Jump to content
Forum dobredomy.pl

Recommended Posts

Posted

Witam czy mogłabym dostać informacje na temat Zapotrzebowania mocy i energii elektrycznej do tego projektu. Chcę złożyć wniosek o przyłącze sieci elektrycznej. A projekt Agata zakupimy dopiero pod koniec tego miesiąca. Pozdrawiam Kamila S

kamileczka0702@onet.pl

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam czy mogłabym dostać informacje na temat Zapotrzebowania mocy i energii elektrycznej do tego projektu. Chcę złożyć wniosek o przyłącze sieci elektrycznej. A projekt Agata zakupimy dopiero pod koniec tego miesiąca. Pozdrawiam Kamila S

kamileczka0702@onet.pl

Witam

Proszę o kontakt w tej sprawie bezpośrednio z architektami pod adresem info@dobredomy.pl

Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Guest gust-aff
Posted

Dzień dobry! Proszę o przesłanie materiałów szczegółowych do projektu Agata na adres: gust-aff@wp.pl

• 1 month later...
Posted

Dzień dobry! Proszę o przesłanie materiałów szczegółowych do projektu Agata na mail: elot@op.pl

• 1 month later...
Posted

Witam, proszę o przesłanie materiałów szczegółowych do projektu Agata na mail: jackiewicz.adasko@gmail.com

• 2 months later...
Posted

Witam czy u Państwa jest jakiś inny projekt podobny do Agaty,chodzi mi o wygląd środka, tz rozmieszczenie (oprócz Tymon)?

Posted

Witam czy u Państwa jest jakiś inny projekt podobny do Agaty,chodzi mi o wygląd środka, tz rozmieszczenie (oprócz Tymon)?

Dzień dobry,

W odpowiedzi na Pani pytanie, podobnym projektem z wnętrzem jest projekt Juliusz Nowy III. Proponuję jednocześnie skorzystać ze szczegółowej wyszukiwarki, również ułatwia to wybór.

• 1 month later...
Guest Paweł
Posted

Witam, prosze o przesłanie szczegółów projektu Agata na maila. Pawwen92@gmail.com

• 1 month later...
Guest Gość Monika
Posted

Witam,

Proszę o przeslanie materialow szczegolowych projektu Agata (lustro) na adres: mlskarzyncy@gmail.com

pozdrawiam M.

Posted
19 godzin temu, Gość Gość Monika napisał:

Witam,

Proszę o przeslanie materialow szczegolowych projektu Agata (lustro) na adres: mlskarzyncy@gmail.com

pozdrawiam M.

Witam

Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

Guest Damian
Posted
Witam serdecznie, proszę o wysłanie materiałów szczegółowych projektu Agata, na adres e-mail: damian-dobek@wp.pl
Posted
14 godzin temu, Gość Damian napisał:

Witam serdecznie, proszę o wysłanie materiałów szczegółowych projektu Agata, na adres e-mail: damian-dobek@wp.pl

Witam
Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym.

Pozdrawiam

Guest Monika
Posted
Witam serdecznie, proszę o wysłanie materiałów szczegółowych projektu Agata(lustro), na adres e-mail: monikakaczmarekk@gmail.com
Guest Monika
Posted
19 godzin temu, Gość Gość Monika napisał: Witam, Proszę o przeslanie materialow szczegolowych projektu Agata (lustro) na adres: mlskarzyncy@gmail.com pozdrawiam M.
Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam

Przepraszam zrobiłam błąd w mailu. proszę o przesłanie na mlskarzynscy@gmail.com
Posted
W dniu 11.08.2018 o 16:22, Gość Monika napisał:

Witam serdecznie, proszę o wysłanie materiałów szczegółowych projektu Agata(lustro), na adres e-mail: monikakaczmarekk@gmail.com

Dzień dobry,
W dniu dzisiejszym otrzyma Pani materiały szczegółowe. Pozdrawiam!

Posted
4 godziny temu, Gość Monika napisał:
Witam Materiały prześlemy w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam

Przepraszam zrobiłam błąd w mailu. proszę o przesłanie na mlskarzynscy@gmail.com

Dzień dobry,
Prześlemy materiały ponownie na wskazany adres mailowy. Pozdrawiam!

• 2 months later...
Posted
Dzień dobry, proszę o wysłanie szczegółowych materiałów domu Agata na adres email: zaopatrzenie24@interia.pl. Podrawiam