Guest Bogdan Posted October 22, 2017 Report Posted October 22, 2017 Witam. Proszę o przesłanie zestawienia materiałów na stan surowy zamknięty projektu Arseniusz II oraz szczegółowych rysunków na adres e-mail:bog-gad@wp.pl Quote
Dobre Domy Posted October 22, 2017 Report Posted October 22, 2017 Witam. Proszę o przesłanie zestawienia materiałów na stan surowy zamknięty projektu Arseniusz II oraz szczegółowych rysunków na adres e-mail:bog-gad@wp.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Guest Bogdan Posted October 27, 2017 Report Posted October 27, 2017 Witam ! czy buduje ktos ten dom ? pilnie potrzebne zdjecia z budowy Quote
Guest Szymon Posted November 17, 2017 Report Posted November 17, 2017 Witam. Proszę o przesłanie zestawienia materiałów na stan surowy zamknięty projektu Arseniusz II oraz szczegółowych rysunków z wymiarami na adres: szymon.mikolajczyk@poczta.onet.pl Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted November 17, 2017 Report Posted November 17, 2017 Witam. Proszę o przesłanie zestawienia materiałów na stan surowy zamknięty projektu Arseniusz II oraz szczegółowych rysunków z wymiarami na adres: szymon.mikolajczyk@poczta.onet.pl Pozdrawiam Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe i zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Quote
Guest Adam Posted November 24, 2017 Report Posted November 24, 2017 Witam. Właśnie zakupiliśmy projekt. Zamierzamy zacząć budowę na wiosnę. woj. Mazowieckie okolice Mińska Mazowieckiego Quote
Guest Miłosz Posted December 1, 2017 Report Posted December 1, 2017 Dzień dobry, bardzo proszę o przesłanie dostępnych kosztorysów tego projektu (Arseniusz II), oraz dostępnych rzutów kondygnacji z wymiarami na adres mailowy mpalinski1@gmail.com Pozdrawiam. Quote
Dobre Domy Posted December 1, 2017 Report Posted December 1, 2017 Dzień dobry, bardzo proszę o przesłanie dostępnych kosztorysów tego projektu (Arseniusz II), oraz dostępnych rzutów kondygnacji z wymiarami na adres mailowy mpalinski1@gmail.com Pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Rafał Posted December 25, 2017 Report Posted December 25, 2017 Witam.Jestem zainteresowany tym projektem chciałbym zapoznać się z wstępnymi kosztorysami itp.. Proszę o przesłanie dostępnych kosztorysów,zestawienie materiałów na stan surowy zamknięty projektu ( Arseniusz II )oraz dostępnych rzutów kondygnacji z wymiarami na adres; rkrawczyk78@wp.pl Pozdrawiam. Quote
Dobre Domy Posted December 26, 2017 Report Posted December 26, 2017 Witam.Jestem zainteresowany tym projektem chciałbym zapoznać się z wstępnymi kosztorysami itp.. Proszę o przesłanie dostępnych kosztorysów,zestawienie materiałów na stan surowy zamknięty projektu ( Arseniusz II )oraz dostępnych rzutów kondygnacji z wymiarami na adres; rkrawczyk78@wp.pl Pozdrawiam. Witam Materiały prześlemy w środę Pozdrawiam Quote
Guest Krzysztof Posted December 28, 2017 Report Posted December 28, 2017 Dzień dobry, jestem zainteresowany projektem. Chciałbym poprosić o przesłanie dostępnych kosztorysów tego projektu (Arseniusz II), oraz dostępnych rzutów kondygnacji z wymiarami na adres mailowy kosinskikrz@gmail.com Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted December 29, 2017 Report Posted December 29, 2017 Dzień dobry, jestem zainteresowany projektem. Chciałbym poprosić o przesłanie dostępnych kosztorysów tego projektu (Arseniusz II), oraz dostępnych rzutów kondygnacji z wymiarami na adres mailowy kosinskikrz@gmail.com Pozdrawiam Witam. W dniu dzisiejszym wyślemy rysunki szczegółowe i zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Quote
