Dobre Domy Posted March 9, 2020 Report Share Posted March 9, 2020 11 godzin temu, Gość Lawior napisał: Witam proszę o przesłanie szczegółowych informacji o projekcie minn. rzutów poddasza parteru przekrojów, choćby wizualizacji więźby itd oraz możliwie rzetelny kosztorys. Mój adres e-mail lawior@o2.pl ,z góry dziękuję i pozdrawiam. Dzień dobry, wszystkie dostępne darmowe materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sławek Posted March 21, 2020 Report Share Posted March 21, 2020 Witam, jestem zainteresowany zakupem projektu. Proszę o wysłanie przekroju budynku i rzut parteru z wymiarami pomieszczeń na adres czarsw@op.pl z góry dziękuję i pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted March 22, 2020 Report Share Posted March 22, 2020 14 godzin temu, Gość Sławek napisał: Witam, jestem zainteresowany zakupem projektu. Proszę o wysłanie przekroju budynku i rzut parteru z wymiarami pomieszczeń na adres czarsw@op.pl z góry dziękuję i pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest UrbKIM Posted November 29, 2020 Report Share Posted November 29, 2020 Witam, jestem zainteresowana zakupem projektu. Proszę o wysłanie przekroju budynku i rzut parteru z wymiarami pomieszczeń na adres urbanskak59@gmail.com z góry dziękuję i pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted November 29, 2020 Report Share Posted November 29, 2020 4 godziny temu, Gość UrbKIM napisał: Witam, jestem zainteresowana zakupem projektu. Proszę o wysłanie przekroju budynku i rzut parteru z wymiarami pomieszczeń na adres urbanskak59@gmail.com z góry dziękuję i pozdrawiam Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts