Report Posted November 10, 2018 23 godziny temu, Gość julia napisał: Witam. Jestem bardzo zainteresowana projektem tego domu. Czy można prosić o wysłanie darmowych materiałów? meil: jula3000@o2.pl Dzień dobry, Materiały zostaną wysłane na podany adres w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Guest izabela płazińska Posted January 3, 2019 Report Posted January 3, 2019 Dzień dobry, proszę o podesłanie rysunków na plazinska.iza@gmail.com Z góry dziękuję! Quote
Dobre Domy Posted January 3, 2019 Report Posted January 3, 2019 1 godzinę temu, Gość izabela płazińska napisał: Dzień dobry, proszę o podesłanie rysunków na plazinska.iza@gmail.com Z góry dziękuję! Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Quote
Guest Agnieszka Posted February 26, 2019 Report Posted February 26, 2019 Dzień dobry. jestem zainteresowana projektem tego domu czy jest możliwość wysłania szczegółowych materiałów? pozdrawiam agasala1988@o2.pl Quote
Dobre Domy Posted February 26, 2019 Report Posted February 26, 2019 28 minut temu, Gość Agnieszka napisał: Dzień dobry. jestem zainteresowana projektem tego domu czy jest możliwość wysłania szczegółowych materiałów? pozdrawiam agasala1988@o2.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote
Guest akk Posted January 12, 2020 Report Posted January 12, 2020 Dzień dobry. jestem zainteresowana projektem tego domu czy jest możliwość wysłania szczegółowych materiałów? pozdrawiam aniawrobel_92@o2.pl Quote
Dobre Domy Posted January 13, 2020 Report Posted January 13, 2020 10 godzin temu, Gość akk napisał: Dzień dobry. jestem zainteresowana projektem tego domu czy jest możliwość wysłania szczegółowych materiałów? pozdrawiam aniawrobel_92@o2.pl Dzień dobry, W dniu dzisiejszym prześlemy materiały do projektu na podany adres. Pozdrawiam Quote
Guest Gość Marlena Posted May 7, 2020 Report Posted May 7, 2020 Dzień dobry, jestem zainteresowana projektem domu czy mogłabym prosił o przesłanie szczegółowych materiałów na E-mail marlena.borowicz@wp.pl Dziękuję i pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted May 7, 2020 Report Posted May 7, 2020 2 godziny temu, Gość Gość Marlena napisał: Dzień dobry, jestem zainteresowana projektem domu czy mogłabym prosił o przesłanie szczegółowych materiałów na E-mail marlena.borowicz@wp.pl Dziękuję i pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote
Guest Jarek Posted April 16 Report Posted April 16 Czy ktos już wybudował ten dom, aby można było zobaczyć? Jak coś to w jakim województwie? Quote
Guest Jarek Posted April 16 Report Posted April 16 Dnia 22.10.2018 o 13:32, Gość Karolina napisał: Polecam ten projekt! Jesteśmy na etapie wykończenia i jak do tej pory jesteśmy zachwyceni i oczarowany naszym domem! W jakim wojewodztwie Pani zbudowała dom jeżeli można wiedzieć? Quote
Guest Jerzy Posted May 8 Report Posted May 8 Dnia 16.04.2025 o 15:24, Gość Jarek napisał: W jakim wojewodztwie Pani zbudowała dom jeżeli można wiedzieć? Ja mam w warmińsko-mazurskim. Służę poradami jakby co. Dom idealny ;) Quote
Recommended Posts