Guest Paula Posted October 14, 2020 Report Posted October 14, 2020 Dnia 22.01.2017 o 18:18, Adriana i Damian napisał: Witajcie w Nowym Roku Życzymy wszystkim wszystkiego co najlepsze ! Powoli postaramy się nadgonić i dołączyć zdjęcia z naszych prac i początkowych wykończeń Co to za przepiękne okna? Prosimy więcej zdjęć ? Quote
Guest Alex Posted November 15, 2020 Report Posted November 15, 2020 Piękna realizacja...utwierdziła mnie że dobrze wybrałam projekt Bardzo proszę o zdjęcia domu z zewnątrz. Jestem ciekawa państwa pomysłu na elewacje. Pozdrawiam Quote
Guest Monika Posted January 22, 2021 Report Posted January 22, 2021 Dnia 17.01.2017 o 10:27, Gość Ula napisał: Witam My w okolicy Lublina budujemy ale mamy dopiero stan zerowy Pozdrawiam Witam! Byłaby możliwość obejrzenia Państwa domku na żywo? Pozdrawiam Quote
Guest Gosc Kaska Posted March 9, 2021 Report Posted March 9, 2021 Witam , Adriano i Damianie ,wasz dom jest przecudowny ... wraz z mezem chcemy zaczac budowe Alexa za jakis czas . Prosze o kontakt na e mail , kaska2115@wp.pl , mam kilka pytam poniewaz zrobiliscie do idealnie i bardzo by mi pomogla Wasza pomoc . Z gory bardzo dziekuje ;) Quote
Guest Paula Posted March 9, 2021 Report Posted March 9, 2021 Dnia 22.01.2021 o 23:26, Gość Monika napisał: Witam! Byłaby możliwość obejrzenia Państwa domku na żywo? Pozdrawiam Jaka miejscowość? My również zaczynamy budowę w Bychawie koło Lublina? Quote
Alex23 Posted April 19, 2021 Report Posted April 19, 2021 Baaardzo ładny domek! Wnętrze też super wykończone, miazga! Czy macie gdzieś rozpiskę materiałów? Głównie o panele mi chodzi - czy to lvt vinyl czy coś innego? Wygląda jak vinyl, ale wolę się zapytać Sam teraz planuje budowę domu z żoną to i zbieram sobie info i szukam fajnych rozwiązań, a tu widzę że fachowe podejście i design taki idealny co by nam podpasował w większości, wiadomo trochę zmian pod siebie ale jednak ogół jest super Z góry dzięki za odpowiedź i miłego dnia, oby się Wam wspaniale w domku mieszkało! Quote
Guest Adriana i Damian Posted July 19, 2022 Report Posted July 19, 2022 Dzień dobry , zapraszam wszystkich na profil naszego alexa na Instagram , ponieważ mamy bardzo dużo pytań związanych z alexem , tam będzie baza danych 🥰 https://instagram.com/my_home_alex_lustrzane_odbicie?igshid=YmMyMTA2M2Y= Quote
Recommended Posts