Guest Hubert Posted January 2, 2018 Report Posted January 2, 2018 Witam,proszę o przesłanie materiałów dodatkowych(technicznych)na adres email h.jonczyk81@gmail.com.Z góry dziękuję.Pozdrawiam Quote
Dobre Domy Posted January 2, 2018 Report Posted January 2, 2018 Witam,proszę o przesłanie materiałów dodatkowych(technicznych)na adres email h.jonczyk81@gmail.com.Z góry dziękuję.Pozdrawiam Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam Quote
Guest Dorota Posted January 2, 2018 Report Posted January 2, 2018 Witam. Właśnie zakupiliśmy projekt. Zamierzamy zacząć budowę na wiosnę. woj. Mazowieckie okolice Mińska Mazowieckiego a gdzie?bo ja tez z okolic i tez mam ten projekt Quote
Guest Marzena Posted January 28, 2018 Report Posted January 28, 2018 Dzień dobry,jestem zainteresowana projektem Arseniusz II. Proszę o przesłanie kosztorysu oraz dostępnych rzutów kondygnacji z wymiarami na adres mailowy marzena-g82@o2.pl Quote
Dobre Domy Posted January 28, 2018 Report Posted January 28, 2018 Dzień dobry,jestem zainteresowana projektem Arseniusz II. Proszę o przesłanie kosztorysu oraz dostępnych rzutów kondygnacji z wymiarami na adres mailowy marzena-g82@o2.pl Witam Materiały prześlemy w poniedziałek. Pozdrawiam Quote
Guest Monika Posted February 2, 2018 Report Posted February 2, 2018 Dzień dobry, Bardzo proszę o przesłanie materiałów dodatkowych odnośnie tego projektu oraz ponawiam prośbę odnośnie projektu Petroniusz II na maila- malagadag@op.pl Quote
Dobre Domy Posted February 2, 2018 Report Posted February 2, 2018 Dzień dobry, Bardzo proszę o przesłanie materiałów dodatkowych odnośnie tego projektu oraz ponawiam prośbę odnośnie projektu Petroniusz II na maila- malagadag@op.pl Dzień dobry, Materiały zostały wysłane na wskazany adres. Pozdrawiam Quote
Guest Adam Posted February 14, 2018 Report Posted February 14, 2018 a gdzie?bo ja tez z okolic i tez mam ten projekt Dorota, odezwij sie do mnie. smigly@op.pl Quote
Guest Tomasz Posted February 25, 2018 Report Posted February 25, 2018 Witam serdecznie, jestem zainteresowany projektem ARSENIUSZ II. Proszę o przesłanie wszelkich możliwych informacji odnośnie kosztorysu, dostępnych rzutów kondygnacji ze szczegółowymi wymiarami na adres e-mail: rozanski.tomasz.tr@gmail.com Quote
Dobre Domy Posted February 26, 2018 Report Posted February 26, 2018 Witam serdecznie, jestem zainteresowany projektem ARSENIUSZ II. Proszę o przesłanie wszelkich możliwych informacji odnośnie kosztorysu, dostępnych rzutów kondygnacji ze szczegółowymi wymiarami na adres e-mail: rozanski.tomasz.tr@gmail.com Dzień dobry, w dniu dzisiejszym otrzyma Pan materiały szczegółowe. Pozdrawiam! Quote
Guest Paweł Posted March 11, 2018 Report Posted March 11, 2018 Witam serdecznie. Proszę o przesłanie wszelkich możliwych informacji odnośnie kosztorysu, dostępnych rzutów kondygnacji ze szczegółowymi wymiarami na adres e-mail: michotex@gazeta.pl Quote
Dobre Domy Posted March 12, 2018 Report Posted March 12, 2018 Witam serdecznie. Proszę o przesłanie wszelkich możliwych informacji odnośnie kosztorysu, dostępnych rzutów kondygnacji ze szczegółowymi wymiarami na adres e-mail: michotex@gazeta.pl Dzień dobry, W dniu dzisiejszym na podany adres zostaną wysłane materiały. Quote
Guest Arek Posted August 2, 2018 Report Posted August 2, 2018 dzień dobry, Również zainteresowałem się projektem ARSENIUSZ II oraz ARSENIUSZ (. Proszę o przesłanie rzutów i przekrojów i jeżeli jest też możliwość kosztorysu na adres: arkadiszkranik@gmail.com Quote
Recommended Posts