Guest Sebastian Posted December 2, 2018 Report Share Posted December 2, 2018 Witam. Ja mogę powiedzieć, że ja go już prawie mam ?, ale prawie nie znaczy mam, puki co wszystko idzie w dobrym kierunku. Pozdrawiam serdecznie i powodzenia w wyborze projektu i w budowie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Alicja Posted December 26, 2018 Report Share Posted December 26, 2018 Dzień dobry, w jakiej miejscowości budujecie ten dom? Czy możnego obejrzeć? proszę o kontakt inndyy@op.pl pozdrawiam,Alicja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Turu Posted January 4, 2019 Report Share Posted January 4, 2019 Dzień dobry. poproszę o szczegóły projektu (rzuty, zestawienie kosztów). Panie Sebastianie. W jakiej miejscowości Pan buduje? Żonę przekonuję do tego projektu już od pół roku i ciężko idzie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Turu Posted January 4, 2019 Report Share Posted January 4, 2019 adres mailowy: turek.pawel@windowslive.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted January 4, 2019 Report Share Posted January 4, 2019 2 minuty temu, Gość Turu napisał: adres mailowy: turek.pawel@windowslive.com Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anita Posted January 6, 2019 Report Share Posted January 6, 2019 Dobry wieczór czy można prosić o rysunki szczegółowe i koszt budowy dziękuję misiaczek23051984@wp.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted January 6, 2019 Report Share Posted January 6, 2019 27 minut temu, Gość Anita napisał: Dobry wieczór czy można prosić o rysunki szczegółowe i koszt budowy dziękuję misiaczek23051984@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Kosztorysy do naszych projektów są dodatkowo odpłatne. Można zakupić kosztorys do stanu surowego zamkniętego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-surowego/ (w cenie: 74zł + koszty wysyłki), do stanu wykończonego http://www.dobredomy.pl/sklep/zamow-kosztorys-stanu-wykonczonego/ (w cenie: 305zł + koszty wysyłki). W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Mam nadzieję, że nadesłane materiały przybliżą koszt realizacji projektu. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Wojtek Posted March 3, 2019 Report Share Posted March 3, 2019 Dobry wieczór. Poproszę o szczegóły projektu (rzuty, zestawienie kosztów). Mój adres e-mail: zak.wojciech@wp.pl Dziękuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted March 4, 2019 Report Share Posted March 4, 2019 9 godzin temu, Gość Wojtek napisał: Dobry wieczór. Poproszę o szczegóły projektu (rzuty, zestawienie kosztów). Mój adres e-mail: zak.wojciech@wp.pl Dziękuje. Dzień dobry, materiały zostały wysłane. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Patrycja Posted March 6, 2019 Report Share Posted March 6, 2019 Czy ktoś z was buduje ten dom ? Bardzo zależało by mi na zdjęciach jak wygląda w środku i na zewnątrz . Jeśli ktoś miał by ochotę wysłać zdjęcia to proszę na adres patrycja.z@interia.eu. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Anna Posted March 29, 2019 Report Share Posted March 29, 2019 Witam zaczelismy budowę w maju 2017 moj @ cherryann91@wp.pl Jeżeli ktos posiada fotki urzadzonych wnętrz prosze o kontakt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Damian Posted June 28, 2019 Report Share Posted June 28, 2019 Witam. Proszę o przesłanie wszystkich dodatkowych materiałów na adres : damian.sobczyk@onet.eu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted June 29, 2019 Report Share Posted June 29, 2019 10 godzin temu, Gość Damian napisał: Witam. Proszę o przesłanie wszystkich dodatkowych materiałów na adres : damian.sobczyk@onet.eu Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Budowa rozpoczęta Posted May 5, 2020 Report Share Posted May 5, 2020 Dzień dobry. Chwalę się czekam na efekt końcowy. Budowa rozpoczęta pod koniec marca. Budujemy z Porothermu. Lokalizacja: Mazowieckie, Otwock Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Maciek Posted September 26, 2020 Report Share Posted September 26, 2020 Dzień dobry. Jeśli ktoś posiada zdjęcia domu wybudowanego oraz w trakcie budowy bardzo bym prosił o przesłanie na maila burczykm28@gmail.com Czy jest gdzieś na żywo do zobaczenia w małopolskie / Śląsk ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Adam Posted November 9, 2020 Report Share Posted November 9, 2020 Dobry wieczór czy można prosić o rysunki szczegółowe i koszt budowy dziękuję. Adam-tarczyn@wp.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobre Domy Posted November 10, 2020 Report Share Posted November 10, 2020 10 godzin temu, Gość Adam napisał: Dobry wieczór czy można prosić o rysunki szczegółowe i koszt budowy dziękuję. Adam-tarczyn@wp.pl Dzień dobry, materiały zostały wysłane na podany adres. Pełne kosztorysy są w naszej ofercie dodatkowo płatne. W załączniku przesyłam zestawienie materiałów do stanu surowego zamkniętego. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts