Guest Artur Posted June 2, 2017 Report Share Posted June 2, 2017 Witam, mam pytanie do autorów wątku, mianowicie jak usytuowany jest wasz dom względem stron Świata ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mariola Posted September 30, 2017 Report Share Posted September 30, 2017 Chałupa ocieplona, na tylnej ścianie próba koloru elewacji, i tak powoli kończymy prace na ten rok, może jeszcze schody wejściowe.. Witam. Czy moglabym zadac pare pytan w sprawie projektu alex . Prosze o kontakt na podany adres mariol2405@interia.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mirek Posted January 10, 2018 Report Share Posted January 10, 2018 Witam, Buduję ALEXa w pomorskim. Jestem teraz na etapie murowana ścian parteru i pojawia się pytanie odnośnie nadproza nad dużym oknem w salonie. Wg projektu nadproze jest wylane tylko nad trójkątnym oknem. U Pana widzę również pomiędzy HS a trójkątem... Czy warto robić to nadproze? Czym Pan się kierował? Pozdrawiam WITAM PANIE GRZEGORZU ZACZYNAM BUDOWE ALEXA W POMORSKIM PROSZE O KONTAKT MOJ NR TEL792448123 PROSZE O SMS A ODDZWONIE POZDRAWIAM MIROSŁAW Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Franciszek Posted May 17, 2018 Report Share Posted May 17, 2018 Wita. ciekawi mnie kwestia odprowadzenia wód opadowych z części dachu płaskiego? Uprzejmiejsze proszę o informację jak to jest rozwiązane. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Rafal Palus Posted August 14, 2019 Report Share Posted August 14, 2019 Czesc, Będziemy budować najpewnien wg tego projektu. Jesteśmy z Kielc i chciałem zapytać czy byłaby szansa obejrzenia waszego ukonczonego domu ? Jeżeli tak proszę o podeslanie adresu na sms moj nr to 660 661 846 Z góry dziękuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anna Posted August 16, 2019 Report Share Posted August 16, 2019 Witam, Mieszkam niedaleko Kielc,ok 30km i również buduje Alexa. Można powiedzieć że mamy już stan deweloperski.Moze Pan podjechać i obejrzeć.Sama na początku budowy szukałam Alexa w pobliżu i wiem jakie to trudne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mateusz Posted January 31, 2020 Report Share Posted January 31, 2020 Dnia 16.08.2019 o 12:39, Gość Anna napisał: Witam, Mieszkam niedaleko Kielc,ok 30km i również buduje Alexa. Można powiedzieć że mamy już stan deweloperski.Moze Pan podjechać i obejrzeć.Sama na początku budowy szukałam Alexa w pobliżu i wiem jakie to trudne? Dzień dobry Czy również mógłbym skorzystać z Pani uprzejmości i zobaczyć wraz z żona Pani dom na żywo?:) pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Agnieszka Posted April 25, 2020 Report Share Posted April 25, 2020 Witam, Czy kotś mógłby określić ile wyniosły go tynki wewnętrzne w Alexie? Jaki wyszedł metraż? Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kuba Posted July 11, 2020 Report Share Posted July 11, 2020 Dnia 16.08.2019 o 12:39, Gość Anna napisał: Witam, Mieszkam niedaleko Kielc,ok 30km i również buduje Alexa. Można powiedzieć że mamy już stan deweloperski.Moze Pan podjechać i obejrzeć.Sama na początku budowy szukałam Alexa w pobliżu i wiem jakie to trudne? Dzień dobry, Mamy w planach budowę Alexa. Czy mógłbym prosić o kontakt. Chcielibyśmy zobaczyc dom na żywo, choćby z zewnątrz. Bedę wdzięczny za kontakt mailowy: k.spa@wp.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kinga Posted September 5, 2020 Report Share Posted September 5, 2020 Drodzy, ponieważ nie ma nas Alexowiczów jeszcze na FB, a dzielenie się doświadczeniami, realizacjami, zdjęciami i komentarzami jest tam bardzo pomocne i idąc tropem innych projektów założyłam grupę, jeżeli macie ochotę wymieniać się doświadczeniami i kolejnymi etapami Waszej budowy to zapraszam Nazwa - Alex Dobre Domy - Realizacje https://www.facebook.com/groups/341286863731243/permalink/341287770397819/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Alicja Posted November 16, 2020 Report Share Posted November 16, 2020 Dnia 18.10.2016 o 17:53, Szymcio napisał: Pisałem już wcześniej, kolor okien i podbitki to winchester(chyba tak to się pisze). Szymcio nie wiem czy tu jeszcze bywasz, ale jeżeli znajdziesz chwię to napisz proszę z czego jest wiatrownica na czole dachu i jak się sprawuje? Pozdrawiam A. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Paula Posted January 4, 2021 Report Share Posted January 4, 2021 Dzień dobry, jak tam sprawdza się okno z widokiem na salon? Pozdrawiam i proszę o więcej zdjec ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts